Yli 500 kannattajaa boikotissa Virmasta vastaan

  • 78 584
  • 414

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
bozik kirjoitti:
Silti haluan esittää vilpittömän kysymyksen jääkiekkolehdelle. Jos Te mittaatte joukkueiden suhtautumista yksittäiseen kannattajaan miksi ette ota testiin "normi-kannattajaa" eli Reiska 24 v ?
Jos tätä tieteellistä tutkimusta oikein miettii, niin sehän pitäisi tehdä niin suurelle määrää porukkaa, että se olisi suuntaa-antava edes jotenkin. Eli jos Jokerien peleissä käy kauden aikana esim. 25 000 eri ihmistä, niin tässä otannassa on suhde 1/25 000. Eli n. 2500 kirjettä olisi pitänyt lähettää, ja sitten aloittaa laskenta, kuka toimii ja miten. Jos asiaa ajattelee puhtaasti bisnesmielessä, jota jääkiekko nykyään on, olisi lapselle toimitussihteeri voinut vastata ja antaa lisätietoja, mistä fanituotteita on saatavana ja mihin hintaan.
bozik kirjoitti:
Minkä takia tähän sotkettiin lapsi, tarkoitusperät ?
Tutkimustulos saadaan näyttämään tramaattiselta, koska seura on jättänyt yksittäisen lapsen täysin oman onnensa nojaan tällaisessa kerjuutapahtumassa.
Kukkahattutädit ja lapsensuojeluviranomaiset ovat hyvin, hyvin vihaisia.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aeroman kirjoitti:
Tutkimustulos saadaan näyttämään tramaattiselta, koska seura on jättänyt yksittäisen lapsen täysin oman onnensa nojaan tällaisessa kerjuutapahtumassa.
Kukkahattutädit ja lapsensuojeluviranomaiset ovat hyvin, hyvin vihaisia.
No tämähän se tietenkin on ja sen takia vertailin asiaa Jyp-ketjussa ns. roskalehdistöön. Tutkimus tehtiin niin, että siitä "takuulla" saatiin otsikko joka myy. Asioita myös yhdisteltiin vailla mitään tolkkua 11v lapsi = normaali yksittäinen fani jne.

Etoo vain se, että miksi jääkiekkolehti haluaa tehdä tällaista ? Tämä atomien halkaisemisen keksinyt ja nykyään kasaamista pohtiva toimittaja on varmasti tyytyväinen, entä muut ?
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
repe_joke kirjoitti:
Melko surulllista, jos jokerit eivät enää hoida fanipostiaan kuten ennen.
Itse tuli läheteltyä reilu 10 vuotta takaperin jokereille aika isopino eri pelaajien kortteja nimmareiden toivossa, ja jokaisen niistä sain takaisin. Ja kun oikein nätisti aina kirjeessä pyysi, niin sai pelaajan kuvalla varustetun postikortinkin extrana mukaan.

Ja nyt olet 10 vuotta vanhempi ja käyt matseissa ja tuot rahaa organisaatioon. On siis Jokereiden vaivannäkö tuottanut tulosta.

Kirjoittelin jo tuonne JYP puolelle, että seuroilla on kuitenkin laatikkokaupalla materiaalia joita he jakavat yhteistyökumppaneille ja muille tahoille. Näitä roippeita yleensä jää aina yli ja voisi antaa "pikkufanille". Näin saataisiin vahvistettua kaverin tunnesidettä joukkueeseen ja hänestä semmoinen henkilö joka tuo rahaa myöhemmin sisään. Yksi tarra on pieni asia SM-liiga seuralle, mutta iso asia junnuikäiselle fanille. Jos ei siitä tarrasta halua luopua niin printaa sitten joukkuekuvan, pyytää siihen pelaajien nimmarit ja lähettää sen. Hätävalheena voi sanoa tarrojen loppuneen.
 

kaksoismetro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Virmasen herrasväki
bozik kirjoitti:
Jos Te mittaatte joukkueiden suhtautumista yksittäiseen kannattajaan miksi ette ota testiin "normi-kannattajaa" eli Reiska 24 v?

Niin. Jääkiekkolehden toimittaja siis teeskenteli häikäilemättä ja tunnontuskitta olevansa lapsi huijatakseen liigaseuroilta ilmaisia fanitarroja. Mitä Jääkiekkolehti keksiikään seuraavaksi? Jääkiekkojuniorien viettelyä sähköpostin välityksellä ja sitten lehteen onnistumisprosentit joukkueittain? Sokeana ja rampana kerjäläisenä esiintymistä liigahallien ulkopuolella: kenellä on anteliaimmat ja hyväsydämisimmät fanit? Kyynelehtien valheita traagisesta elämästä ja hoitovirheen aiheuttamista valtavista veloista: Saisinko edes yhden euron teiltä, rakas liigakiekkoilija? Olisin teille ikuisesti kiitollinen. Tai miten olisi olemattomien lomaosakkeiden myyminen liigapelaajien sukulaisille? Kenen sukua on helpointa höynäyttää? Miten suvun sinisilmäisyys ja herkkäuskoisuus korreloi liigapelaajan pelityylin kanssa?

Njoo, voisihan sieltä toimistolta edes jonkin Jokerikortin tms. lähettää, jos joku lapsi sattuu kirjeitse lähestymään.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Toimittajan olisi siis pitänyt esitellä itsensä jääkiekko-lehden toimittajana, joka tekee juttua kuinka joukkueet kohtelevat fanejaan. Näinhän sitä oltaisiinkin saatu loistava ja todenmukainen otos! Mun mielestä te nyt keskitytte täysin epäolennaiseen ja jätätte huomiotta sen tärkeimmän.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ei bozik nyt niinkään Jokereiden toimintaa puolustele, kuin kyseenalaistaa lehden tapaa otsikoida asia.

Tosi asia kuitenkin lienee että Jokerit on hoitanut asia aktiivista faniyhdistystä kohtaan enemmän kuin hyvin, etten sanoisi kiitettävästi. Näin ainakin sen perusteella mitä itse olen ymmärtänyt. Käsittääkseni yritysvieraat ja yhteistyökumppanit, ainakin suuremmat, on hoidettu myöskin kohtalaisen ammattimaisesti. Sieltä kyllä on lapsille jäänut mukaan pikkulippua, kiekkoa ja päähinettä. Ongelma onkin nämä normaalit kausikortti- ja ennenkaikkea irtolippukatsojat, joiden kohdalla asiat onkin päin persettä. Fanikaman myynnin organisointi ja markkinointi on ala-arvoista.

Kyllä lähtökohta pitää olla se, että jos yksittäinen fani lähestyy seuraa lippu-, fanikama- tai nimmariasioissa, seuraa vastaa kyselyyn ja vastaa siihen pikimmiten. Näitä puheluita ja emaileja ei voi toimistolle tulla pariakymmentä enempää päivittäin ja sillä määrällä erilaisia markkinointi- ja myyntipäällikköjä jota Jokereissa on, näihin on pystyttävä vastamaan ja ongelmat ratkaisemaan.

Tämä on asia josta vastaa yksiselitteisesti yhtiön toimitusjohtaja, joten häpeä Masa!
 

REDNECK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta -68
Aika laiskaa tuo yhteyden pito "tavalliseen" normi faniin (keski ikäinen mies). Lähtein asiallista palautetta heidän netti saitin kautta, jossa luvattiin lähettää palautetta, jos jättää yhteystiedoiksi sähköposti osoitteen. No minäpä jätin yhteystiedot ja en ole saanut vastinetta/palautetta viestiin. Jää sellainen kuva, että ei siellä kukaan mitään palautetta lue/käsittele. Eikä viestissäni mitään häskiä ollut, vaan maininta, että voisi tuota lipun myyntiä kehittää ja mitä ongelmia olen siinä havainnut. Aikaa tosta viestin jätöstäkin on kulunut pari kuukautta joten luulisi siihen jonkun vastanneen jos olisi vastattavaa. HUONOA TOIMINTAA SANON MINÄ.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Kyllähän Masa ihan kelpo joukkueen täksi kaudeksi hommasi. Kakkossentteri jäi vain uupumaan, mutta muuten Masamaisesti arvioituna ihan kelpo suoritus. Vai rutisiko monikin fani rosterista ennen kauden alkua?

Kyllä tämä paska menee täysin Aran piikkiin. Masakin valmentaisi tota jengiä paremmin.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaahas jaahas, "Masa ulos!" -juntit täällä taas nostelevat päätään. Mitä Masa olisi voinut tehdä toisin? Ringissä paljon omia kasvatteja, joille myös annetaan vastuuta. Kovat kärkinimet, hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Kokenut valmentaja jolla menestystä myös Jokereista. Maalivahti liigan eliittiä. Molemmat ulkomaalaiset ovat olleet hyviä täsmähankintoja.

Silti peli ei kulje, mutta em. faktat huomioiden en todellakaan laittaisi sitä Masan piikkiin. Kenen piikkiin sitten? Moni syyttää Araa, mikä onkin oikein jos kesätreenit yms. on ryssitty. Itse en ota kantaa kun en joukkueen sisäisiä asioita tunne.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Halmela joined the group "If 500 people will join, Virmanen will move to Australia"
Tai miten se Facebookissa menee..

No, ei kai Virmanen ole se suurin syntipukki. Hjallis (Harry) ne päätökset taitaa kuitenkin jyrätä, ja ennen kautta analyyseissä Jokerit oli hyvin koottu joukkue. Se, mitä joukkueessa tällä hetkellä tapahtuu, on iso mysteeri.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän Masa ihan kelpo joukkueen täksi kaudeksi hommasi. Kakkossentteri jäi vain uupumaan, mutta muuten Masamaisesti arvioituna ihan kelpo suoritus. Vai rutisiko monikin fani rosterista ennen kauden alkua?

Kyllä tämä paska menee täysin Aran piikkiin. Masakin valmentaisi tota jengiä paremmin.

Ensinnäkin, I come in peace!

Minä kyllä Jokeri-fanina syyttäisin H&M-kaksikkoa nykyisestä menestyksestä. Nythän homma näyttää siltä, että H&M on hankkinut pelkkiä ''nimiä'' kokoonpanoon ilman tietoa näiden ''nimien'' nykyisestä tasosta ja kunnosta. Pelicanssin puolelta viime kauden alussa kuului, että Aravirta ei olisi ollutkaan niin suuressa roolissa valmennuksen osalta kuin oletettiin ja moni oli häntä sysäämässä pois valmentajanpenkiltä.

Näistä Jokereiden ''nimistä'' löytyi jo valmiiksi omasta takaa laiskanpulskeita palkkasotureita kuten Hauhtonen, Koivisto, Kauppinen, Rita, Lind(ei voi varsinaisesti puhua palkkasoturista, mutta juna on mennyt Linnun osalta jo ohi) ja Janne Lahti. Jokainen näistä edellä mainituista pelaajista on tämän kauden Jokereissa kaavailtu avainpaikoille pelaamaan. Näiden edelliskauden pelaajien taso olisi pitänyt olla Virmasen tiedossa ennen tämän kauden alkua, mutta ei ollut näköjään ja jos oli niin sitten tämä asia on täysin sivuutettu siinä toivossa, että nämä nousisivat uudestaan meriittivuosiensa tasolle.

Kaiken kaikkiaan Jokereiden tämän kauden joukkue on saman tyylinen kuin HIFK:n vastaavat muutama vuosi putkeen. Meillä pörräsi omat adoptiolapset ja ym. palkkasoturit huippuliksalla panostaen peliin 80% ja menestys oli odotetun mukaista. Täksi kaudeksi HIFK on saanut ulkoistettua pahimmat mätäpaiseet(H. Pikkarainen, I. Pikkarainen, Pesonen, Kuhta, Heikkinen etc. etc.) joukkueen sisältä ja heidän pois potkimista ei katseltu hyvällä kauden alussa fanien keskuudessa, mutta nyt ulkoistusta kiittää jokainen HIFK-kannattaja. Jos jotain reseptiä pitäisi narreille suositella niin olkoon se pelaajarungon uudistus lähtien edellä mainituista palkkanyörien lihottajista.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
On se vaan hienoa että Jokereiden entisellä "toimitusjohtajalla" ja nykyisellä "urheilutoimenjohtajalla" ei taaskaan ole osaa eikä arpaa tähän sekoiluun. Ihmettelen miksi täällä Jokeri -osiossa ei ole pystyssä "Masalle jatkopahvi maailman tappiin" -ketjua. Masalla kun on aina puhtaat paperit, tapahtui mitä tahansa ja menköön kuinka päin vi**ua vaan.

Tässä on nyt mennyt pyöreästi 10 vuotta enemmän tai vähemmän sekoillessa, niin rosterin kuin valmentajien osalta. Mutta tietysti vika on niiden miehistöön kuuluvien pelaajien tai valmentajien, eikä suinkaan johtoportaassa! Itsekö ne pelaajat ja valmentajat ovat itsensä Jokereihin palkanneet, häh? (Itse asiassa siltä kyllä välillä tuntuu...)

Omalta osaltani jätän kommentoinnin Jokeri-osioon ja alan laskemaan päiviä Virmasen 50-vuotisjuhliin. Ei tätä paskaa vaan jaksa. Eikä sillä että vähääkään uskoisin "paskapuhetta" -miehen pitävän lupaustaan ja häipyvän huitsin helvettiin organisaatiosta 30. marraskuuta 2010. Mutta johonkinhan sitä on hukkuvan tartuttava.
 

scholl

Jäsen
H&M on hankkinut pelkkiä ''nimiä'' kokoonpanoon ilman tietoa näiden ''nimien'' nykyisestä tasosta ja kunnosta..

Niin tai motivaatiosta ja yleisestä "nappaamiskertoimesta".

Näistä Jokereiden ''nimistä'' löytyi jo valmiiksi omasta takaa laiskanpulskeita palkkasotureita kuten Hauhtonen, Koivisto, Kauppinen, Rita, Lind(ei voi varsinaisesti puhua palkkasoturista, mutta juna on mennyt Linnun osalta jo ohi) ja Janne Lahti. Jokainen näistä edellä mainituista pelaajista on tämän kauden Jokereissa kaavailtu avainpaikoille pelaamaan.

Jortikalla on kuulemma nyt vapaat kädet. Jännä nähdä potkiiko ketään ulos. Olisi hieno asia, jos näin tapahtuisi. Antaisi signaalin yleisesti pelaajille, ettei ihan haluttomasti voi kaukalossa spedeillä. Ongelmat eivät Heleniuksen ulkoistuksella ratkea, vaan sieltä pitäisi oikeasti laittaa pari isoa nimeä nyt pihalle.

Mielestäni Jokeri-fanien nyt jos koskaan pitäisi olla taas boikotissa Virmasta vastaan. Seuran kannalta on parasta, että utj vaihtuisi asap.

edit. ulkopuolisten kannalta Virmanen taas on lähes juttaurpilainen-tasoinen lottovoitto. Aatteen takia mukana ja antaa kaikkensa, joten häntä on vaikea kengittää, vaikka olisikin tyhmä ja epäonnistuisi kaikessa, mihin koskee
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös