HIFK:n juniorit 2002–2003

  • 3 000
  • 2

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Tarkoitukseni oli aluksi tehdä yksi otsikko tämän päivän pelille, mutta näille junnujen otteluille ei välttämättä hirveästi intoa löydy. Joten tehdään yksi tällainen isompi otsikko, johon voi kommentoida ja raportoida IFK:n junnujen tekemisistä ja matseista.(A,B,C-juniorit)

Tänään siis pelattiin HIFK A - KiVa A

Ottelusta ei juuri paljon kerrottavaa jäänyt. Tasoero näkyi aika selvästi kahden joukkueen välillä. Viime kauden pronssimitalisti oli omaa luokkaansa. Ainoa jännittävä matsissa oli, että tilanne oli vielä kolmannen erän alkuhetkillä vain 3-2 IFK:lle. Loppuerä oli selvää IFK:n hallintaa ja IFK teki vielä 3 lisämaalia.

Merkityksetön ottelu päättyi siis 6-2 IFK:lle. IFK:lla oli loppuvaiheilla paikat tehdä useampikin maali, mutta KiVan maalivahdin hyvät torjunnat ja liika kikkailu pitivät lukemat siedettävinä.

IFK:lla pelikamat olivat jo suhteellisessa kondiksessa, mutta Kiekko-Vantaan riveissä oli ainakin yksi IFK:sta ja yksi Karhu-Kissoista tullut kaveri, ainakin pelivarusteista päätellen. KiValla oli jo nimet selässä, IFK:lla ei ollut, joka vaikeutti pelaajien tunnistamista. Osa edustusjoukkueen mukana olevista tulee toki pelaamaan A:n riveissa joitakin/kaikki ottelut.

Seuraava peli HIFK:n A:lla on lauantaina HPK:ta vastaan harjoitushallissa, klo 14.00, jos Helsingin Jäähallin nettisivut pitävät paikkansa.

Muita IFK:n eri junnujen treenipelejä harkkahallissa:

IFK B - tPS B pe 9.8 klo 18.00?tai 18.30(alkaako vain vuoro klo 18.00 vai pelikin?)

IFK B - Blues B su 11.8 14.00 (Jonka jälkeen PiTa:n A:n peli eli todellisille lätkäfriikeille)

IFK A - KalPa A pe 16.8 18.00

(Ilmoitelkaapa joku, joka tietää, alkavatko pelit aina vasta puolelta vai tasalta?)
 

MrBluus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Olin tossa eilen katsomassa Areena - Cupin peliä HIFK Farmi - Ska Pietari ja siellä näytti pelaavan paljon HIFK A- junioreita. Mikko Ilkka ja Eetu Qvist oli jo liigan kanssa pelanneista mukana... Ottelu oli 2-6 SKA:lle, kun lähdin hallilta HIFK:n maalit oli tehnyt Heikki Laine ja Ville Varakas Eetu Qvistin ja Juha Fagerstedtin syötöstä... Keskiviikkona HIFK kohtaa Kalpan mestis joukkueen klo 16:30 ja torstaina pelataan sijoitus ottelut!
 

bystander

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Mika Saukkosen lenkkikengät
Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Eli tässä ketjussa keskustelua Kollien otteista kuluvalla kaudella. Tälläkin kaudella on ollut pakko hakea lohtua A-junnujen peleistä, kun edustusjoukkue on kolannnut oikein urakalla. Eikä ole kyllä taaskaan tarvinut pettyä nuorukaisten otteisiin. Voittoja on ropissut kiitettävään tahtiin, ja sarjataulukossa keikuttaneen aika kärkipässä huolimatta tämäniltaisesta 1-3-kotitappiosta JYPille.

IFK siis pelaa lohko 2:ssa, ja piti ainakin vielä ennen illan ottelua ko. lohkon piikkipaikkaa. Luulisin kärkipaikan olevan edelleenkin hallussa, sen verran vähän on pistemenetyksiä toistaiseksi tullut.

Tämän illan pelistä sen verran, että JYP yllätti positiivisesti liikkuvalla ja fyysisellä pelillään. Vaikka tappio tulikin, niin ottelu oli parhaimpia näkemiäni tällä kaudella. Vierasjoukkueen skouttaus ei ikinä ole ollut meikäläiselle kovin helppoa, mutta JYPistä on pakko mainita maalivahti, joka piti vierasjoukkuetta todella hyvin pystyssä. Liekö kaveri torjunut lähemmäs 50 kutia. Hikinen iltapuhde siis hälle, toisin kuin meidän Limnellin Akulle.

Kotijoukkueen parhaimmistoa oli jälleen Eetu Holma, joka on alkanut todella tsempata joukkueensa eteen. Jotenkin on kaverin alkukauden otteista paistanut läpi pieni ylimielisyys tai laiskuus, mutta tänään Edu oli mies paikallaan. Myös muu osa ykkösketjusta (Qvist-Fagerstedt) oli jälleen näkyvässä roolissa.

Enempää en ehdi matsista kirjoitella. Täytyy jatkaa paremmalla ajalla.

Savotta jatkuu joka tapauksessa taas lauantaina, jolloin Helsingin Jäähalliin saapuu vieraaksi Kalpa.

Suosittelen A-junnujen SM-liigaa lämpimästi kaikille kiekkodiggareille. Peli on vauhdikasta ja yritteliästä, ja huokeiden lippujen ansiosta (IFK:n kotipeleihin 5 €) hinta-laatusuhdekin on enemmän kuin kohdallaan. Kannattaa muuten säännöllisin väliajoin tutkailla myös osoitetta www.hifkjrs.com, johon sisältöä on palkattu tuottamaan mm. kaikkien kameramiesten sankari, Kapteeni Kojola.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös