Joukkueen rakennus kaudelle 2009–2010

  • 635 003
  • 1 981
Tila
Viestiketju on suljettu.

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos Mave vetää about 150k per kausi ja Piros on pykälää tai kahta kalliimpi - kuten täällä on tiedetty kertoa - niin tulostakin pitäis tulla palkkapussin mukaan.
Eli kolme pistettä per peli? Tämä ymmärretty :D Vai mihin pistetahtiin olet tyytyväinen?
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Eli kolme pistettä per peli? Tämä ymmärretty :D Vai mihin pistetahtiin olet tyytyväinen?

Pisteitä palkkapussiin mukaan. Jos palkkapussi on ylivoimaisesti kallein mitä Porissa on kellekään maksettu, niin syytä on olla pistepussinkin jotain ennennäkemätöntä....
 

Juhavaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kaksi ukkoa vielä ja kuuden joukkoon....?

Tuossa nähtyjen harkkapelien perusteella yksi mielenkiintoinen huomio ja ajatus arvon palstalaisille.

Aikaisemmin meinasin kirjoittaa, että tarvitsemme vielä kaksi pakkia ja hyökkääjän ollaksemme MENESTYVÄ jääkiekkojoukkue...mutta Nyt tuli toinen pakki, joka toivottavasti on pelimies.

Mielenkiintoinen "fakta/spekulaatio" on kuitenkin se, että noin 300kilon lisäsijoituskella (ihan noin vaan about) voitaisiin saada ykköskentän maalintekijä ja ykköspakki. Ai mistä? No vaikka kanadasta. Olisiko meillä senkokoisen riskin verran paalua pussissa?

Jos saisimme vielä tuohon nykyiseen hyvään runkoon nämä palaset, puollustuksemme olisi heti ihan eri luokkaa ja kilpailu viimeisistä pelipaikoista olisi kovaa. Lisäksi saisimme loistavan ykkösen (oletetaan nyt positiivisesti että Piros tekee jotain palkkansa eteen kaudella.) Ennen hehkuttamani Huhtala ei taida ikävä kyllä vielä olevan valmis ykköspyssyksi, Luomala ei myöskään se ole ja Sakkekaan ei ole suoraviivainen ratkaisija. Jos hankkisimme "Kuhdan" (Kuhta mainittu ihan esimerkkitapauksena johon ei kannata liikaa takertua), Jäisi meille alempiin ketjuihin Huhtala, Luomala ja Salminen. Tämä tarkoittaisi, että meillä olisi ihan jopa liigatasolla tasokkaita ketjuja ykkösen takana. Nämä pari ukkelia lisäisivät meidän menestymishaaveita merkittävästi. Jopa parhaassa tapauksessa ilman loukkaantumisia kuuden sakkiin.
Joskus jääkiekko on pienestä kiinni, tälläkertaa ehkä noin 300 000 €urosta.

Nyt kilpailemme tällä nipulla taas siitä viimeisestä säälipaikasta. Hifki oli hyvä mittari ja kyllähän me oltiin kaksi erää ihan vastaantulijoita. Maalipaikkoja taisi olla pyöreä nolla. Kaikki maalipaikat taisivat tulla jostain vastahyökkäyksistä ja henkilökohtaisista suorituksista vastustajan uinuessa. Tuohon kun luistelee kokenut Jokerilauma AraHannun lyödessä tahtia, niin kyllähän me ollaan kusessa.

Yksi huomio vielä on se, että Piros löytää hienosti toisen aallon ja pakit, puuttuu vaan se joka niistä rankaisisi. Kyllä meillä nyt yksi sellainen pakki pitäisi olla joka laukoo syötöstä lujaa ja 75% edes kohti maalia.

No positiivisin odotuksin leuka kohti uusia pettymyksiä. Onneksi kausi sentään alkaa, että pääsee viettämään laatuaikaa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Foppa sai uuden mahdollisuuden ja nyt ainakin on sitä mallikkaasti käyttämässä, hyvä näin!
 
Kausi alkaa ja joukkueiden kokoonpanot ovat selvillä, niinpä tämä ketju lukitaan. Muistattehan jatkossa avata ketjuja uusista aiheista megaketjujen välttämiseksi.

Moderaattorit
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös