KalPa kaudella 2010-2011

  • 173 877
  • 358
Tila
Viestiketju on suljettu.

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Onko teillä tietoa ketkä ovat ne kolme pelaajaa jotka SaPKoon tulevat? Keskiviikkona piti tästä SaPKon mukaan tiedottaa, mutta mitään ei ole kuulunut
Saa nähdä, etukäteen tuntui että puolustajista Mikko Kukkonen tai Pasi Hirvonen lähtee Savonlinnaan, mutta Laurilan ja Syväsalmen esitykset ovat olleet sitä luokkaa että Kukkonen&Hirvonen saattavat sittenkin olla kokoonpanossa. Nuita uusia "vahvistuksia" tuskin kuitenkaan Mestikseen lähetetään vaikka ehkä sinne kuuluisivatkin.

Hyökkääjistä Jarkko Malinen taitaa olla heikoimmilla ja lähtö Mestikseen on varmaankin edessä, lisäksi laitureista Toni Hyvärisen uskoisin olevan ensimmäisenä liipasimella. Onhan siellä sitten lisäksi noita junnuja listoilla, mm. -90 syntyneet hyökkääjät Petteri Rasi ja Mikko Nuutinen, jotka saattaisivat olla tulossa. Joka tapauksessa eivät mahdu liigajoukkueen kokoonpanoon ilman loukkaantumisia.

Maalivahti Petteri Similä saattaisi myös olla yksi tulijoista, liigassa tuskin pääsee edes kokeilemaan.
 

reiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki
Månsson oli nelosen keskellä SaiPa-ottelussa. Taitaa jatkaa siinä.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Pikainen käännös niille, joilta toinen kotimainen ei sujuvasti luonnistu:

HockeyExpressen.se kirjoitti:
Månsson uudesta roolistaan: "Uutta intoa".

Täysin uusi rooli odottaa MM-kisameritoitunutta Mathias Månssonia, kun hän aloittaa ensimmäisen kautensa Ruotsin ulkopuolella. 28-vuotias pelaaja tekee SM-liigadebyyttinsä torstaina keskushyökkääjänä. "Olen todella innoissani, se on oikein hauskaa", hän kertoo HockeyExpressen.se:lle.

Viiden Brynäsissä, Skellefteåssa ja Röglessä viettämänsä Elitserien-kauden jälkeen Mathias Månsson jätti Ruotsin pelatakseen SM-liigassa ja KalPassa. Torstaina joukkue pelaa sarja-avauksensa kotona JYP:iä vastaan ja maajoukkuemeritoitunutta hyökkääjää odottaa täysin uusi rooli. Månsson on ottanut harppauksen laitahyökkääjän tontiltaan keskushyökkääjäksi.

"Uutta intoa"

"Olen nyt pelannut yhden harjoituspelin ja sisäisen pelin sentterinä ja se on toiminut hyvin. Tuntuu hiton mukavalta ja saan siitä täysin uutta intoa, kertoo Månsson."

Mitä odotat torstain sarja-avaukselta JYP:iä vastaan?

"Uskon, että me voitamme. Harjoituskausi on vaikuttanut hyvältä ja meillä on hyvä joukkue, johon uskon paljon. Odotan innolla tätä kautta."

Eli aika perinteiset liirumlaarumit mies latelee, mutta hyvä että vaikuttaisi viihtyvän ja toivottavasti sentterin hommat luonnistuu.
 
Viimeksi muokattu:
Kausi on alkanut ja joukkueiden kokoonpanot ovat selvillä, joten tämä ketju lukitaan. Muistattehan jatkossa avata ketjuja uusista aiheista megaketjujen välttämiseksi.

Moderaattorit
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös