RoKin harjoitusottelut 2009

  • 23 414
  • 69

ex-kuusamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi ja Tappara
Ei noista harkka peleistä kyl kannata vedellä suurempia johtopäätöksiä, uskoisin, että kuukausi tästä eteenpäin ja viimeistään jouluna nähdään, miten pelit on alkanu menemään, uskoakseni moni eteläläinen ja näköjään jopa Rovaniemeläinenkin tulee yllättymään Rokin sijoituksesta. Ja nyt en puhu sieltä alapäästä vaan juuri sieltä toisesta päästä.

Vieraissa käynti tulee olemaan hankalaa, kuten aina, rankkoja reissuja ja sit nopea pyrähys ja kaikki on ohi. Kotona kaikki on tutumpaa, kunnolliset lämmittelyt ja tuttu peli areena, peli luistaa ja tyydyttää jokaista vaativaa osapuolta. Mutta jos peli ei luista kotonakaan, niin sitten on vaikeaa vieraissakin, ja yhteistyökumppanit kannattajineen ovat kriittisiä.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kyllä se nähdään jo ensi perjantaina se, miten pelit menevät. Ei tarvitse odottaa jouluun. Toivon mukaan homma rullaa.

No, en usko kyllä että perjantaina nähdään vielä lähellekkään parasta RoKia. Mutta jos lataus ei mene yli, eli pysytään pois boxista, niin tasainen vääntö lienee luvassa.
Loukkaantumis- ja flunssa-sumaa ei olisi kuitenkaan tarvinnut tulla juuri kauden alla. Nyt vasta tiistain harkkapeliin saadaan sama kokoonpano, millä kauteen lähdetään (jos Järvitalo paranee siihen mennessä). Ei se peli mitenkään voi olla valmista. Mutta ehkä kuitenkin on parempi sairastella porukalla kauden alla kuin kauden aikana. Uskon, että peli paranee nopeasti, niin että todennäköisistä alkukauden vaikeuksista ei tarvitse olla paniikissa. Pahiten käy jos nyt ruvetaan pelkäämään. Rohkeasti vaan, kyllä pistepussi jossain vaiheessa lähtee karttumaan (toivottavasti jo perjantaina).
 
Viimeksi muokattu:

James_M

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
Oliko K-Vantaa tulossa paikan päälle lentäen? Mielenkiintoinen ja haastava kotiavaus. Toivottavasti kotijoukkueella on hyvä isku päällä ja katsomossa kova meteli. Täytyy seurata tulospalvelusta ja pitää peukkuja pystyssä.

Vieraspeleistä tuli sellaista mieleen, että eihän ole kiveen kirjoitettu, että kotijoukkueelle sattuu hyvä päivä juuri silloin, kun Roki on vierailemassa. Joillakin joukkueilla voi olla vaikeuksia motivoitua peleihin, kun on vain sarjanousija vastassa. Vastustajan vähättely ja sinne päin tehty valmistautuminen ovat tunnetusti tuhoisa yhdistelmä. Saapa nähdä parantaako Tamminen ennätystään Mestiksen nopeimman aikalisän suhteen, kun Roki on vastassa...aika näyttää.

Pari erää kun saa pidettyä tuloksen tasaisena tai peli on muuten vain nihkeää, niin viimeistään kolmannessa erässä kuntopohja alkaa vaikuttaa ja silloin Rokilla on iskun paikka. Iso vaihde silmään ja kotimatkalle tarttuu myös pisteitä.
 

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
Oliko K-Vantaa tulossa paikan päälle lentäen? Mielenkiintoinen ja haastava kotiavaus.

Joukkue tulee lentäen ja Ruutanat junalla perässä. Jos tämä peli olisi pelattu vuosi sitten niin olisi fania jännittänyt, nyt ei. Pisteet Vantaalle. Takkiauki ilmiö jo lohen fanilla ;)
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Viimeinen harkkapeli

RoKin todennäköinen kokoonpano julkaistiin päivän aviisissa. Samalla porukalla on tarkoitus lähteä myös perjantain matsiin.
Badiura-Silvander-Kivioja
Järvitalo-Inkeröinen-Pakisjärvi
Nurmenniemi-Löfman-Anttila
Kolhonen-Sainio-Joona
Pakit:
Pohjalainen-Haipus
Kauppila-Himanka
Syrjä-Peltosuo/Karhunen
Maaliin
Norja-Herranen

Tätähän voisi paljonkin kommentoida, sekä ukkoja jotka jäävät tällä erää kokoonpanon ulkopuolelle. Ykkös-ja kakkosketjuissa on paljon potentiaalia, ja kakkosen peli on jo siinä mallissa, että vain maalit puuttuvat. Toivottavasti eivät puutu enään tämän pelin jälkeen.
Kolmosen miehillä on vielä näytön paikka. Toivottavasti yhteispeli löytyy. Nelosessa on kyllä vauhtia varsinkin laidoilla, mutta onko käsiä?
Peltosuo näyttää olevan pakin paikalla. Hyvä, että iso mies on kentällä.

Erityisesti kaksi ensimmäistä kenttää pitäisi olla kykeneviä maalin tekoon. Kolmonenkin siihen ajoittain pystynee. Nelosta vähän epäilen, mutta saatanhan olla pahastikin väärässä. Pieni murhe on, että oman pään pelaamisessa en näe kyllä yhdenkään hyökkäysvitjan erityisesti loistavan. Mutta pelataan sitten enimmäkseen sielä toisessa päässä. Norja on vakuuttanut meikäläisen, mutta ei Herranenkaan ole huono.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Jaahas, vai että sellaisella kokoonpanolla roki lähtee illan otteluun... Sommitelma herättää kyllä monenlaisia kysymyksiä. Jotenkin tuo näyttää taas osittain kokeiluporukalta, sekoitukselta tms.. Badiura ykkösessä, what a fuck?! Siinä suurin ihmetyksen paikka. Todennäköisesti perjantaina mennään samoilla äijillä, mutta mikäs on mennessä, jos Ruottalaiset pieksetään tänään jään rakoon tyyliin 7-1.
 

Pardus

Jäsen
Mistähän moinen kokoonpano on repäisty, kun todellinen kokoonpano on hyökkäysketjujen osalta täysin erilainen? Mestiksen tulospalvelussa tänään ilmoitettu kokoonpano vastaa ainoastaan pakkiparien osalta Lapin Kansalle ilmoitettua. Kylläpä tuo Mestiksen sivuilta löytyvä silti paljon järkeenkäyvemmältä vaikuttaakin.
 

Nile

Jäsen
Badiura-Silvander-Kivioja
Järvitalo-Inkeröinen-Pakisjärvi
Nurmenniemi-Löfman-Anttila
Kolhonen-Sainio-Joona

Eli hyökkäyksessähän Järvitalon paikalla pelasi tehot 1+1 tehnyt Henri Fomin ja Kolhosen tilalla nelosen laidassa viiletti Joki-Erkkilä. Toivottavasti herrat Järvitalo ja Kolhonen ovat perjantaina kokoonpanossa, vaikkaa varsinkin Fomin paikkasi todella mainiosti.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Roki-Asplöven, 5-1. Jos tulospalvelun perusteella pitää hakea jotakin positiivista, niin 65 laukausta on sellainen, kuten Sainion ja ennen kaikkea Fominin tehot.

Negatiivista: 65 laukausta, josta 41 päätyi maalivahdin torjuttavaksi. 65 laukausta ja vain viisi reppua. Mihin sitä mustaa on taas silmät kiinni rätkitty!? Roki pelasi 8 kertaa ylivoimalla, joista ei saatu sitä ainokaistakaan sisään! Tehottomuus vaivaa edelleen! Odottaisin ratkaisuvoimaa mm. Vesseltä, Kiviojalta ja Silvanderilta. Mitä nämä kaksi viimeisintä saivat tänään aikaiseksi!? Fomin taitaa olla Sainion ohella niitä miehiä, joilta pisteitä voidaan odottaa, tuskin kuitenkaan suuressa määrin mestispeleissä. Järvitalo puuttui. Oliko muita oleellisia poissaoloja?

Selkeä voitto sieltä kuitenkin tuli ja hyvä niin. Pelikin on varmasti mennyt eteenpäin. Perjantaina täytyy kuitenkin pysyä pois boxista ja käyttää surutta yv:t tehokkaasti hyväksi!
 

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Odottaisin ratkaisuvoimaa mm. Vesseltä, Kiviojalta ja Silvanderilta. Mitä nämä kaksi viimeisintä saivat tänään aikaiseksi!? Fomin taitaa olla Sainion ohella niitä miehiä, joilta pisteitä voidaan odottaa, tuskin kuitenkaan suuressa määrin mestispeleissä. Järvitalo puuttui. Oliko muita oleellisia poissaoloja?

Kolhonen puuttui Järvitalon lisäksi.
Fomin pelasi loistavan pelin. Näkisin että menee heittämällä ainakin Nurmenniemen ja Joki-Erkkilän edelle. Illu sai onnistumisia, hyvä niin. Välillä näytti että papan jalka jo painaa, mutta niin sieltä vain pisteitä yhä tulee, silloin kun kenestäkään muusta ei ole. Tämä onkin mielestäni se hälyttävä kello. Kyllä sieltä ihan muilta pitäisi niitä pisteitä odottaa.

Ykkösketjun statusta Sainion kolmikko näyttää yhä kantavan, mutte vaikeaa näytti välillä olevan, jos saan luvalla sanoa.

Asplöven oli täysin vastaantulija, niinkuin juurikin laukauksista voi päätellä. RoKia vaivasi tehottomuus. Komeita kuvioita saatiin kyllä järjesteltyä Inkeröisen, Fominin, Pakisjärven sekä Löfmanin voimin. Kiekko liikkui todella mallikkaasti tällä nelikolla.

Kerrassaan huikeaa on se miten jonkun onnistui aina lyödä kiekko ohi maalista sen jälkeen kun vastustajan maalivahti ynnä puolustajat oli kieputettu sellaiseen solmuun jota merimieskin kadehtisi. Maalinteko näytti olevan vaikeaa. Vastustajan puolustajan pää pyöri välissä kuin kuusivarkaalla, mutta kevyehköjä olivat sinisten yritykset ensimmäisen puoliskon aikana.

Pakisjärvi ja Inkeröinen ovat ehdottomasti duo jota ei saa rikkoa. Toiseen laitaan joko Löfman tai Foppa. Toimii.

Pettymyksen ainakin itselleni aiheuttivat Silvanderin ja Kiviojan köykäiset otteet. Odotan näiltä herroilta parannusta jatkossa. Molemmat ovat joukkueen tärkeimpiä hyökkääjiä mutta kumpaakaan ei juuri kentällä näkynyt.

Puolustajista on paha mennä sanomaan mitään muuta kuin että tämä osasto tulee olemaan RoKin heikoin osa-alue. Mielestäni Peltosuota ei missään nimessä voi käyttää alakerran hätävarana koska miehestä olisi luultavasti hyötyä hyökkäyksessä. Yksi mies alakertaan, se ei ole paljon pyydetty.

Norja pelasi maalissa hyvin.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Roki-asplöven matsin tunnelmia

Mukava tunne jäi pelistä, sillä eteenpäin ollaan tultu. Silti pitää ihmetellä miten silloinkin, kun vastustajan mokke makaa pitkin pituuttaan, ja pakit on törmänneet toisiinsa ja maali on tyhjänä, niin saadaan kiekko sudittua ohi. Perhana kun voi olla maalinteko vaikeaa. Onneksi kuitenkin onnistumisia tuli. Eiköhän kiekot jossain vaiheessa maaliinkin eksy.

Pakisjärvi ja Inkeröinen tulevat tekemään rumaa jälkeä ja kohoavat pistepörssissäkin korkealle. Se on tosin selvää, että äijät tarvii kaveriksi jonkun kohtuu suoraviivaisen tyypin, muuten homma menee ikuiseksi karusellin pyörittämiseksi. Mutta heillä homma todella toimii.

Silvanderin ja Kiviojan yhteispeli ei oikein vielä luonnistu. Silvanderilla on kyllä todella vauhtia jaloissaan, mutta sitten kierrettyään koko kentän hän saattaa tehdä melkoisen hazardisyötön. Parhaimmillaan hän hakee omalta puolelta kiekon, vie sen ylös, kiertää hyökkääjän, kiertää toisen, kiertää pakit, kiertää maalin, käntyy ja laukoo, luistelee toiselle puolelle pysäyttämään rännistä tulevaa ohilaukaustaan, saa kiekon ja sutii sen sitten jonnekin. Siis vauhtia on ihan RoKi-mitalla, jos ei kohta jo liikaa. Vähän kun saa ajatusta ja huolellisuutta sekä Kiviojan mukaan, niin onhan kumma jos tulosta ei synny.

Pakeista sen verran, että Pohjalainen tuntuu ottaneen askeleen eteenpäin. Pelirohkeus ja -varmuus ovat paremmalla tasolla kuin viimekaudella, ja jos tuosta vielä parantaa kauden mittaan, niin hyvä.

Vielä aste lisää tehoja ja pudotuspeleihin saadaan kotietu. Perhana jos edes selvistä paikoista saataisiin maalia kohti, niin numerot taululla olisivat komiat. Hyökkäys on tasainen, joka kenttä voi tehdä maaleja. Ainoa murhe on oman pään pelaaminen. Se jos saadaan toimimaan, niin ei murheita, mutta jos ei niin...
 

Nile

Jäsen
Vielä aste lisää tehoja ja pudotuspeleihin saadaan kotietu.
Älä kuitenkaan vielä haukkaa liian isoa palaa kakusta! Itse olen vielä kuitenkin sen verran nöyrällä asenteella, että olen tyytyväinen, jos karsinnat saadaan vältettyä. Parilla täsmähankinnalla toki voidaan lähteä hakemaan viimeisiä playoff-paikkoja, mutta muuten tie tulee olemaan todella kivinen.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Älä kuitenkaan vielä haukkaa liian isoa palaa kakusta! Itse olen vielä kuitenkin sen verran nöyrällä asenteella, että olen tyytyväinen, jos karsinnat saadaan vältettyä.

No joo, ehkä tuossa aikaisemmassa kommentissani oli pientä hengen nostatustakin mukana. Totuushan toki on, että jos tehot on hukassa, niin käy kuin Hekille viime kaudella. Ja jos oma pää vuotaa, niin voi toki käydä pahemminkin. Mutta toisaalta jos paikoista ruvetaan saamaan sisään, niin kyllä pisteitäkin tulee. Nöyriä ollaan aina, mutta jos aihetta on, niin ei olla turhaan vaatimattomia.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Pakeista sen verran, että Pohjalainen tuntuu ottaneen askeleen eteenpäin. Pelirohkeus ja -varmuus ovat paremmalla tasolla kuin viimekaudella, ja jos tuosta vielä parantaa kauden mittaan, niin hyvä.

Hyvvä homma! Olenkin ollut aina sitä mieltä, että Antti on loisto pakki. Miehellä on tavallaan loistava luistelu- ja mailatekniikka, joilla kykenisi periaatteessa pakiksi koviinkin pistemääriin, mutta rooli, jonka hän on jo junnuna omaksunut (puolustava pakki) estää pistekarkelot ja suuren yleisön hehkutukset. Asiantuntijat sen sijaan tietävät Pohojalaaasen vahvuudet. Ehkäpä itseluotamus ei ole aiempina vuosina vielä ollut huipussaan, mutta jos se huippuunsa hilautuu, niin "pojasta" puhutaan vielä!
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
RoKi ja ja Oulun Kärpät lyhentävät joulutaukoa pelaamalla harjoitusottelun 16.12. Muuten Kärppien viimeinen ottelu oli ollut 12.12 ja RoKin 14.12.
RoKi ei olekaan aikaisemmin kohdannut liiga-seuraa, joten mukavaa nähdä jotakin uutta Areenalla.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
RoKi ja ja Oulun Kärpät lyhentävät joulutaukoa pelaamalla harjoitusottelun 16.12. Muuten Kärppien viimeinen ottelu oli ollut 12.12 ja RoKin 14.12.
RoKi ei olekaan aikaisemmin kohdannut liiga-seuraa, joten mukavaa nähdä jotakin uutta Areenalla.

Tämähän on mahtava homma!! Pääsette näkemään mitä todennäköisemmin myös Donskoin kirnussa, jos on terveenä. Tuskimpa Kärpätkään aivan ykkösrosterilla on liikenteessä, mutta kova porukka sieltä on tulossa varmasti. Harmittaa pirusti, koska saavun itse rolloon päivää myöhemmin. Siirtäisivät peliä hieman... ;)
 

Bili

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, HIFK, Anaheim
Pääsette näkemään mitä todennäköisemmin myös Donskoin kirnussa, jos on terveenä.

Eiköhän Donskoi ole tuohon aikaan (jos kunnossa), U20-maajoukkueen MM I-leirillä Vierumäellä, joka pidetään 13-17.12.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Eiköhän Donskoi ole tuohon aikaan (jos kunnossa), U20-maajoukkueen MM I-leirillä Vierumäellä, joka pidetään 13-17.12.

Näinpä taitaa olla. Jäi tuo seikka huomioimatta kokonaan. Kovasti olisin Joonasta toivonut Rovaniemelle "näytille"!

Meinaakohan Roki pelata tauon aikana muita kuin tämän Kärppä -pelin? Olisihan siihen mukava saada joku kova peli ennen sarjan jatkumista, ettei olla aivan jäässä ensimmäisen tosipelin alkaessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös