Ylelle PITKÄ miinus

  • 2 170
  • 9

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Aivan kun ei olisi riittänyt että kisat päättyvät huonosti ja Ylen toinen selostaja kisoissa oli todella surkea, niin yle vielä repäisee uudestaan. Tuo on kyllä tosi järkyttävää mennä Nurmista haastattelemaan heti ottelun jälkeen, "Miltä nyt tuntuu?" jne. Samoin Helmistä, siis oikeasti, jotain rajaa. Antakaa nyt niille edes hetken rauha toimittajat prkl.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Näin on Eagle

Olen tasan samaa mieltä. Noista haastatteluista ei kostu kukaan mitään. Ihme ettei Nurminen tunkenut sitä mikrofonia haastattelijan kurkkuun.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Erittäin hyvin sanottu...

Jotenkin samanlainen tilanne, kun joskus useita vuosia sitten yleisurheilun EM- tai MM-kisoissa, en nyt muista, kummat oli kyseessä, SAKSASSA, Seppo Räty karsiutui kilpailusta ja heti toimittajat olivat kyselemässä, miltä nyt tuntuu... Ainakin Räty vastasi aikanaan todella osuvasti: "Saksa on paska maa!"...
Vähän on semmonen fiilis nyt...

No joo ei ehkä ihan kuulunut jääkiekkoon, mutta kuitenkin...
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
No hei

Hellittäkää nyt vähän noiden toimittajien haukkumisessa, ihan hyvinhän he mielestäni kisat hoitivat. On helvetin vaikeaa tehdä hyviä kysymyksiä hävityn finaalin jälkeen kun aivan varmasti kaikki kysymykset vituttavat pelaajia ja katsojia. Mikäpä olisi ollut sellainen hyvä kysymys tuohon tilanteeseen. No miksi se haastattelu yleensäkään pitää pitää sitten? No varmaan siksi kun johtoporras näin päättää ja se on sen toimittajan työ. Joten eivätköhän pelaajatkin ymmärrä sen, ja kunnioittavat heidänkin työtänsä.

Mua alkaa aina suorastaan säälittämään niiden toimittajien puolesta, jotka varmasti yrittävät parhaansa, mutta heidät haukutaan aina alimpaan helvettiin. Luonnollisesti kysymykset pyörivät sen finaalin ympärillä ja että miksi hävittiin ja niitä fiiliksiähän aina kysellään. Tuskin täälläkään olisi sanottu että vittu mikä pelle se Terva-Aho kun meni kysymään sen saman kliseisen miltä nyt tuntuu-kysyksen Suomen mestaruusjuhlissa. Tami ja Tapsa hoitivat muuten taas erittäin tyylikkäästi kisat.

Give the guy a break!
 

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Varmasti pelaajia vituttaa tällaisissa tilanteissa, mutta toimittajat tekevät vain työtään. Peukut ylös kummallekin. Hyvin sanottu, Cball.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Niin siksi sanoin miinus Ylelle.

Kun olivat käskeneet haastatella, mielestäni Aran haastattelu olisi riittänyt. Pelaajilta olisi voinut kysyä sitten fiiliksia tuntien jälkeen. Eli ei ollut tarkoitus tuota kaataa vain yhden ihmisen niskaan, vaan koko ylen järjestelylle. Olisi faneilta, valmentajilta, joukkueenjohdolta ja muilta kysynyt. Mutta siis Nurmisen haastattelemin heti, se oli mielestäni tosi julmaa.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Niin, oliko ihan pakko pyytää Nupe haastatteluun kaiken jälkeen. Mielestäni jos pelaajaa oli pakko haastatella heti pelin jälkeen niin joku hyökkääjistä olisi voinut sen homman hoitaa.
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tietenkin on selvää

että toimittaja tekee työtään. Mutta! Hänen ei tarvitsisi alkaa kyselemään hölmöjä. Eikä varsinkaan yrittää kääntää ajatuksia johonkin ens vuoteen - hetki karmean pettymyksen jälkeen. Täysin idioottimaista. Eikö se sälli tajua, ettei äijiä vois siinä vaiheessa vähempää kiinnostaa jotkut tulevat skabat, eihän siinä jaksa mitään ajatella.

Oikea tapa olisi ollut ainoastaan myötäelää ja onnitella. Tyyliin "no Raipe, taitavat olla sanat vähissä tässä vaiheessa. Haluatko sanoa jotain?"

Jos ei, niin onnittelut ja kiitoksia taistelusta. Eikä mitään typeriä "kyllä se hopeakin vielä hyvältä tuntuu" - bullshittiä. Helppo tietenkin täältä käsin sanoa, mutta todella olin pelaajien puolesta harmistunut. Ei aiemmin mielestäni ole noin kökköä haastattelijaa asialle laitettu.
 

D2

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä ammattilaisen pitää kestää pari pientä kysymystä tappionkin hetkellä. Jos ei kestä, niin kannattaa vaihtaa ammattia. Ja paljosta olisi jääty paitsi jos esim. Seppo Rädyltä ei olisi koskaan kysytty mitään huonon kisan jälkeen :D
 

Janneone

Jäsen
Nupehan sanoi: "Nyt tekisi mieli sanoa pahasti..mutta en sano" kun Terva-Aho tätä haastatteli. Nurminen tyytyi hörppäisemään limonadia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös