Suomi-sarjan alkulohko 3 kaudella 2010–2011

• 9 032
  • 18

John Copter

Nöyrästi ylimielinen rikollislauma, #9
Lohko käyntiin eilen Hunters-Tuuski ottelulla ja tänään sitten pelattiin ensimmäisen kierroksen muut pelit.
Voittajina ensimmäiseltä kierrokselta KJT Tuuski, HCK, Ketterä ja Ankat jotka on kaikki spekulaatioissa ennakoitu lohkon neljäksi kärkijoukkueeksi.

Ankkojen avausottelu Lieksan Hurttia vastaan päättyi tänään kotijoukkueen 9-3 voittoon ja jos tuo peli oli sitä mitä Hurtat esittävät, tulee piiiiiiiiiitkä kausi istua bussissa ympäri suomen.

Ankkojen sivuilla muuten aloittanut "Ankkablogi" jossa seuran puheenjohtaja kertoo omia näkemyksiään Ankkojen sekä jääkiekon saralla tapahtuneista asioista.

Puikko17

Ässät
Aika odotetut voittajat.

Tosin HCK on ilmeisesti lähtenyt hieman takki auki tai ilman takkia Helsinkiin, kun voitto on haettu vaikeimman kautta... Yllättävän kauan EHC pysty pitämään johtoasemansa pelissä, mutta lopputuloshan se on se mikä lasketaan.

Ankkalauma on ilmeisesti ainakin ollut vakuuttava ja tästä on hyvä jatkaa, mutta Hurtille on tosiaan tulossa pitkä syksy.

John Copter

Peli oli kylläkin Keravalla. Tarkista faktat ennenkuin alat huutelemaan

Ankat esitti sen mitä tähän aikaan kautta voi esittää, tosin kun yhdet huimat kädet (Rasi) hyökkäyksestä puuttuivat niin ei tanssittu kaksinumeroisia lukemia.
Olisit ollut katsomassa, olisin tarjonnut minttukaakaot.

Puikko17

Ässät
Niinhän se oli joo, mutta kuitenkin takki auki...

Täytyy yrittää tässä syksyn aikana vielä ehtiä johonkin peliin niin pidän tuon tarjouksen mielessä...

Puikko17

Ässät
Tuuski-Ankat

Tänään selviää sitten sekin pystyykö Ankat voittamaan näitä pelejä silloin kun pitääkin... Kahdesta harjoituspeli voitosta Tuuskia vastaan ei ole paljon iloa, mutta nyt olisi pisteitäkin jaossa.

Veikkaus 2-4. Koivulla 43 torjuntaa vastustajan 21 vastaan.

Puikko17

Ässät
Tuuski-Ankat 4-0.

Ei näköjään riittänyt Ankkojen lento vielä sarjapelissä... Tilastojen mukaan tasakentällisin on kuitenkin ollut varmaankin ihan tasaista ja ratkaisut on tehty erikoistilanteista.

Laittaisiko joku paikalla ollut tarkempaa raporttia pelistä?

JuAn

Tasaista ja tasaista, kun minä katson tulospalvelun lukuja, niin näen seuraavasti: KJT TuusKi tehnyt kaksi ylivoimamaalia, yhden tasakentällisin ja yhden alivoimalla. Maalivahtien torjunnat kaksi erää suunnilleen tasan, mutta kolmas erä KJT TuusKi 7 ja Ankat 22. Rangaistukset kolmannessa erässä KJT TuusKi 8 ja Ankat 6 minuuttia.

John Copter

Oli peli suht tasaista kaksi erää, ekassa erässä kun Ankat painostivat ja olisivat tehneet maalin tai kaksi niin peli olisi ollut varmasti tasaisempi, mutta kun eivät tehneet niin näin kävi. Sitä en tiedä mistä Koivulle taiottiin ekaan erään 13 koppia, oli melko yhtä päätä. Tuuskin erittäin hyvin liikkunut pakisto sai kuitenkin pidettyä Ankat pois tekopaikoilta hyvin. Tuo pakisto on muutenkin tälle sarjatasolle erittäin hyvä.
Toisessa erässä osat sitten vaihtuivatkin ja Tuuski alkoi pelaamaan ja numerot taululla ottelun loputtua kertovat miten siinä kävi.

Puikko17

Ässät
Tätä juuri ajattelinkin, kaksi ekaa eräähän pelattiin suurimmaksi osaksi tasakentällisin ja torjunnat olivat suurin piirtein tasan. Viimeinen erä pelattiin sitten erikoistilanteita ja Tuuski vei peliä.

Ylivoimahan ei Ankoille tunnetusti ole mikään etu vaan ylivoiman ainoa tavoite on saada se mahdollisimman vähillä takaiskuilla tapettua, että päästään taas pelaamaan tasakentällisin...

Pekkapoika

SapKo
Tervetuloa Hunters ja Kuusankoski Lieksaan viikonloppuna. Hurtta-lauman lisäksi teitä odottaa aggressiivisesti käyttäytyvä nuori karhu, joka on ilmeisesti yrittänyt tepastella nälissään paikalliseen juottolaan...Jospa tuo Hurtta-laumakin olisi yhtä nälkäinen ja aggressiivinen.

John Copter

KJT Tuuskin pakilta, Fredrik Varalta kuuleman mukaan mennyt pohjeluu poikki lauantain pelissä HCK:ta vastaan. Taitaa olla kausi taputeltu.
Sääli sinänsä, esitti erittäin hyviä otteita niissä peleissä mitä näin.

JuAn

Kentsun kuulemalle löytyy nyt vahvistettua tietoa KJT TuusKin sivuilta. Tiedon mukaan loukkaantumisessa kyseessä on sääriluu, ei siis pohjeluu. Varan kannalta asia on sama, joka tapauksessa 3-4 kuukautta poissa kaukaloista, joten kausi lienee ohi. Kentsun tavoin harmittelen miehen loukkaantumista, sillä näkemissäni otteluissa hän oli ehdottomasti KJT TuusKin pakiston parhaimmistoa.

TKR-69

Kiekko-Vantaa
Ei noussut HCK-Tuuski miksikään paikallispelien klassikoksi. Aika vaisuhko peli. Tuuskilla oli omat paikkansa ratkaista, mutta Wessman esti ne aikeet ja vanha fraasi, "kun et tee, kaveri tekee" päti tässäkin matsissa. Kyllä täytyy sanoa, että jos HCK:n miljoonajoukkue ei kummosempaan esitykseen pysty, niin Mestiksestä on turha haaveilla. En tiedä miksi HCK:n valmentaja ei saa pelaajiaan syttymään, edes paikallispeliin?

KJT Miehet HC K (<-HC Kerava<-Sherwo), KJT, Kerho
Sattuipa silmään, Helsingissä ei pelata enää Helsinki 2 hallissa kuten viime vuonna ja vuosia sitä ennen, siis kyseessähän oli Helsingin jäähalli 2, ss-joukkuehan oli OKK. Nyt joukkue, joka lunasti OKK:n ss-sarja lisenssin, on nimeltään EHC ja pelipaikka on Töölö 2. Kun jää on Töölö 2, niin on loogista kysyä, missä on Töölö, taikka Töölö 1 halli?
HIFK pelaa kuitenkin Helsingin jäähallissa, "Yhteystiedot Oy HIFK Hockey Ab Helsingin Jäähalli, 00250 Helsinki"(Laina HIFK:n sivulta. Ihan omakohtaisten huomioiden perusteella pelaa OKK:n entisellä Suomi-sarja paikalla viimevuotisella jäällä nyt EHC-niminen joukkue. Jäät ovat toisistaan n.30 askeleen päässä. Lisäksi Liiga jää on lähempänä Töölöä ja "SS-jää" lähempänä Alppilaa ja Pasilaa.

Jokerithan pelaavat Hartwall-aeenalla ja Nuoriso taas Hartwall 2:ssa, loogista?

Mikä arvontalogiikka tässä nyt on?

John Copter

Ankat saivat viiden ottelun mittaisen korpivaelluksensa päätökseen EHC:n kustannuksella perjantai-illan tohinoissa 3-9. Tarkempaa rapsaa ottelusta löytyy Ankkojen sivuilta www.ankat.fi

Sen mitä itse ottelusta laitoin merkille niin Herranen EHC:n maalissa oli hyvä ja varmasti tulee olemaan tuonkin puolustuksen takana korkealla veskaritilastoissa kun kausi on päätöksessä. Tosin saattaa olla että siirtorajaan mennessä tulee kutsu johonkin muualle pelaamaan.

Ankat saivat ravistettua selästään siellä salamatkustaneen kuuluisan apinan lopulta, paikkoja on ollut edellisissä peleissä mutta mistään ei vaan ole uponnut.
Onnistumisia tuli yhdelle sun toiselle.

Tuomarit olivat ajoittain jopa pelin tasolla, mutta noita pelejä nyt jokusen taas nähneenä niin Suomisarjassakin alkaa olemaan vauhti niin kova että neljä tuomaria olisi kyllä tarpeen.
Ehkä sitten ensi vuonna...

John Copter

Ankat - Hc Ksnk 4 - 3

Lohjalla pelittiin ihan hyvätasoinen peli ja Ankat alkaa pääsemään hiljalleen omalle tasolleen.
Raporttia pelistä tästä linkistä joka vie Ankkojen kotisivuille.
Lisäksi kannattaa lukea sieltä Ankkablogia jossa käydään läpi lohkon tapahtumia sekä Ankkojen historiaa.

Everton

KooKoo
Mielenkiintoisia ja sarjaa hieman tasoittaviakin tuloksia tämän päivän kierroksella. Kuusaalaiset yllättivät hakemalla kaksi pistettä Imatralta ja Ankat ja Hunterskin onnistuivat anastamaan pisteitä ennakkosuosikeilta.

Turtiaisen Henkka näyttäisi tilastojen perusteella pelanneen aika hyvän matsin Ketterää vastaan: peräti 56 torjuntaa ja voittotorjunnat rankkukisassa.