Hunters 2009–2010

  • 8 493
  • 10

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Suomi-sarjan joukkueet ovat niin hyvin edustettuna tässä osiossa, että lisätäänpä Porvoon Hunters täydentämään kokonaisuutta.
Koska en kuulu Huntersin "sisäpiiriin", en voi antaa tarkkaa "tämän päivän" pelaajaluetteloa, mutta seuraavassa jo jonkin aikaa netissä ollut, vahvistettu kokoonpano varmoista pelaajista. Tiedän, että täydennystä on tulossa.
Maalivahti
#30 Eetu Leppänen -89/jun.sop.
Puolustajat
# 3 Joni Petrell -78
# 4 Sakari Mäkäläinen -90/jun.sop.
# 8 Timo Hirvonen -86
#19 Joona Parri -82
#34 Teemu Karppinen -90/jun.sop.
#37 Jussi Minkkinen -82
#40 Jussi Erkkilä -84
Hyökkääjät
# 7 Artur Minin -88
#13 Aki Selin -83
#17 Jouni Penttinen -78
#22 Mikko Mononen -90/jun.sop.
#24 Aleksi Hirvonen -80
#26 Antti Honkanen -85
#28 Juha Puurula -87
#32 Aleksi Salenius -80
#33 Riku Leppänen -84
#36 Tomi Roukala /jun.sop.
#39 Jesse Nuutinen -87

Valmentajat Jan Lehti ja Ari Leppänen (mv)

Joukkue näyttää olevan sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Mestiskokemusta omaavat ainakin : Jesse Nuutinen, Jussi Minkkinen ja Jussi Erkkilä, jolla usean kauden aikana n.150 ottelua Mestiksessä, sekä Antti Honkanen, joka Mestiksen lisäksi on pelannut myös Ruotsin 1.divarissa. Joni Petrell on kotimaan kaukaloiden lisäksi pelannut Norjassa, Ruotsin divarissa ja Allsvenskanissa, sekä Italian sarjoissa useamman vuoden ajan, oli viime kaudella "C" ja joukkueen vanhin pelaaja. Aleksi Salenius on käynyt maistelemassa Suomi-sarjaa Porvoon lisäksi myös PaKa/Kuusamossa ja Aleksi Hirvonen SaPKo/Savonlinnassa. Artur Minin on syntynyt Viron Tartossa ja on esiintynyt Viron nuorten maajoukkueessa useampaankin otteeseen.
Kaikenkaikkiaan Huntersin pelaajat ovat pääasiassa kotoisin pääkaupunkiseudulta (ex-Jokerit, Kiekko-Vantaa, KJT/Haukat, Karhu-Kissat jne.) ja Porvoossa syntyneitä lienee 2-4.

Porvoon nettisivujen mukaan Hunters järjestää 15.8. Porvoon jäähallissa kokopäiväisen "Hunters happening"-tapahtuman, sisältäen paitsi jääkiekkoilua, niin myös erilaisia yleisökilpailuja jne. Lähemmin : www.porvoohuntershockey.com

Toivotaan, että jollain porvoolaisella on "oikeudet" Jatkoaikaan, jotta voisi pitää meitä ajantasalla - itse kun en ole Porvoosta, enkä käy kaikissa matseissa.
 
Viimeksi muokattu:

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
HUNTERS TAPAHTUMIA

Harjoitusmatseja, turnauksia yms.

Ke 12.8. 19.50 H:gin harj.halli : OKK - Hunters 0-7
Pe 14.8. Kerava : HC Keskiuusimaa - Hunters 5-2
La 15.8. 14.00-20.30 Porvoon jäähalli : Hunters Happening
Ke 19.8. 18.30 : Hunters - OKK 6-5
Pe 21.8. Porvoo : Hunters - HC Keskiuusimaa 4-3
Ke 26.8. Kuusankoski - Hunters 2-3

La-Su 29.-30.8. Kerava : Keskiuusimaa-turnaus.
Hunters - KalPa 4-3
Jokerit - Hunters 5-1
HCK - Hunters 5-3
Hunters - Titaanit 3-1

Ke 2.9. Hyrylä : TuusKi - Hunters 4-5 rl.

La 5.9. Tampere : KooVeen 80 v. juhlaturnaus.
Joukkueet : KooVee, Hunters, Waasa Red Ducks,
NoPy, HC Kuusankoski, Titaanit.
Waasa Red Ducks-Hunters 2-1
Titaanit - Hunters 5-0
Hunters - NoPy 2-1

Ensimmäinen sarjaottelu :
La 19.9. Porvoo : Hunters - Hurtat (Lieksa)
Hunters pelaa Suomi-sarjan alkulohkossa 4, jossa joukkueet :
HC KSNK/Kuusankoski, Hurtat/Lieksa, Ketterä/Imatra, OKK/Helsinki, Titaanit/Kotka, Hunters/Porvoo.

Ottelutiedot ovat epävirallisia, kerätty sieltä täältä. "Virallista" listaa en ole nähnyt (enkä kuullut).
Toivottavasti joku Hunters-henkilö/fani/paikkakuntalainen kertoo jatkossa "virallista" tietoa toiminnasta, otteluista jne.
 
Viimeksi muokattu:

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Lisää pelaajia

Huntersin kotisivut uutisoivat täydennyksistä pelaajistoon. Uudet sopimuksen tehneet ovat :

MV #30 Janne Sjöberg (-85), lähtöisin HIFK:sta, tuli Porvooseen Keravalta. Parin harkkapelin jälkeen vaikuttaa hyvältä hankinnalta.

Puolustajat
#14 Joni Koskela -86, oma kasvatti
#35 Jussi Kuikka -86, pelannut Bluesin SM-sarjajoukkueissa kaikki junnuvuotensa (C-B-A) ja tuli nyt GrIFK:sta Porvooseen. Pelasi yhden kauden myös Tsekin kakkosliigaa.

Hyökkääjät
#11 Sami Tervonen -83, Porvoosta syntyisin, junnuvuodet Jokerit ASM, Mestistä Salamat ja Haukat-KJT. Pelasi jo viime kaudella Porvoossa ja uusi sopimuksensa.
#38 Julius Temonen -84, viimevuotinen oma pelaaja uusi sopimuksensa
#39 Carl-Erik Nyqvist -88, syntyisin Porvoon lähistöltä, pelannut viimeksi SaiPa BSM ja KooKoo A1-div joukkueissa
#91 Jesse Nuutinen -87. Siirtyi Keravalta Porvooseen. Kokemusta myös Mestiksestä/K-Vantaa.
 
Viimeksi muokattu:

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Huntersin kapteenisto tälle kaudelle :
Joni Petrell "C", Jussi Minkkinen, Aleksi Hirvonen ja Aleksi Salenius "A"
(Lähde : Huntersin kotisivut)

Harjoitusottelut ovat harjoitusotteluita, mutta kausi alkanut ainakin niiden suhteen hyvin : viidestä ottelusta neljä voittoa (kts. yllä)
Ennen sarjan alkua on vielä mm. kaksi sarjatasoon nähden tasokasta turnausta.
Porvoossa ollaan melko toiveikkaita sarjan suhteen ja nousija Lieksan Hurttia odotetaan mielenkiinnolla sarja-avaukseen Porvooseen.
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Turnauspronssia Keravalla

Hunters jatkoi hyvien harjoitusotteluiden sarjaa Keravalla, sijoittumalla Keskiuusimaa-turnauksessa kolmanneksi isäntäjoukkueen ja Jokereiden jälkeen.
Lauantaina (en ollut paikalla) Hunters voitti ensin KalPan A-junnuista ja liigajoukkueesta kootun yhdistelmän 4-3. En tiedä, kuinka monta liigapelaajaa KalPan mukana oli, mutta joka tapauksessa Huntersin voitto maistui varmasti makealta varsinkin, kun porvoolaisten kokoonpanosta puuttui monta peruspakkia.
Outoa oli, että jo seuraava turnausottelu oli Hunters - Jokerit, eli porvoolaiset joutuivat jäänajon jälkeen suoraan Jokereita vastaan. Koska en itse nähnyt ottelua, lainaan minulle kerrottua tekstiä (lyhyesti) : Jokerit oli selvästi parempi joukkue, voittaen väsyneen ja paljon jäähyjä ottaneen Huntersin selvästi 5-1. Jokereiden joukkueessa oli kuulemma noin 10 liigaympyröissä mukana olevaa pelaajaa.

Lauantaina aamupelissä Hunters kohtasi isäntäjoukkue HC Keskiuusimaan (en taaskaan ollut paikalla), ottelu päättyi isäntien 5-3 voittoon.

Näin Hunters joutui pronsiotteluun, jossa vastaan asettui viime vuotinen Mestis- joukkue Titaanit. Tämän ottelun näin sentään omin silmin :)
Jokseenkin alusta loppuun Titaanit hallitsivat kiekollista peliä, mutta kerta toisensa jälkeen hyökkäykset pysähtyivät Huntersien hyvin pelanneeseen maalivahtiin Jan Sjöbergiin. Titaanit tekivät avausmaalin, mutta jo seuraavassa vaihdossa porvoolaiset kuittasivat tasoituksen. Kun Huntersit tekivät johtomaalin, Titaanien hyökkäyksiin tuli epätoivoa ja laukaukset lähtivät kaukaa ja epätarkasti. Edes kotkalaisten runsaasti saama ylivoima (Huntersilla 9 x 2 min.) ei tuonut tulosta. Lopussa Titaanit ottivat maalivahdin pois yrittäen tasoitusta, mutta Hunters iski lopputulokseksi 3-1 tyhjiin.

Joukkueet ovat samassa karsintalohkossa, joten trillerit jatkuvat sarjapeleissä.
 
Viimeksi muokattu:

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Viimeinen harjoitusottelu ennen sarjan alkua on takana. TuusKi kävi Porvoossa nappaamassa voiton lukemin 5-2, näin ollen joukkueet voittivat toisensa vieraissa ( Hyrylässä TuusKi-Hunters 4-5).
Kaikkiaan Hunters pelasi 14 harjoitusottelua, voittaen niistä kahdeksan.
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Kapteeni Petrell lopetti

Hunters oli toipunut joten kuten tappiostaan Lieksan Hurtille. Nyt vastassa ollut OKK kaatui kehnohkonkin esityksen jälkeen Porvoossa maalein 6-4.

Ihmettelin jo Lieksa pelin yhteydessä puolustaja Joni Petrellin poissaoloa kokoonpanosta, sillä JP tunnetaan kaverina, joka ei "koskaan ole poissa matseista." Nyt sitten kuulin/luin lehdestä, että Huntersin kapteenina toiminut Petrell on lopettanut pelit Porvoossa jo pari viikkoa sitten... ja ehkä kokonaankin ? Pelikavereiden mukaan hän olisi ollut tärkeä pelaaja (henkisesti) joukkueelle...ja olihan JP viime kevään karkeloissa joukkueen tehokkain pelaaja. Kaverin mukana joukkueesta katosi valtava määrä kokemusta :
www.eliteprospects.com/player.php?player=4169
 
Viimeksi muokattu:

The Rock

Jäsen
Ihmettelin jo Lieksa pelin yhteydessä puolustaja Joni Petrellin poissaoloa kokoonpanosta, sillä JP tunnetaan kaverina, joka ei "koskaan ole poissa matseista". Nyt sitten kuulin / luin lehdestä, että Huntersin kapteenina toiminut Petrell on lopettanut pelit Porvoossa jo pari viikkoa sitten ja ehkä kokonaankin?

Tämä on todella harmillista, sillä odotin näkeväni tämän eräänlaisen kiekkokaukaloiden persoonan ensi viikon keskiviikkona (30.9.) käytävässä Titaanit-Hunters -kamppailussa kaukalon puolella. Nyt näyttääkin siltä, että Jonin edesottamuksia saakin ihastella tästä lähtien joukkueenjohtajan ominaisuudessa Hunters-takki päällä.
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Hunters haki voiton

Huntersin vierailu Kuusankoskella toi joukkueelle toisen voiton, tosin nyt tiukkojen vaiheiden jälkeen. Vielä kolmannen erän loppupuolella isännät johtivat 3-2, kunnes Keravalta Porvooseen siirtynyt Jesse Nuutinen tasoitti pelin. Rankkareissa sama kaveri taiteili voiton Huntersille. Myös Huntersin maalivahti Jan Sjöberg, hänkin Keravalta siirtynyt, torjui 36 kertaa ollen porvoolaisten parhaimmistoa. Porvoo on nyt kerännyt kolmesta ottelusta viisi (5) pistettä, Kuusankoskella sama määrä otteluita mutta vain 1 piste.

PS. noloa tunnustaa väärä informaatio : maalissa ei pelannut Sjöberg vaan Eetu Leppänen ja hyvin pelasikin :-/ Sorry
 
Viimeksi muokattu:

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Nuutinen kampitti Ketterän

Huntersin kaataessa kotonaan Ketterän 5-3, oli kentän ylivoimainen hahmo Jesse Nuutinen, joka oli mukana kaikissa Huntersin maaleissa tehoin 4+1. Myös Antti Honkanen, 1+2, oli oivalla pelipäällä. Molemmat kaverit ovat tämän kauden tulokkaita Porvooseen. Myös hyvin pelannut puolustaja Jussi Kuikka (0+2) kuuluu tämän kauden tulokkaisiin Porvoossa. Pisteiden valossa tehokkain "vanha" pelaaja oli Juha Puurula kahdella syötöllään.
Molempien joukkueiden maalivahdit olivat melkoisessa kiekkosateessa, sillä Huntersin Joakim Wessman torjui kiekon 50 kertaa ja Ketterän Jani Sihvonen 43 kertaa.
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Hienoa Hunters

Paitsi että Huntersien pelit ovat sujuneet mallikkaasti - tänä viikonloppuna 5 pist. Lieksasta - niin pelaajat ovat keksineet upean ja hauskan palvelumuodon faneille ja muille asiasta kiinnostuneille : he raportoivat Huntersin keskustelupalstalle koko matkan ajan.
Menomatkalla haastatteluja ja huulenheittoa, paikan päältä erilaisia tunnelmia ja matsien jälkeen fiiliksiä. Ei voi kuin nostaa hattua ! En muista, että mikään joukkue olisi tehnyt vastaavaa. No, meni varmasti matka mukavammin, eikä ollut tekemisen puutetta. Tuskinpa "raportteja" tulee matkalta H:gin jäähalliin :)
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tappara vs Pelicans
  • 1.92
  • 3.80
  • 3.60
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös