Hakkaraiselle tuomio käräjäoikeudessa

  • 27 690
  • 78

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
Siis eihän Suomen oikeuslaitos niin toimi, että sinä syytät sitten sitä, joka "hävisi" jutun. Jenkkileffoissa nämä. Suomessa maksetaan kuluja ja korvauksia todellisista aiheutuneista kustannuksista. Jos tämä nainen voitaisiin jostain tuomita, se olisi eri asia, mutta nyt kun tässä jutussa edelleen on sana sanaa vastaan eikä näyttö riitä Hakkaraisen tuomitsemiseen, ei siinä mitään vastaprosesseja jää. Ei kukaan ole todennut naisen valehdelleen missään.

Luhangan kunta on tehnyt omat ratkaisunsa, ja siinä on sitten Hakkaraisella korvausprosessin paikka. Ihmettelin aiemmin ja ihmettelen nyt, mikä kiire oli antaa potkut lainvoimattoman päätöksen pohjilta.


Joskus sitä toivoisi, että oltaisiin Jenkkilässä. Ja mistäs näin maalikko tietää, että sanoiko nainen hovissa, että tuli vähän kuulusteluissa ja käräjillä liioiteltua juttua (eli suomeksi valehteli) niin hovi sitten vapautti OP:n?
No aivan sama, OP:n maine on puhdistettu, mutta mikä koulu palkkaa hänet töihin?
 

Materazzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,Hokki,Edmonton
Kun tieto käräjäoikeuden tuomiosta tuli, niin noin 12 tunnissa tänne ilmestyi viidettäkymmenettä viestiä, joista suuri pääosa oli sitä, että valistuneet ja naisten oikeuksista huolta kantavat sivistyneet kansalaiset ilmaisivat mieliharmiaan mm. kuvaillen Hakkaraista etovaksi ja törkeäksi ja vaikka mitä muuta ylevää.

Kun tieto hovioikeuden vapauttavasta tuomiosta tuli, tuli samassa aikaperiodissa tänne 9 viestiä. Eipä monikaan noista ketjun alkupään risto ja riina reippaista ole viitsinyt käydä toteamassa edes, että tulipa vähän hätiköityä. Mutta tällaistahan tämä on. Maltti on lahja, jota jokaiselle ei ole suotu.


Täysin samaa mieltä asiasta. Itse olen alusta asti uskonut, että hovioikeus vapauttaa O-P:n kaikista syytöksistä, niinkuin kirjoitin käräjäoikeuden päätöksen jälkeen tälle palstalle. Hokki on tarjonnut Hakkaraiselle takaisin paikkaa organisaatiossaan ja se on hyvä asia, sillä miehen suhteille on joukkueessa käyttöä, niin pelaajahankinnoissa kuin markkinoinnissa.
 

Viljuri

Jäsen
En ole perehtynyt hovioikeuden antamaan tuomioon tai koko rikosasiaan, mutta näemmä juurikin todistusharkinnassa päätyivät toiselle kannalle kuin käräjäoikeus. Tosin uutisjuttujen perusteella ei kannata oikeusjuttujen sisällöstä vetää johtopäätöksiä juuri mihinkään suuntaan, vaikka lehdellä olisikin avustajakaartissaan ihan "oikea" oikeustoimittaja.

Tältä osin case on selvä, jos Korkein oikeus ei myönnä valituslupaa.

Mitä tulee Luhangan kuntaan, niin laittoman irtosanomisen perusteella koko menetetty palkka tulee korvattavaksi (tietyin vähennyksin), tältä osin laki on hyvin selväsanainen ja vieläpä virkasuhteen jatkuvuusperiaatteen merkityksessä. Jos edes alkeellisintakaan osaamista kunnassa olisi, niin Hakkarainen olisi tullut pidättää virastaan prosessin ajaksi ja odottaa sitä lainvoimaista tuomiota.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Joskus sitä toivoisi, että oltaisiin Jenkkilässä. Ja mistäs näin maalikko tietää, että sanoiko nainen hovissa, että tuli vähän kuulusteluissa ja käräjillä liioiteltua juttua (eli suomeksi valehteli) niin hovi sitten vapautti OP:n?
No aivan sama, OP:n maine on puhdistettu, mutta mikä koulu palkkaa hänet töihin?

Virkasuhteen laittoman päättämisen ratkaisuhan on se, että virkasuhde palaa. Tämä erona työsuhteeseen, eli ihan se sama luhankalainen koulu. Eri asia, missä määrin Hakkarainen haluaa palata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös