Kiekko-Vantaa 2009–2010

  • 86 697
  • 254

ahal

Jäsen
No, en minä nyt sitten tiedä. Kyllä minusta tämä peli oli aivan eri sydämellä pelattu, kuin ensimmäinen puolivälierä. Samoin olen antanut itselleni kertoa, että toisessa puolivälierässä oli ensi kertaa kuukausiin KiValta nähtävissä jonkinnäköistä tunnetta ja yritystä.
No jaa. Näin kaikki kauden kotipelit, ja siitä jäi mielikuva paitsi käsittämättömästä ailahtelusta pelin sisällä (2. erän syndrooma) ja joidenkin välillä, niin myös selvä fiiliksen hiipuminen kevättä kohti. Syke ei ollut sama kuin syksyllä, näytti ettei joukkue oikein uskonut tekemiseensä eikä pannut itseään likoon täysillä. Peli oli sellaista väkisin puurtamista. Sen huomasi mm. iäkäs sukulaiseni, joka usein kävi Valtilla.

Sen verran jossittelua perään, että jos vaikka Honkanen olisi jatkanut Capon ohella loppuun, pelit olisivat luultavasti jatkuneet. Ehkä jotain muuta kuin Jokipoikia vastaan.
 

ahal

Jäsen
Tunnetta pelissä?

Katselin nuo mestiksen kapteenikyselyn tulokset läpi pikaisesti ja huomio kiinnittyi mm. siihen, että Kiekko-Vantaa ei saanut ainuttakaan mainintaa - ei hyvässä, ei pahassa. Jotta varsin laimeaa polskinta on Valtin kaukalossa kaudella ollut. Kaikki muut joukkueet herättivät jotain intohimoja puolesta tai vastaan. Seurajohdolla on nyt miettimisen paikka, onko kyseinen "nobodius" hyve vai rasite. Mutta määre kyllä kuvaa seuran ja joukkueen edesottamuksia kuluneen puolen vuoden aikana.

Toivottavasti ensi kaudella kaikki on toisin.
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Alkukausi aivan loistava. Fanitkin oli välillä huuli pyöreänä, että ei me voida johtaa sarjaa? Jokunen fani jo sarjajohdon myötä elätteli mestaruudesta. Itsekin ajatteli, että nyt mennään pitemmälle, kuin että pudotaan ekalla playoff kierroksella. Mutta mitä sit tapahtuu. Honkanen lähtee, Tuominen lähtee, Grunn lähtee, Jeskanen-Talaja loukkaantuu, lainapelaajat lähtee ja syövät DDR hallilla popcornia.

HIFK ei ajattele kuin omia etuja farmiyhteistyössä. Ei pätkän vertaan Lohen etuja tai pelaajien. Onko järkeä istuttaa esim. Rony Ahosta(ei ole pelannut yli kuukauteen) katsomossa, kun se olisi saanut pelata Lohessa ja mahdollisesti kehittynyt ja IFK olisi mahdollisesti saanut hänestä ensi kauden joukkueeseen valmiimman pelaajan. Aikoinaan Ilari Filppula oli Jokereiden palkkalistoilla, mutta pelasi koko kauden Lohessa ja kehittyi ja pelaa nyt kultakypärä päässä liigaa.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Päättyneen kauden ketjua vielä sen verran ylös, että...

Kiekko-Vantaa myy huutokaupalla syyskauden 2009 aidot, pelissä käytetyt (game-worn) siniset kotipelipaidat. Paidat teetettiin vain syyskauden ajaksi, Kiekko-Vantaan 15-vuotis juhlakauden kunniaksi. Paidoissa on Kiekko-Vantaan 15-vuotis juhlalogo. Joulutauon jälkeen Kiekko-Vantaa pelasi loppukauden uusilla paidoilla.

Lisätietoja Kiekko-Vantaan verkkosivuilta.

Linkki: Uutinen pelipaitojen huutokaupasta.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös