OT Cup I @ hattrick.org

  • 15 217
  • 156

Jusu7

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tervetuloa vaan Jkl Unitedin areenalle. Kapasiteettikin varmasti riittää tähän arvoisensa cupin finaaliin koska 65000 ensin paikalle tullutta mahtuu porteista sisään... Onnittelut jo tässä vaiheessa finalisteille tänne asti pääsystä.
 

Morrison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
Rangersin taru OT-cupissa päättyi selvään häviöön. Parempi vei. Kiitoksia kaikille kilpakumppaneille ja järjestävälle taholle.
 

bluefox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Grande finale!

Nyt olisi Luzersilla tsäänssit napata poika kotiin. Eilen pelattiin lähestulkoon ykköskokoonpanolla, vain kk-miehiä oli kakkoskorista heitetty kentälle. Ensi viikollahan voi surutta pelata edustusjoukkueella, kun on sarjatauko. Toki sillä riskillä, että avauskokoonpanon jantterit joutuu lasarettiin.

Onnea vastustajalle, sitä tarvitsette!

Edit. Tuplaverbi
 
Viimeksi muokattu:

Olpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Vaasan Sport & Eric Lindros
Edelliselle sivulle on päivitelty maalipörssi kuntoon.
 

Thomasson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tosiaan Hämmästyttävienkin taival päättyi semifinaaleihin. Yllättävän pitkälle pötkittiin, ja välierissäkin hienon taistelun jälkeen vain maalin tappio. Kiitos tästä kuuluu lähes täysin keskikentän lahjakkaille nuorukaisille.

Nyt ensi kauteen lähdettäessä on edessä joukkueen suuri uudistus. Tarkoitus on ostaa keskikenttää lukuunottamatta entisten nuorien (käytännössä 21-25-vuotiaiden) tilalle edullisia, vanhempia ja taitavampia pelureita. Saldo näyttää myyntien jälkeen reilua kymmentä miljoonaa, joten varmasti hyviä vahvistuksia kutosdivariin tulen saamaan.

Onnittelut finalisteille, etenkin FC Luzersille, ja kiitos Olpalle hienon cupin järjestämisestä!
 

Mad E

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja cupin voitto napsahti sitten tänne.

Helposti tuo voitto loppujen lopuksi irtosi, olihan tilanne sikäli ikävä että paikka vitosessa ilman karsintaa varmistui jo noin 4 kierrosta ennen loppua. Ikävä siis tämän cupin vastustajien kannalta, piccasin 3 viimeistä sarjapeliä.
Nämä epäviralliset cupit ovat aina vähän arpapeliä kun ikinä ei tiedä minkälaisella miehistöllä vastustaja tulee, mikä tilanne sarjassa on ym. No ei se mitään, voitto lämmittää aina. Ja nyt odotellaan koska voittopokaali ilmestyy joukkueen palkintokaappiin...

Kiitokset järjestäjälle, vastustajille ja kaikille muille mukana olleille, toivottavasti tulee jatkoa.

ps. Niinjoo, olihan kuitenkin yksi jengi joka voitti voittajan.
 

Olpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Vaasan Sport & Eric Lindros
Kunniataulukko

Mestari: BööleBoys

Maalikuningas: Torbjörn Örnling (FC Perätila) 8 maalia

Onnittelut mestarille!

Jatkosta ei tiedä kukaan... ehkä tulee ehkä ei. Kiitos kaikille osallistujille!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös