Porvoon Hunters 2002–2003

  • 5 888
  • 13

rystylämäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Porvoolaisseura suuntaa ensi kauteen uusin kujein kun valmennusvastuu on siirtynyt Jorma Räisäsen harteille. Viimekaudella joukkuetta valmensi aluksi Jyrki Seivo jonka tilalle hankittiin Mestiksestä tuttu Sergei Grishintsov. Kumpikaan ei saanut nuorta joukkuetta sellaiseen lentoon kuin Porvoossa toivottiin. Kesäharjoitteluun uusi valmentaja on tuonut runsaasti lisää ryhtiä ja joukkue on harjoitellut yhdessä 4-5 kertaa viikossa. Tämä taitaa olla harvinaista kakkosessa, mutta uuden valmentajan mukaan ensi kaudelle ei voi asettaa kuin yhden tavoitteen eli sarjanousun.

Joukkueen runko muodostuu jo viime kaudella Porvoossa pelanneista, joiden lisäksi joukkueeseen tullaan hankkimaan lähialueilta muutama vahvistus. Ilmoituksia varsinaisista lähtijöistä ei juurikaan ole tullut. Muutama porvoolainen siirtynee pelailemaan kolmoseen Porvoon Legendat- joukkueeseen. Tämän lisäksi Helsingistä viime kaudella tulleet eivät todennäköisesti jatka joukkueessa. Viimekauden pisteykkönen Jani Telavuori tullaan näkemään joukkueessa, kuten myös samalta suunnalta tulevat Aleksi Salenius ja Tuomo Härmä.

Hunters aloittaa jääharjoittelun heinäkuussa ja kohtaa venäläisen joukkueen Tikkurilassa kuun lopulla. Elokuuksi on sovittu ottelu SapKoa vastaan. Näin ollen toiminta näyttää olevan hyvällä mallilla ja jäämme mielenkiinnolla seuraamaan pystyykö Hunters sarjanousuun. Kun vielä muistetaan että Hunters oli lohkonsa seuratuin joukkue yli kahdensadan keskiarvolla niin saa nähdä millaisen kiekkoinnostuksen Hunters menestyessään Porvooseen saa.

joukkueen kotisivuille löydät tästä, näyttävät olevan vähän vaiheessa: http://myy.helia.fi/~a0001497/hunters.htm
 
Viimeksi muokattu:

The Rock

Jäsen
Legendat

Mitäs kuuluu nykyään Porvoon kaikkien aikojen veljeskaksikolle, eli Kentalan veljeksille... vieläkö Ville ja Ensti pelaavat vai onko jo putket nostettu naulaan?

Muistan vuosien varrelta yhden tapahtuman Karhulan Kumigloobenista, vastakkain Titaanit ja Porvoo HT. Joku titaanipelaaja erehtyi hieromaan hanskallaan Enstin naamavärkkiä ja tästä ei iso-veli Ville pitänyt, vaan paukkasi oikean suoran kotkalaisen puhelimeen ja joukkotappelu oli valmis.
 

rystylämäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
ei ole enstiä eikä villeä näkynyt. sama valmentaja toki tänä vuonna kun heillä.

Tässä harjoitusrinki tällä hetkellä.

Maalivahdit:

Kimmo Lindberg (Jokerit)
Kim Ekholm
Mikael Jaakkola

Puolustajat:

Ale Turunen,Tuukka Heiman, Joona Parri(-82),
Kari Mäkelä, Tom Åkerberg (-82), Markus Haverinen,
Tomi Wiiala, Mikko Wiiala(-84), Joel Sallinen (Karhu-Kissat)


Hyökkääjät:

Mikael Sandberg (-82), Simo Hyypiä, Jouni Penttinen, Jani Telavuori, Aleksi Salenius, Tuomo Härmä, Juha Manninen (Shakers A), Jukka Pylkkänen, Sebastian Karbin( -82), Tomi Pettersson(-82), Vesa Nissinen(-82) (K-Vantaa A), Kalle Väliaho (Jokerit jun.), Jukka Lähdeoja (Karhu-Kissat), Tuukka Hänninen (Karhu-Kissat), Pekka Lääkäri (Karhu-Kissat)
 
Viimeksi muokattu:

Katsoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, PiTa
Jos en aivan väärin muista, niin Pekka Lääkäri on esiintynyt kuurojen maajoukkueessa. Oliskos jollain tietoa, missä joukkueissa muut maajoukkuemiehet pelailevat?
 

rystylämäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hunters kohtasi Kiekko-Vantaan edellisenä päivänä voittaneen Crystal Saratovin Tikkurilassa. Ottelu päättyi venäläisten selkeän tuntuiseen 6-1 voittoon. Ottelun nähneet kertoivat kuitenkin että numerot olisivat voineet olla huomattavastikin tasaisemmat. Huntersille miinuspuolena olivat jo kauden ensimmäisessä ottelussa sattuneet loukkaantumiset. Vain muutama minuutti oli pelattu kun Valtti-areenan jää tulvi verta ja hampaanpaloja. Hunterspelaajan poski repesi pahannäköisesti venäläismailasta.
Huntersilla oli pelissä mukana useita uusia kasvoja mutta paremman käsityksen heidän tasostaan antavat elokuun aikana pelattavat harjoitusottelut.

EAGLE: Hunters- KJT luvassa sekä Järvenpäässä että Porvoossa elokuun aikana!!!:cool:
 
Viimeksi muokattu:

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Aika hyvin on entisiä Keski-Uudenmaan pelaajiakin tuolla. Eli Shakers&Haukat akselilta ne jotka eivät lopulta mahtuneet Jokereihin tai edes KJT'n.
 

BBT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Djurgårdens IF
Mahtaakohan sulla Rysty olla tietoa Huntersin muista mahdollisista treenimatseista ja niiden päivämääristä??

Pikkuhiljaa tekis hallille mieli....
 

BBT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Djurgårdens IF
Rysty: kiitti infosta, tulihan "nopeesti" toi matsi, yritetään päästä hallille...
 

MM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
Pelasiko Patrick?

Edellä Rystylämäri on lainannut minua asiassa, jonka tiimoilta olen nyt liikkeellä.

Jääkiekkoliiton sivusto kertoo Huntersin kaataneen OKK:n 9-5. Pelasiko Patrick Machreich porvoolaisten ryhmässä?
 

rystylämäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pelasi

Manchreichin ensimmäinen kahdesta pelistä Porvoossa ei ollut helppo, sillä Huntersille helpontuntuinen peli ei saanut kotijoukkuetta puolustamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Muutama lainaus torstain Uusimaasta:" -Manchreich: annoin pari tyhmää reeboundia joista vastustaja rankaisi (Rami Koivisto), mutta puolustuspeli toimi muuten hyvin ja sain puolustajilta apuja. Ilmapiiri joukkueessa on hyvä ja muutenkin nuorekkuus näkyy kaikessa toiminnassa jatkoi Manchreich joka todennäköisesti pelaa Huntersin seuraavan kotiottelun keskiviikkona 06.11.
Machreich lähtee 7.11 Osloon Itävallan maajoukkueen turnaukseen johon osallistuvat Norja, Itävalta, Valko-Venäjä ja Slovakia. Tämän jälkeisestä jatkosta ei ole sovittu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös