Jakub Sindel

  • 3 576
  • 3

Fallossymboli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jaromir Sindelin poika raapusti nimensa Tapparan tarjoamaan sopimukseen niin kuin huhut jo ennakoivat.

Ikaa on 24 vuotta, laukoo oikealta ja pelipaikkana sentteri tai oikea laituri. Muut strategiset mitat 182 cm ja 80 kg. Chicagon toisen kierroksen varaus vuodelta 2004.

- Tsekin Extraliigan runkosarjassa 248 ottelua joissa 106 pistetta (67+39) ja 130 min. jaahyja.
- SM-liigassa Pelicansien riveissa playoffit mukaanluettuna 31 ottelua, 19 pistetta (9+10) ja 22 minuuttia jaahyja.
- Yksi kausi WHL:ssa
- Nelja kertaa junnukisoissa, U18 pronssia kaudella 03-04.

Hockey's Futuren analyysi kertoo mm. seuraavaa:

+ erinomainen luistelija, keskivertoa nopeampi, hyva ensimmainen potku
+ hyva kiekonkasittelija ja hyokkayspaan hoksottimet kunnossa
+ maalintekijan vikaa
+ hiljainen mutta johtaa esimerkillaan, hyva valmennettava

- puolustuspelissa viela puutteita
- hintela, voimaa ja massaa lisattava
- aloitukset, siirtynyt vasta hiljattain sentteriksi

Miehen peleja nahneet voisivat kommentoida milta meno naytti ensimmaisella SM-liigavisiitilla Lahdessa. Parjasiko fyysisessa vaannossa? Erottuiko nopeudellaan? Mihin rooliin Tapparassa?
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olenko ihan hakoteillä, mutta mielestäni statsien mukaan mies vaikuttaa jäähyherkältä kaverilta. Vai ovatko nuo lukemat muka ihan normaaleja maaliruiskulle?
 

Fallossymboli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olenko ihan hakoteillä, mutta mielestäni statsien mukaan mies vaikuttaa jäähyherkältä kaverilta. Vai ovatko nuo lukemat muka ihan normaaleja maaliruiskulle?

Ei nyt sentaan. Eikos tuosta tule Extraliigaan noin 0,5 min/peli ja SM-liigasta 0,7 min/peli. Eli yksi kakkonen kolmea neljaa pelia kohti.
 

Ultra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pyynikki bollklubbar, TBK & vadelmavenepakolaiset
Mihin rooliin Tapparassa?
Jakub on herättänyt yllättävän vähän huomiota mediassa ja fanien piirissä, vaikka kyseessä on todennäköisesti yksi merkittävimmistä hankinnoista. Sindel omaa todellakin potentiaalin armottomaksi maaliruiskuksi ja pelannee varmasti kärkiketjuissa. Potenttiaalista kertoo se että Sindeliä on muistaakseni juniorina verrattu Selänteen ja Zahmnovin hybridiksi. Vaikka miehen nykyinen pelipaikka onkin sentteri niin laittaisin hänet mielummin Tapparassa oikealle laidalla, sillä tämän hetkisestä rosterista ei löydy kuin yksi pelinrakenteluun pystyvä laituri (Koskela), joka voisi mahdollisesti ruokkia Sindelin maali nälkää. Paras paikka Sindelille puhketa kukkaan on ehdottomasti Guollan laidalla. Sillä Guolla pystyy tuomaan Sindelin peliin kaivattua yksinkertaisuutta/suoraviivaisuutta ja selkeää roolitusta maalintekoon. Siihen kun lisätään vielä Koskela maustamaan hyökkäyspeliä toiselle laidalle niin 20+ maalia pitäisi olla realismia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös