Salamat 2008–2009

  • 43 506
  • 111

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Ihan mielenkiintoinen kaveri... Jotenkin vaan on niin väsynyttä ollut tuo Salamoiden touhu, että vaikea on uskoa näiden vanhojen sotaratsujen syttyvän edaria pelastamaan? Mutta pelataan nyt ensin...
 

Valittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit -2013.
Mielenkiintoista tosiaan. Muistan kaverin jostain pelistä Vantaalla vai olikose Jokereissa PAKKINA. Salamoiden sivut puhuvat jostain tehohyökkääjästä?

Kävin syksyllä pelissä ja pöytäkirjan mukaan Salamoissa pelasi Sami Saastamoinen niminen hemmo. Kyseinen pelaaja erottui mukavasti oli pehmeät kädet, pelinlukua ja putkissa liikettä. Minne katosi?

Vaikka taustat olisivat sekaisin niin harrastesarjassa pitäisi peli-ilo ja yritys löytyä jo lajista...pelata jengille. Eri juttu esim. ammattilaisjoukkueet kuten Jokerit joissa ei aina duuni nappaa ja tuote on huono, vaikka kuinka asiaa selittelisi.
 

Carcillo13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes
Onkohan Lari Joutsenlahdella näppinsä Schantzin hankkimisessa, sillä myös Schantz taitaa olla ollut mukana näissä Red Bull Crashed Ice jutuissa muistaakseni?

Saattoi olla, että Jousenlahti jotain houkutteli, mutta Salamien pakki Heikki Tiihonen ja Matias von Schantz olivat samaan aikaan Jokerien A:ssa ja ilmeisesti myös ihan hyviä kavereita.
 

Salama44

Jäsen
Nyt olisi Salamoilla viisi arkipäivää laittaa rivinsä kuntoon ja kasata perjantaiksi 13.2 sellainen kokoonpano jolla voisi pelata tasapäisesti pisteistä Huntersia vastaan. Tähän asti on tullut vajaalla joukkueella osin onnekkaita maalin voittoja pääasiassa takaa-ajoasemasta, paitsi viimeisessä pelissä jossa Salamat hädin tuskin säilytti alussa saamansa kolmen maalin johdon.

Sami Tervonen ja Joni Petrell ovat kovassa iskussa ja ilmaiseksikaan ei viitsi lähteä sitä nöyryytystä katsomaan, jos perjantaina ei ole jo lisää pelaajia kehissä. Lari Joutsenlahti ja Matias Schantz selvisivät ilmeisesti ehjin nahoin sieltä jääkourusta, joten olisikohan nyt jo jääkiekon vuoro.
 

Valittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit -2013.
Kolmet treenit aikaa saada pelikuviota kuntoon ja puuttuville kiekkotatsia.
Treeniohjeita: 1. YV monipuolisemmaksi/liikkuvammaksi/suoraviivaisemmaksi
2. Keskialueen puolustus/prässi tiiviimmäksi ja kärkikarvaukseen agressiivisuutta. 3. Päätetään hyökkäysharjoitteet laadukkaisiin laukauksiin!(Pedataan vetopaikkoja oikeille pelaajille)
Näitä saa/voi treenata vaikka olis kuin läpimätä pelaajisto/johto!
 

Valittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit -2013.
Jostain luin verottajan haluavan yli 100tuhatta... Pelaajat ruvenneet pelaamaan sarjapaikasta. Mitä tekee johto? Onko organisaatiossa uudistamista?
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Hei kamoon, kenelle tämä nyt tulee yllätyksenä?? Samat saatavathan siellä ovat lojuneet jo pitkään ja taatusti kaikki tän kauden tulot ovat menneet kuluihin.

Olen puhunut jo pitkään ja edelleen olen sitä mieltä, että ilman mittavaa yhteistyösopimusta jonkin liigajoukkueen kanssa Salamat eivät pitkälle pötki! Eli pelataan nyt edelleen tää kausi pois ja palataan kevväämmällä...
 
Eräs kiekkotarina saanut päätöksensä eli

HC Kirkkonummen Salamat Oy on asetettu konkurssiin Raaseporin käräjäoikeudessa 31.8.2009 klo 14.30.

R.I.P.

Lähde: Raaseporin käräjäoikeus, konkurssiasiain kanslia
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös