Joukkueen rakennus kaudelle 2010-11

  • 1 130 365
  • 3 357
Tila
Viestiketju on suljettu.

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Excuse-moi, mutta etkö sä nyt nimenomaan ole kokoajan ollut huutamassa ykkössentteriä, koska mielestäsi Micke ja Ramu ei vielä riitä kahden ekan kentän senttereiksi?

Ei nyt ihan noinkaan. Miksi olisin haikaillut Topon ja jopa Uusikartanon perään täällä ihan lähiaikoina, jos 1-senaa kaipaisin? Haluaisin syvyyttä sentteritontille yhden pomminvarman, mahdollisesti ja todennäköisesti jopa tylsän vaihtoehdon kautta. En edelleenkään uskalla nojata aivan kybällä Ramuun. Eilen hänellä oli hetkensä, mutta myös huonot hetkensä. Micke on yhäkin 18-vuotias ja osoitti, että pelillisesti ei mitään ongelmia pelata keskellä. Mutta olenpa inhorealisti ja kysyn: Mitä jos MG loukkaantuu? Ramu ykkössenana? Ei riitä, ei kertakaikkiaan riitä. Meillä on Micke, pomminvarma huippu. Tästä pudotaan suoraan osastoon Ramu/PW/Töykkälä. Kyllähän sen näin ajatellen tajuaa, että tuosta puuttuu yksi väliporras! Murray/Sahlstedt/Toporowsky/Somebody. Meidän sentterien keski-ikä on todella nuori ja joukossa ei ole tietääkseni PW:tä lukuunottamatta ketään kultaa voittanutta ja / tai vuosikausien kokemuksella varustettua kaveria. Kun Murray tuli, hän oli edellisenä keväänä pelannut SC -finaaleja ja se myös näkyi hänestä. Bates viime kaudella? Kyllä mä väitän, että jos sisään marssii vastaava kaveri, hänelle löytyy kummasti pelipaikka.

Tiivistettynä: Ei ykkössentteri, mutta tarvittaessa sellaiseksikin kelpaava kaveri on oma hevoseni tässä kisassa. Jos tulossa olisi vain 1 pelaaja, sen pitäisi olla pakki tai veskari, aivan ehdottomasti. Eli tarvittaessa voidaan mennä näilläkin hyökkääjillä.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tiivistettynä: Ei ykkössentteri, mutta tarvittaessa sellaiseksikin kelpaava kaveri on oma hevoseni tässä kisassa.

Miten olisi Ville Peltonen? Eikö Ville ole jossain uran vaiheessa pelannut tarvittaessa keskellä? Laitureita sotkemalla saadaan sitten ketjut kasaan. Niitä kumminkin riittää ihan kelvolllisesti. Tosin en tällä sano, etteikö minulle vahvistukset kelpaisi myös hyökkäysosastolle.
 

fakiiri

Jäsen
On hyvin todennäköistä, että yksi pelaaja tulee hyökkäykseen joka voi skulata joko laidassa tahi tarvittaessa keskellä. Nimiä on heitelty ilmaan ja syksyn kuluessa tiedetään, mitä NHL:n harjoitusleireillä tapahtuu.

Muutenkin IFK on nyt koko ajan "tutka päällä" ja valmis reagoimaan, jos hätä tai tarve iskee. Viime kauden hyvä taloudellinen tulos tuo selkänojaa toimintaan.

Jiri Hamal on muuten mies, joka toimi myös Zidlickyn agenttina. Mobergin mukaan hän teki Hamalin kanssa diilin Ziden pelaamisesta tshekin suositusten perusteella.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei taida olla pelannut keskellä koskaan. Aika puhdas laituri.

Ok. Mulla oli hämärä muistikuva, että joskus hamassa menneisyydessä (10 vuotta taaksepäin tai jotain sellaista) Ville oli joskus satunaisesti keskushyökkääjän paikalla, kun paikkaajaa tarvittiin. Voidaanhan sitä aina testata josko vanha koira oppisi uusia temppuja, kun on kokemusta, pelisillmää ja puolustustahtoa ;). Tarkoitus olisi vain pistää Ville paikkaamaan, jos Mikelle jotain kävisi, ei tehdä vakisentteriä.
 
Viimeksi muokattu:

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Piiparinen pelasi eilen hyvän pelin ja täytti neloskentän sentterin skrinnarit täysin ongelmitta. (Laiturien avustuksella)

Jos MG ei jostain syystä pysty kaikkia otteluita pelaamaan, olisi tällä miehistöllä sentterit seuraavat:

Ramstedt, Wirtanen, Töykkälä, Piiparinen

Ainoa kysymysmerkki on mielestäni Wirtanen. Hän on monipuolinen kahdensuunnan sentteri, ehkä joukkueen paras aloittaja, mutta löytyykö Wirtaselta vaadittaessa vielä se yksi vaihde lisää hyökkäyspäässä?

Jos Wirtanen saa vierelleen peliä tekevän laiturin ja maaliruiskun, niin miksipä ei.

Peliätekevät laiturit: Peltonen
Maaliruiskut: Kuhta, Ahtola, Haataja

En usko, että Hyvönen on tuohon oikea pala, mutta yksi "murray" voisi sopia täydellisesti.
 

scholl

Jäsen
Turkulaisia kustiin linssiin ja se on aina hyvä asia.

Junno sattui olemaan juuri silloin Tsekeissä kun se agentti vaihtui. Aika korruptoitunut kuva tuli siitä agentista ja Kärpistä tuon IS blogin perusteella. Patria II. Mestaruussormus kuulemma Kärpistä ja ties mitä muuta.

Rivien välistä voi lukea myös sen, että jos Pena olisi vielä kehissä niin mr. crêpe olisi IFK:ssa.
 
Kausi on alkanut ja joukkueiden kokoonpanot ovat selvillä, joten tämä ketju lukitaan. Muistattehan jatkossa avata ketjuja uusista aiheista megaketjujen välttämiseksi.

Moderaattorit
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös