TuTon sisääntulobiisi

  • 11 105
  • 55

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Viimeksi muokattu:

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Sisääntulobiisinä oli hyvä valinta, eli Panteran Cowboys From Hell. Plussat siitä, että biisiksi otettiin jämäkkä kunnon menobiisi 20 vuoden takaa, eikä mitään ylimodernia ostoskeskusheviä.

Vielä isommat plussat siitä, että TuTo luisteli jäälle ilman kypäriä, niin kuin kuuluukin! Tyylikäs alku tälle kaudelle, valitettavasti pelilliset ansiot eivät olleet sisääntulon tasolla...
 

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ihan hyvä valinta sisääntulo piisiksi. Biisi on vuodelta 2003 eli ei niin kovin vanha vaikka ei iällä merkitystä olekkaan. Olisin kuitenkin toivonut Suomalaisen hevibändin kappaletta kun niitäkin kyllä ois löytyny.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Sen verran tarkennusta, että Panteran biisi Cowboys From Hell (jonka aikana TuTo kaukaloon luisteli) on edelleen vuodelta 1990, ei vuodelta 2003 :-)

Kyseessähän on Panteran vitoslevyn nimikkobiisi, ja klassikkotason biisi. Itse albumin salat voi tarkistaa vaikka Wikipedia-artikkelista.

Sivuhuomiona todettakoon, että bändin varhaislevyt olivat varsin epämiehekkään oloista tukka- ja meikkiheviä, glam rockia pahimmillaan. Ilmankos bändi ei sittemmin suostunut myöntämään kyseisiä levyjä edes tehneensä, vaan väitti Cowboys From Helliä debyyttilevykseen.

Mutta jos kotimaista vaihtoehtoa TuTolle kaivataan, niin miten olisi Hammerhed? Jos tämä underground-henkinen kotimainen thrash/groove/HC-bändi ei ole vielä tuttu, niin tuossa bändin video The Will Of God. Aivan erinomainen ralli, josta voi haistaa hienhajun, adrenaliinin ja brutaaliuden. Sopisi näin ollen mahtavasti jäähalliinkin.

http://www.youtube.com/watch?v=RIkYAEYPRzw

Suosittelen tutolaisia ja kaikkia muitakin tutustumaan bändin esikoislevyyn Killtrippin'. Todella tiukkaa mättöä alusta loppuun.

Tuossa vielä Hammerhed livenä festarilavalla, biisit No Talk ja War Bitch:
http://www.youtube.com/watch?v=IdxhBW6-nvE&feature=related
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös