Peter Forsberg & Icebreakers

  • 5 727
  • 2

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Kuten tavallista, Forsberg keräsi taas tänä kesänä nipun entisiä, nykyisiä ja tulevia tähtiä ja pelasivat pari ottelua. Ja kuten tavallista, Forsberg teki pisteitä. Mutta jippomatsejahan nämä ovat. Peter Forsbergin ja Markus Näslundin Icebreakers on pelannut miljoonia Ruotsin Kruunuja sairaille lapsille.

Joukkueen kokoonpano panee kyllä nuoleskelemaan kenet tahansa huuliaan:

Maalivahti: Jacob Markström.

Puolustajat: Mattias Timander, Hans Jonsson, Tobias Enström, Victor Hedman, Anton Strålman.

Hyökkääjät: Mats Zuccarello Aasen, Per Svartvadet, Alexander Steen, Niklas Sundström, Peter Forsberg, Markus Näslund, Samuel Påhlsson, Nicklas Bäckström, Fredrik Modin, Henrik Zetterberg, Per-Åge Skröder, Daniel Sedin, Henrik Sedin, Magnus Pääjärvi- Svensson.

Mutta nyt se on loppu. Ei varmasti Icebreakers, mutta Peter Forsberg ei saa kuntoon jalkaansa ja valuu yhä kauemmaksi eliittipelaajasta. Peter itse sanoo, että peli Elitserienissä on erittäin epätodennäköistä ja siinä viiden prosentin luokkaa. Hän sai myös kysymyksen, miten kaukana hän on luistelukunnosta, verrattuna huippukuntoiseen Peter Forsbergiin. Vastaus oli: n. 20 prosenttia...

Mies näyttää itsekin antaneen periksi, ja kertoi, miten hyvin hän viihtyy elämässä ilman jääkiekkoa ja miten monta rautaa hänellä on tulessa.

Ikävä kyllä, Ruotsin kaikkien aikojen paras jääkiekkoilija puhunut.

http://www.icebreakers.se/icebreakers/nya.html
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Tälle ei nyt kannata perustaa uutta ketjua, mutta Ängelholmissa järjestetään lauantaina mielenkiintoinen ottelu. Rögle kohtaa Kenny Allstarsin. Ottelu on samalla pieni huomionosoitus Kenny Jönssonille ja Allstarsissa pelaa monta vanhaa Kennyn pelikaveria, kuten esim. Mariusz Czerkawski, Henrik Zetterberg, Henrik Lundqvist maalissa jne. Ja taitaa pelata ensimmäisen ottelunsa lopettamisensa jälkeen Mats Sundin.

Halli myytiinkin heti loppuun, joten näkemättä jäi...
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Rögle-Kenny Jönsson Allstars pelattiin eilen ja ottelu päättyi lukemin 8-8 ja Rögle voitti sitten rankkareissa.

Kenny Jönsson oli tietenkin otettu huomiosta, mutta Kennymäisen vaatimaton ottelun jäljeen. Hän kertoi, että hänellä on täysi työ pitää huoli uudesta tee-se-itse- autopesulasta ja siitä, että paikat ovat aina kunnossa ja puhtaat... Joten jos käytte siellä, älkää kovin tönikö äijää, joka siivoa nurkkia:-)

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/article7655531.ab
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös