Mediaketju

  • 2 618
  • 1

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Avataanpa tällainen, koska D:stäki on silloin tällöin juttua eri viestintävälineissä. Radio Jyväskylässä on viikoittain keskiviikkoisin muutaman minuutin kestävä Mestis-katsaus, jonka uusimman osan voi kuunnella jälkikäteen myös kanavan nettisivuilta. Katsauksen yhteydessä on aina D-miehen lyhyt haastattelu, joka on myös kuunneltavissa jälkikäteen. Tähän mennessä ovat äänessä olleet Tuomo Laukkanen, Jasse Ikonen, Jouni Virpiö, Lauri Taipalus, Panu Hyyppä, Vesa Kulmala ja Samuli Piiroinen. Linkit haastatteluihin löytyvät edellisen linkin takaa.

MTV3 Maxilta on jo näytetty yksi D Teamin peli ja joulutaukoon mennessä ohjelmassa on vielä kaksi ottelua, joista toinen on jo huomenna. Ottelut ovat katsottavissa on Katsomo.fi ja lähetykset maksavat 5 euroa/kpl.

Deen tv-pelit kaudella 2009-10:
12.10. klo 18.15 TuTo - D Team
16.11. klo 18.15 Hokki - D Team
07.12. klo 18.15 D Team - Suomi U20
18.01. klo 18.15 D Team - Kiekko-Vantaa
15.02. klo 18.15 D Team - Hokki
22.02. klo 18.15 Kiekko-Vantaa - D Team
 
Viimeksi muokattu:

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
D Teamilla ja Happeen salibandyjoukkueella on tammikuussa leikkimielinen maalintekokilpailu, jossa tämän kuun kotiotteluissa vähemmän maaleja tehneen joukkueen päävalmentaja, Jukka Ahvenjärvi tai Seppo Pulkkinen, joutuu luopumaan viiksistään 30.1. pelattavan D Team-TuTo-ottelun jälkeen. Kumpikin joukkue pelasi tällä viikolla vuoden ensimmäisen kotiottelunsa ja Happee johtaa kisaa 9-0 voitettuaan lauantaina Nokian KrP:n 9-5. Salibandy-ottelut ovat usein varsin runsasmaalisia, joten Deellä kova työ kuroa ero kiinni, vaikka joukkue pelaa tässä kuussa yhden ottelun Happeeta enemmän.

D Teamin kausikorteilla pääsee myös ilmaiseksi Happeen tämän kuun kotiotteluihin, jotka ovat eilisen ottelun lisäksi:
16.1 klo 18:30 Happee - Koovee
23.1 klo 18:30 Happee - Classic

Maalintekokilpailusta uutisoivat:
D Team
Happee
Keskisuomalainen
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös