Suomi-sarjan ristiinkarsinnat 2009–2010

  • 28 674
  • 84

James_M

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
Ai että kun olisi nähnyt tuon pelin! Ei ihan heti olisi uskonut, että JHT karsiutuu. Tiedä sitten miten Red ducksien pelejä seuranneet suhtautuivat tähän sarjaan, onko heille yllätys vai ei. Saapa nähdä noteeraako itse Tamminen Red ducksien hienoa saavutusta millään lailla, kun jonkunlaisia ristiriitoja taitaa olla seurojen tai yksittäisten henkilöiden välillä. Sportilla siis farmisopimus kakkosessa pelaavan Kauhavan Hela-Kiekon kanssa, ei saman kaupungin Suomi-sarjan joukkueen kanssa!

Saisiko kalajokelaisilta raporttia pelistä, vaikka varmasti v*tuttaa aika rankasti tällä hetkellä.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Uskomaton Aku-show jälleen. Junkkarit jäivät harmittavasti sitten alempaan sarjaan. Juuri Junkkareiden tapaisia innokkaita pikkukaupunkien ja kylien joukkueita sarja kaipaisi. Nyt varsinaista Suomi-sarjaa pelaavista joukkueista äkkiä laskettuna vain Raahe, Imatra ja Naantali ovat aluidensa selkeitä ykkös-seuroja. Tosin Naantalinkin kupeessa on liigaa tahkoava TPS ja Mestiksen TuTo. Keravan ja Tuusulan edeltä pääkaupunkiseudulta löytyy kolme liigaseuraa ja Mestis-joukkue. Siitä huolimatta kiekkoinnostus on ollut Keravalla suorastaan erinomaista. Samaa voi tietysti sanoa Oulun K-Laseristakin. Yleisöä on tainnut käydä Oulun peleissä ajoittain mukavastikin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Mitenkään Kalajokisia dissaamatta, täytyy myöntää että olen tavallaan iloinen että Red Ducks pääsi mukaan Suomi-sarjaan. Vajaa 150 km/suunta & pari tuntia mulla vähemmän ajettavaa jos lähtee kattomaan HCK:n vierasmatsia...
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
. Siitä huolimatta kiekkoinnostus on ollut Keravalla suorastaan erinomaista.

Se oli jo silloin kun Shakers aikoinaan nousi 80-luvun lopussa II divisioonaan, taisi keskikatsojamäärät olla semmoista 500 hengen luokkaa ja tietty tupa täynnä kun pelattiin Järvenpään Haukkoja vastaan...

JHT:n putoamisen myötä jäi kyllä Raahen ja Kalajoen paikallismatsit käymättä, mutta eiköhän K-Laserin kanssa Raahelaiset saa väännöt aikaan...
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Tiedä sitten miten Red ducksien pelejä seuranneet suhtautuivat tähän sarjaan, onko heille yllätys vai ei. Saapa nähdä noteeraako itse Tamminen Red ducksien hienoa saavutusta millään lailla, kun jonkunlaisia ristiriitoja taitaa olla seurojen tai yksittäisten henkilöiden välillä. Sportilla siis farmisopimus kakkosessa pelaavan Kauhavan Hela-Kiekon kanssa, ei saman kaupungin Suomi-sarjan joukkueen kanssa!

Olihän tämä kyllä jonkinlainen paukku, sillä Red Ducks muodostuu Sportin juniorimyllyn läpikäyneistä yli-ikäisistä pelaajista, eikä siinä pelaa yhtäkään ex-ammattilaista. Eilisen perusteella JHT ei oikein löytänyt lääkettä RD:n rohkeaan viisikkopelaamiseen, ja myös liikkeessä isompikokoiset kalajokiset jäivät hiukan jalkoihin. JHT:n peli oli aikalailla näiden muutaminen hyökkäyspään starojen varassa, ja Vaasassa tämä osattiin scoutata. Tässä on tulos. Täytyy myös muistaa, että Niklas Wevar on suht. kova maalivahti tälle sarjatasolle, ja eilen veti miuutaman paraatipelastuksen joita ilman JHT olisi ratkaissut pelin jo eilen Vaasassa.

Red Ducksin ja Sportin yhteistyössä on toivomisen varaa. Sport on se osapuoli, jolta odotetaan sitä vihreää valoa. Sponsorien tarve maakunnasta taisi olla kuitenkin se syy, miksi Hela-Kiekko nimettiin farmiseuraksi.
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Jht-ducks

xxtun **tun *****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Parempi jäi nyt rannalle makaamaan, kaikki kunnia Vaasaan, mutta silti!! Tuomari kaksikolle iso kumarrus loistavista tuomioista. Nooh kauden komein maali by Joki-Erkkilä lähes punaviivalta 7-8! Tasoituskin tuli jo periaatteessa mutta tuomarikaksikko hylkäsi sen, Markkanen mielestäni ajettiin Wevarin sylii ja Toskala rankaisi vanhanaikaisella, mutta, mutta!!

Todella harmin paikka!! Vaasalaiset tekivät joka vedolla maalin jht:n erittäin hyvällä avustuksella. Siinä lyhykäisyydessään tämä peli!!
 
Viimeksi muokattu:

miesuimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Loistavasta voitosta löytyy myös huonoja puolia. Red Ducksille erittäin tärkeät pelaajat, Markus Talas ja Johnny Martin, loukkasivat molemmat olkapäänsä ja joutuivat jättämään pelin kesken kolmannessa erässä. Talaksen kohdalla ainakin lienee isokin riski, sillä hänellä on tietääkseni molemmat olkapäät operoitu aikoinaan.
 

miesuimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Todella harmin paikka!! Vaasalaiset tekivät joka vedolla maalin jht erittäin hyvällä avustuksella. Siinä lyhykäisyydessään tämä peli!!

Itse kuulin paikalla olleelta ystävältäni, että kahden erän jälkeen tehdyt 6 maalia olivat kaikki tekemällä tehtyjä, ei räkäsiä! Mutta jokaiselle sallittakoon oma mielipide ja näkökulma, tietenkin.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Nooh kauden komein maali by Joki-Erkkilä lähes punaviivalta 7-8! Tasoituskin tuli jo periaatteessa mutta tuomarikaksikko hylkäsi sen, Markkanen mielestäni ajettiin Wevarin sylii ja Toskala rankaisi vanhanaikaisella, mutta, mutta!!
Vai että sellainen loppu. Sielä on ilmeisesti "pikkuisen" pahassa paikassa laittanut Wewar peliä jännäksi, jos on imaissut lähes puolesta kentästä tuohon paikkaan.

Mielenkiintoinen tieto myös, että sielä on lopussa jo kiekko käynyt maalissakin (8-8).
 

Tupu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
JHT-Red Ducks

Pettymys on kyllä valtava tällä hetkellä, mutta jos nyt jotain kommenttia pelistä yrittäisi laittaa...

Todella jännittävä ja hyvätasoinenhan ottelu oli. Red Ducks on hyvä, luisteluvoimainen joukkue ja ansaitsi voittonsa. JHT kaatui puolustuspään virheisiin ja heikkoon maalivahtipeliin. Laadukkaita puolustajia ei vaan yksinkertaisesti ole tarpeeksi (Jäske, Tuomainen... ketä muita... ehkä varauksin Rahkola). Mäyrällä ja Prittisellä ei myöskään ollut parhaat päivänsä tänään. Hyökkäyskalustohan JHT:llä on kova ja tänäänkin tehdyt seitsemän maalia olisi pitänyt riittää jatkoon. Aku etenkin oli hirmuvireessä ja koitti hinata joukkuetta kuiville parhaansa mukaan. Tänään siihen vaan ei riittänyt edes viisi henkilökohtaista maalia... Onnittelut vaasaan, olen varma että joukkue ei jää heittopussiksi varsinaisessa suomi-sarjassakaan.

Kalajoella pelaillaan keväällä sitten etpoja ja jeppiksiä vastaan... eipä tällä hetkellä vois vähempää kiinnostaa nämä ottelut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös