Bioshock 2

  • 1 235
  • 1

Calcichew

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eli Bioshock 2 pelistä hieman keskustelua! Pelin juuri hommanneena en vielä osaa sanoa todellista arviota pelistä, mutta jatkaa siitä mihin ykkös osa jäi.

Pelin grafiikka on todella kaunista ja tunnelma pelissä on melko pelottava/jännittävä. Juoni tuntuu olevan vähän enemmän hakusessa tässä kuin ykkösessä, mutta ihan hyvältä tämäkin tuntuu.

"Subject Deltalla ei mene vahvasti. Salaperäisen Sofia Lambin käskemänä kuulan kalloonsa laittanut Delta löytää itsensä kymmenen vuoden päästä vesilammikosta makaamasta, ympärillään pahasti rapistuneen Rapturen synkät käytävät. Pahaenteisten kirjoitusten täyttämät seinät kertovat Lambin valvovan silmän näkevän kaikkialle. Ainoa häilyvä toivo selviytymisestä vaikuttaisi olevan nuoren Eleanor-tytön käsissä, mutta tohtori Lamb ja hänen käskyttämänsä irvokas "perhe" ei katso hyvällä Deltan yllättävää paluuta elävien kirjoihin. Näin alkaa jatko-osa parin vuoden takaiselle BioShockille."

Bioshock 1 oli jo niin huikea pelikokemus, että oli pakko ostaa tämä kauan odotettu jatko-osa! Kertokaapa arvon palstalaiset kokemuksianne ja tuntemuksianne tästä pelistä.
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Pari päivää vasta tahkottu, mutta tässä vaiheessa uskaltaa jo sanoa että kyllä tässä pelissä ainakin tunnelma on kohdallaan. Ykkösosasta ei pelimekaniikka ole muuttunut juuri ollenkaan, mutta tämäntasoisen pelin kohdalla se ei tietysti haittaa, ainakaan vielä tässä vaiheessa. Vähän pelkäsin miten paljon aika kullannut muistoja reilussa parissa vuodessa, mutta kyllä Rapture vaan iskee edelleen. Dionysis parkissa menossa, pitää laitella lisää kommenttia kunhan ehtii pidemmälle.

"We all make choices, but in the end our choices make us."
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös