TIHC 2010–2011

  • 8 552
  • 10

Westwind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja Luleå
TIHC:n sivujen mukaan joukkueessa on ( oma mielipiteeni ) 4 pelimiestä, joista hevosmiesten tietotoimiston mukaan muutama ei tule missään nimessä pelaamaan IHC:ssä tulevaa kautta.

Missä mättää, veikö viime vuoden satsaus kaikki paukut ja taseen kuralle ?

Joukkueen iskukyky tulee olemaan viime vuotista etpoakin heikompi.
Onko näin, valaiseeko joku asioista lähempänä sisäpiiriä oleva enemmän.
 

sumitomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, kaikesta huolimatta
talous

Kuuleman mukaan Tornion pojilla on talous kuralla kuten epäilit eli kävi kuten
Rokille että viime kauden satsaukset vei seuran talouden pakkaselle.
Mitä siinä muuta tekemään kun omilla kasvateilla hakemaan paikkaa s-sarjaan ja vakauttamaan taloutta.
 

Westwind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja Luleå
Kokoonpano

TIHC:n kokoonpanot kahdessa Kalix harkkaottelussa:

Mv:
Mika Heikkilä, Jari Blomster, Tuomas Kangas

Puolustajat:
Teemu Salmi, Miikka Mäkitalo, Joonas Alarova, Anssi Salmi ja Sebastian Kauppila

Hyökkääjät:
Riku Partanen, Antti Frantti, Tuomas Kallio, Jari Alatalo, Mika Hiltula, Rami Myllykoski, Kalle Matihaldi, Tony Snäll, Markus Kallio ja Niko Koskenniemi

Näilläkö säilytetään sarjapaikka ?
Itse epäilen, ettei ....
Tänään nähdään jo viitteitä tulevasta, otetaanko pataan jo Lämäreiltä ?
 

Westwind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja Luleå
Pisteautomaatti

Seitsemän harjoituspeliä, seitsemän pataan ottoa.
Maaliero 20 - 71 ( ka. 3-10 )

Manageri Söderström:
" Edellisen kohtaamisen RoKi vei selvästi 3-9, mutta nyt on odotettavissa tiukempi taisto Tiikereiden uusien tryoutille tulevien miesten myötä.
Pari uutta pakkia on neuvotteluissa, joista toisen pelaaminen ainakin sunnuntaina on jo varmaa. Jatkon suhteen olemme viisaampia tuosta pelistä saatavien kokemusten perusteella."

Tulos rökälehäviö 2-18. Mitähän viisautta tämä antaa ?

Viime vuoden pisteautomaatti EtPo säilyi sarjassa, koska sillloin riitti, kun hoiti viimeiset 4 karsintapelia edukseen.
Tänä vuonna säilyäkseen suomisarjassa pitää kahdeksan joukkueen kolminkertaisessa karsintasarjassa sijoittua kolmen parhaan joukkoon, eli noin 37...42 pistettä, eli pisteautomaattina voi sarjapaikka olla menetetty jo jouluna.

Viime vuoden kokemuksesta voin sanoa, että näihin K-Laserin farmikomennukselle lähetettyihin miehiin ei kannata laskea mitään. Viime vuonnakaan RoKIn miehillä ei ollut kuin "v...tutus" päällä ja peliesitys sen näköistä.

Toivottavasti joukkue jaksaa rökeletappioista huolimatta pelata sarjan kunnikkaasti loppuun, säälilksi käy paria pelimiestä, jotka ovat remmissä ja joilla on potentiaalia pelata ss-tasolla. Toivottavasti joukkueenjohto etsii näille uuden seuran, ettei tämä kausi mene "pilalle" rämpiessä tässä joukkueessa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå, Carolina Hurricanes
Noniin huomenna olis Vaasan Punaiset Ankat vastassa ja ylihuomenna Kokkolan Hermes. Lähtökohtaisesti vähän epäilyttää, miten näissä käy, hyvin on molemmat vierailevat tähdet rankattu, ainakin kun vertaa omaan kalustoon.

Mutta ei saa lannistua vaikka turpiin onkin tullut harjoituspeleissä. Varsinkin veskaripeli on jääny itseäni arvelluttamaan. Mutta, mutta.. Tästä se lähtee!
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Onnea Tornioon! Miehekäs suoritus ainakin tilastojen valossa, eikä vähiten kotijoukkueen maalivahdilta, joka pesi toisen päädyn kokeneen Matti Höylän. Lähtiköhän Vaasan porukka hieman takki auki peliin vai oliko heidän mestisjyriäkin sisältävä porukka vain yksinkertaisesti tehoton.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Mitä hittoa siellä Torniossa on viikossa tapahtunut? Edellisessä ottelussa pataan puoli kuntoiselta RoKilta 15:sta maalilla ja nyt otetaan miehekäs voitto Vaasan puna-ankoista. Taas nähtiin, että harjoitusottelut eivät kerro paljoa oikeista peleistä. Lohkon jännittävyyden kannalta erittäin hienoa.
 

Bodo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tihc, AC Milan, Cêske Budejovice
Sarjahan alkoi vasta tänään

Mitä hittoa siellä Torniossa on viikossa tapahtunut? Edellisessä ottelussa pataan puoli kuntoiselta RoKilta 15:sta maalilla ja nyt otetaan miehekäs voitto Vaasan puna-ankoista. Taas nähtiin, että harjoitusottelut eivät kerro paljoa oikeista peleistä. Lohkon jännittävyyden kannalta erittäin hienoa.

Niin, Ensimmäisen kerran tällä kaudella oli Tihc:lla edes suunnilleen se rosteri kentällä jolla meinataan tätä ja varsinkin sitä marraskuussa alkavaa sarjaa pelata. Harjoitusotteluiden taustoista ei vain ole kukaan ollut kiinnostunut.

Huhujen mukaan ensi viikolla remmiin saattaa tulla vahvistusta joten eiköhän se tästä kun hieman laajuutta saadaan...
 

jupiter

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohjolan joukkueet
Pistesampoko?

Hyvä Tornio! Jääkiekko on mielenkiintoinen peli, koskaan ei näköjään voi tietää missä todella mennään. Todella hieno pisteidenriisto etukäteen yhdeltä sarjan ennakkosuosikeista. Herääkin kysymys oliko edes pisteidenriisto vai todella normi suoritus. Odotellaan siis tulevia pelejä mielenkiinnolla.
 

Bodo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tihc, AC Milan, Cêske Budejovice
Sekä Rokin että Ankat nähneenä sanoisin että Roki vyöryy Ankkojen yli helposti, varsinkin isossa kaukalossa. Eihän noiden liikettä voi edes verrata keskenään. Ankat tuli kyllä alussa todella kovaa mutta onnistuttiin painamaan ne nurkkiin pyörimään. Sit niillä tippu vauhti ja päästiin mukaan.

Tärkeintä nyt on kuitenkin ajaa uusi runko joukkueeseen sisälle, välistä tulee varmasti notkahduksia mutta niistä on vain noustava. Yksi askel taakse, kaksi eteen, vai miten soli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös