II-divisioonan lohko 1 kaudella 2008–2009 (etelä)

  • 27 629
  • 66
Jää-Tiikerit siis ilmeisesti vahvistunut Riku Rahikaisella? Nikkareita vastaan pelaamassa ainakin saman niminen,saman kokoinen ja rightin jätkä. Ihme juttu jos on jo ''näin alas'' vajonnut, eikös kausi kuitenkin alkanut HC Keski-Uudessamaassa SS'ssä? PS: Heitti häkin eilen Nikkareita vastaan, pelihän päättyi PSN'n 4-1 voittoon.
 

John Copter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nöyrästi ylimielinen rikollislauma, #9
Hermeksen ja HCM:n luovuttua sarjapaikoistaan aukeaa sekä pohjoisessa että etelässä lisäpaikka Suomisarjan karsinnoissa II-div joukkueille. Tässä linkki aiheesta

Ainakin etelän lohkossa kaikki on vielä auki. Ankat johtaa, mutta eivät niin selkeästi että olisi varaa löysäillä. OKK:lla ja Nupsilla on varmasti myös sanansa sanottavana. Valki on jo kuitenkin niin kaukana että mahdollisuudet ovat todella pienet.
Ja kiinnostaako OKK:ta nousu tai mahdolliset karsinnat? Muistissa on kuitenkin takavuosien hassuttelut...

Kuitenkin, kaikilla on 6-8 peliä sarjassa jäljellä ja toivotaan että pelit pysyvät hyvätasoisina ja sarja tasaisena.
 

rpeez

Jäsen
Itse Riku "Rystyset" Rahikainenhan se siellä Jää-Tiikereiden ykkösketjussa viiletti KelAa vastaan. Ei Riku kyllä oikein tälle sarjatasolle kuulu vaan pari pykälää ylemmäs. Taitaa se itseä Rikuakin haitata sillä tunnetaso näytti olevan kaverilla alhaalla, ja se näkyi otteissa. Fyysisenä pelaajana tunnettu kaveri ei taklannut koko pelissä ollenkaan, pelasi itseään säästellen, keskittyi vain kiekolliseen peliin ja oli siinä kyllä aika hyvä tässä seurassa. Tehopisteitä laskin itse hänelle 1+2, ja nuo syötöt olivat todella hyviä ja ratkaisevia maalien synnyn kannalta. Sinänsä tällaisen kaverin esiintyminen tässä sarjassa herättää vähän ristiriitaisia tunteita.
Loppu ketju oli aika pirteä (Juha Venäläinen teki kovasti duunia, oli tutun taitava ja itselle tuntematon nro 20 kanssa ihan ok). Muullekin joukkueelle kiitokset hyvästä tsempistä ja KelAlle vastuksesta.

Ai niin, tulos: Jää-Tiikerit - KelA 6 - 5.
 
Jää-Tiikerit - KelA 6 - 5

Oho, tämähän on mukavaa kun alkaa Jää-Tikrutkin tehdä pienoista nousua, PSN'ää vastaankin oli jo heräämisen merkkejä selvästi! Hemmetti kun on SJL'n tulospalvelussa häikkää ollut koko päivän, eipää ole paljoo kateltu tuloksia.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
#11 Riku Rahikainenhan dominoi puolilla valoilla ajaessaan #17 Venäläisen ja #20 Mentulan kanssa kenttää miten tahtoi. Ei todellakaan taklannut kertaakaan koko pelissä. Tänään ei tarvinnut. Joka pelissä tarvii? Ainoa ja ISO miinus tulee 5vs3 YV:ssä, jota pojat pääsivät kahteen kertaan yrittämään. Ekalla kerralla KelAn veskan ei tarvinnut torjua kertaakaan, ja toinenkin yrittämä oli samaa schaissea.
Mutta tietää hyvää Jäätiikereiden tulevaisuuden kannalta, että kyseiset herrat pelaavat loppukauden Jäätiikereissä. Kotivoittoja ei liikaa ole tullut. Nytkin Kellokosken "puutarhatonttu-jengi" sai enemmän laukauksia aikaan kuin parempi kotijoukkue. Jotenkin Kelliksen pienikokoiset kaverit muistuttavat erehdyttävästi puutarhatonttuja.
Kauden ennätysyleisö, kera legendaarisen Pablon, saivat nauttia loppuun asti jännittävästä pelistä.
Arvon "rpeez", mikäli vielä erehdyt paikkakunnalle seuraamaan Tiikereiden/Rahikaisen peliä, laita YV tulemaan. Lupaan tarjota kupin kuumaa kahviossa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eilinen Heartbreakers - Jää-Tiikerit jouduttiin jättämään kesken. HB johti peliä 3-2 toisen erän lopussa, mutta Kouvolan Sanomien mukaan jää lohkeili niin, ettei peliä voitu pelata loppuun. Lehdessä arveltiin, että peli uusitaan 0-0-lähtötilanteesta.

HB:lle pisteet jumbokamppailusta tulisivat kyllä tarpeeseen. Muuten alkaa olla karsintojen(?) välttämiseksi toiveet menneitä. Sen sijaan ValKi on saanut pelinsä kulkemaan varsin mukavasti vaikean alun jälkeen. Joukkue on voittanut kaikki marraskuun pelinsä ja voittoputki saattaa tänään venyä jo kuudenkin ottelun mittaiseksi. Ainakin johtavat kotimatsia NuPSia vastaan. Asemia sarjan keskikastissa siis vankistellaan. Ankat ja OKK ovat jo menneet menojaan.

Sarjan pistepörssiä johtaa Ankkojen Tomi Grönroos, jolla on 16 pelistä tehot 22+19=41. Kovinta tahtia on kuitenkin pitänyt yllä väärällä sarjatasolla pelaava ValKin Teemu Somppi, joka on iskenyt jo pisteet 21+18 kymmenessä pelissä.
 

John Copter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nöyrästi ylimielinen rikollislauma, #9
Tässä lohkossa on jatkoon menijät taputeltu, OKK:lla on vielä mahdollisuus ohittaa Ankat ja ottaa suora paikka SS:n loppukauden peleihin. Mutta jos ei kiinni saa niin sitten karsintojen kautta, tosin sieltäkin tulee kummastakin karsintalohkosta kaksi kolmesta "ylös" loppukaudeksi, joten luulisi OKK:n materiaalilla olevan selviö hoitaa tuo välisarja.
Valki osoitti loppukaudesta paranemisen merkkejä, mutta muutaman kierroksen liian myöhään.
Nups:n jamppoja varmasti kirvelee, loppukausi menee (taas) II-divaria tahkotessa, kuitenkin muutamalla äijällä kyseisestä ryhmästä olisi rahkeita ylemmillekin tasoille.

Saa nähdä miten Ankoille sitten käy SS:ssa, olettaen että sinne mennään, koska joukkue on kuitenkin melko nuori, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Valmennuksesta tuskin jää homma kiinni, sen verran hyvin on muutama jamppa nostanut tasoaan uuden valmennuksen alaisuudessa.
A-junnuistakin on pari lupaavaa tulokasta, joten jatkuvuuttakin saattaa löytyä eikä tarvitsisi kupata naapuria (Nups) tyhjäksi... :-D
 

Puikko17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllähän näin fanin näkökulmasta voi ainakin ottaa jo takin pois päältä, vaikka ei se kiinni ole missään vaiheessa ollutkaan... :) Eiköhän Ankat hoida ton Suomisarjankin ihan kunnialla ja jatka siellä tulevaisuudessakin. Ottaen kuitenkin huomioon, että vastustaja joukkueissa pelaa tukuttain pelaajia, jotka eivät Ankoista ole onnistunut pelipaikkaa hankkimaan...

Tosin ei Ankoillekaan tekisi pahaa saada maalivahtia ja paria pakkia :)
 
NasKi voittanut tänään jo KeLan 5-4 jatkoajalla. OKK johtaa 56 minuutin jälkeen 2-6 ValKia. Aika rikkonaista ollut peli tilastoista päätellen.

Nups-Nikkarit päättyi juuri nupsin 8-5 voittoon. Mielenkiintoista että Nups on jo 12 minuutin jälkeen johtanut 5-1, aikalisän jälkeen Nikkarit kuitenkin tullut aina maalinpäähän 5-4. Sitten ei ole enää taistelu riittänyt. Nupsille epäonnistunut rankkari, 5 minuutin ylivoiman Nummelalaiset hyödyntivät.

Tinatuopit - HB kahden erän jälkeen 3-3.
 
Nikkarit - Naski 9-4

Olipahan matsi. Ottelun päätuomari epäonnistui kyllä toden teolla ottelussa, ja koko matsi karkaskin käsistä. NasKille 111 jäähyminuuttia.. Ottelun päätuomari ei antanut ensimmäisessä erässä Naskille mistään jäähyjä, ja toinen erä menikin paikkaillessa. Nikkarit teki tekopaikoista, ja johtikin jo 6-0. Kolmannessa erässä molemmilla jäljellä kaksi kenttää ukkoja höntsäämässä, kun NasKin kenttä jossa oli pari taitavaa häiskää rupes mättämään maaleja. Naski tuli 7-4 asemaan, mutta ei riittänyt, Nikkarit 8-4 tyhjiin ja sitten ratkaisu 9-4. Hyvä Nikkarit.
 

nappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara , Liverpool, Toronto
SJL:n tulospalvelun mukaan 43 minuuttia Naskille ekassa erässä, ei antanut mitään.....:) vastapainoksi kotijoukkueelle 27 minuuttia.
 
Viimeksi muokattu:
Ohhoh. Jää-Tiikerit tekee pienoista yllätystä pelaamalla tasan 5-5 varsinaisella Nupsin kanssa. Seuraavaksi vuorossa siis jatkoaikaa. Riku Rahikaisen tulon jälkeen on Tiikerit alkanu saada peliä ilmeisesti hyvään kuntoon. Ja Rahikainen tekaisi tänääkin 2+1 tehot.

Voittomaalikilpailuunhan siinä mennään. Nupsin Lindbohm epäonnistuu, ja Rahikainen onnistuu. Nupsin Sundström onnistuu, Venäläinen JT'ltä epäonnistuu, ja Niittula Nupsilta. Näin Rahikainen ratkaisee voiton 5-6 Jää-Tiikereille.
 
Viimeksi muokattu:

TeeVee

Jäsen
Alkukaudella Kiekko-Laserissa pelannut Antti Karhula jatkaa edelleen uraansa, ValKi-KelA -ottelussa keräsi neljä syöttöpistettä. ValKi voitti ottelun 7-3, Teemu Somppi iski neljä maalia.

Luulin Karhulan lopettaneen hänen siirryttyä PoKLin valmennuspäälliköksi, mutta hienoa, että jatkaa edelleen.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Tinatuopit selviytyivät sitten nippa nappa kakkosen ylempään jatkosarjaan. Ratkaisu huipentui viimeiselle kierrokselle Viikinkejä vastaan. Mikäli oikein laskin niin Viikinkien olisi pitänyt voittaa muutamalla maalilla, sillä se olisi noussut tasapisteisiin Tinatuoppien kanssa ja maaliero olisi (kai?) tässä tilanteessa ratkaissut paremmuuden. Ottelu päättyi Tinatuoppien hyväksi 5-8.

Viikinkejä vastaan Tinatuopit pelasivat myös viime kevään viimeisen pelinsä ja tuolloin pelattiin kakkosen karsintasarjaa. Tinatuopit säilytti paikkansa tuolloin voittamalla juuri Viikingit. Paikallisessa uutisjyrä Itä-Hämeessä Tinatuoppien poppoo taivasteli kakkosen pelisysteemiä. Syksyllä on pelejä lähestulkoon yhtä paljon kuin Mestis-joukkueilla. Jopa Suomi-sarjassa pelimäärät ovat järkevämpiä. Kakkosessa kun suurin osa porukasta on vieläpä täysin harrastelijoita, jotka pelaavat työsskäynnin ja opiskelun ohessa. Toisaalta sarjajärjestelmä on huomioinut hyvin meneillään olevan pikkujoulukauden, joten pelejä ei joulukuun puolella liiemmin ole. Kyseiset kinkerit kun saattavat saada puolikin joukkueellista pelaajia pelikyvyttömiksi viikonloppukierroksilla.

Tinatuoppien kausi oli suorastaan jättimenestys edelliseen verrattuna. Rökäletappioita ei oikeastaan montaa tullut ja voittoja tuli jopa vieraskaukalosta.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Minulla ilo, velvollisuus ja kunnia kertoa Tinatuoppien talouden olevan plussalla ja pelaajamarkkinoilla on ollut vilkasta kuin Hartolan torilla konsanaan. Kasassa on sopimus mm. yhden Mestis-pelaajan kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös