Blues kaudella 2010 - 2011 - uuteen nousuun

  • 312 636
  • 1 031
Tila
Viestiketju on suljettu.

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Tuomas Pihlman on siis edelleen ilman sopimusta, kuten toisesta ketjusta voi lukea. Eihän meillä varmaan ole häneen varaa, mutta saahan sitä spekuloida. Sentteriksi hänestä ei taida olla, eli siinä mielessä ei sovi hankintalistalle, mutta jos häntä tarjottaisiin minulle, ottaisin samantien.
 
Suosikkijoukkue
Ukrainan armeija, Pelsut, Kiekko-Espoo
Sentteriksi hänestä ei taida olla, eli siinä mielessä ei sovi hankintalistalle, mutta jos häntä tarjottaisiin minulle, ottaisin samantien.

Ö-mies tarjoilee ja Pile laittaa reppuun. Saahan näistä aina haaveilla.
 

pete666

Jäsen
Suosikkijoukkue
BLUES
Pihlman olisi kyllä tervetullut kaveri, mutta taitaa loppupeleissä olla sen tason tissiposki, ettei pelaa suomessa muualla kuin Pyhissä...
 
En edelleenkään jaksa uskoa, että koko harjoituskauden yhdessä ollut kolmosketju hajoitetaan. Jos ketju olisi ollut hajallaan edes parissa matsissa, tuota voisi kokeilla. Onhan se toki typerää, ettei voisi hajoittaa, mutta näyttää siltä, että Matikainen on sementoinut tuon ketjun alusta saakka.

Immosesta semmosta, että annetaan todellakin se näyttöpaikka, vaikka sitten ykkösenkin keskellä, riippuen loukkaantumista. Kyllä hän ansaitsee kunnon esiintymismahdollisuuden nyt, kun näyttäisi olevan ehjänä.

Eiköhän kolmonen pysy kasassa ja ketjut 2 ja 4 ovat seuraavassa muodossa:

Kähkönen-Immonen-Miettinen
Ranta-Lajunen-Talaja

Näinhän siis mentiin osa Ässät-pelistä (puolet/vika erä, en ole varma)

Voi myös olla mahdollista että kokeillaan uudestaan vuoden takaista ykkösketjua, eli kokoonpanot näin:

Kähkönen-Immonen-Lammassaari
Luttinen-Öhman-Miettinen
Sailio-Sallinen-Sallinen (jarruketju, joka pysyy yhdessä maailman tappiin asti)
Ranta-Lajunen-Talaja

Eipä tuokaan nyt hullummalta näytä.
 

Lystikäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ö-mies tarjoilee ja Pile laittaa reppuun. Saahan näistä aina haaveilla.

Pihlman olisi kyllä hintaansa nähden turha hankinta. Jos Ö-mies loukkaantuu (mikä ei todellakaan olisi kovin yllättävää), ei joukkueesta löytyisi ketään liigatason tarjoilijaa/sentteriä... Eikä öhmankaan ole mielestäni tarpeeksi tasokas ykköskentän sentteriksi. Samalla tavalla kokisin Kellerinkin parhaillaan turhaksi hankinnaksi. Ei snaipperit tai voimahyökkääjät osaa johtaa hyökkäystä vaaditulla tavalla.

Povaan myös Luttiselle hankalaa alkukautta. Hänellä ei ole nyt Hirsovitsiä jakamassa lättyä lapaan. Kyllä se varmaan iskee Rajamäen tapaan reboundeja silloin tällöin verkkoon, mutta Luttisessa olisi varmaan kunnon sentterin avustuksella apuja parempaankin.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Samalla tavalla kokisin Kellerinkin parhaillaan turhaksi hankinnaksi. Ei snaipperit tai voimahyökkääjät osaa johtaa hyökkäystä vaaditulla tavalla.

Kellerissä oli toisaalta se ominaisuus, että kaveri kyllä pisti häkkejä ihan omin päinkin, vaikka ei mitään supersentteriä ollutkaan vierellä. Nykyjengissä lähinnä Kähkösellä on sama kyky ainakin viime kauden lopun perusteella, vaikka häntä ei varsinaisesti snaipperiksi voidakaan luokitella.

Mutta ei siitä pääse kieltämättä mihinkään, että sentterikalustossa pitäisi olla kova pelimies johtamassa hommaa. Ilman kunnollista ykkössentterihankintaa tämä jengi tulee luultavasti jälleen kaatumaan saappaat jalassa runkosarjan sijalta 9. ja kauden päätteeksi toimistolla ihmetellään, miksi meni taas näin ja sitten seuraavana torstaina siirrytäänkin jo vihellellen lähimmän baarin kautta ensi kauteen, kun palkka tuli jo kuitenkin tilille.
 
Kausi on alkanut ja joukkueiden kokoonpanot ovat selvillä, joten tämä ketju lukitaan. Muistattehan jatkossa avata ketjuja uusista aiheista megaketjujen välttämiseksi.

Moderaattorit
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös