Jukureiden otteet Mestiksessä 2008–2009

  • 43 080
  • 169

Thomasson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Sport-ottelussa, kuten Jukureiden jokaisessa jäljellä olevassa runkosarjamittelössä, on sellainen mielenkiintoinen aspekti, että mikkeliläisten pitää nyt pelata äärimmäisellä huolella parhaan mahdollisen maalieron eteen. Enää ei voida sanoa, että voittolukemilla ei ole mitään väliä, sillä nyt niillä alkaa todella olla. Kun maaliero on pisteet ovat LeKin kanssa tasan, maaliero on nyt sama ja kumpainenkin pelaa tämän jälkeen enää kolme runkosarjaottelua, on hyvin mahdollista, että joukkueet päätyvät tasapisteisiin.

Jokainen päästetty maali on kitkerä, jokainen tehty maukas. Nyt pitää pyrkiä niin suuriin voittolukemiin kuin vain suinkin mahdollista, toki siten, että riskit takaiskuille eivät ole suuria. Sportia vastaan ei varmastikaan paria maalia suurempia voittolukemia tulla näkemään, mutta etenkin Kotkassa Titaanien vieraana tähän on jonkinlaiset mahdollisuudet.

Sen syyn alle ei voida verhoutua, että "meille riittää, jos voitetaan jokainen jäljellä oleva - samahan se maalilukemilla". Jääkiekko kun on siitä erikoinen peli, että niinkin tasaisin joukkuein kuin Mestiksessä tiimit ovat, jokaisella jengillä on mahdollisuus kaataa jokainen vastustaja. Pari pomppua, ja maalin voitto onkin maalin tappio. Näin ollen huonolla tuurillakin Jukurit voi jäädä vielä rannalle.

Tässäkään vaiheessa yksikään voitto ei ole varma, eikä mitään ei kannata jättää viimeisen Lempäälän-vierailun varaan. Siellä on aivan mahdollista ottaa takkiin. Jos sinne pääsisi kolmen pisteen karkumatkalla, voisi tappiokin riittää playoff-paikkaan. Näinpä nyt tulee pelata tavallista enemmän otteluiden lukemienkin eteen. Toivottavasti tämä ymmärretään joukkueessakin.
 

Gianfranco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Voi hyvänen aika tätä runkosarjan draamankaarta... Niin se vaan jää viimeisen pelin varaan ja piste on vähintään Jukureiden napattava, muuten jää pudotuspelit näkemättä. En eilistä Hokki-matsia nähnyt, mutta huolestuttaa nyt suuresti tuo puolustupään kaventuminen loppumetreillä, voiko se olla se kohtalokas kolaus Jukureiden yllätysvalmiuteen esim. pudotuspelejä ajatellen? Mitä mieltä eilisen pelin nähneet?

Laukauksiahan Jukureilla eilisessä pelissä oli taas ihan mukavat määrät, mutta laukausten osumatarkkuus haluttuun osoitteeseen luvattoman heikko. Eli sikäli ongelmia kyllä hyökkäyspäässäkin, mutta ennen kaikkea nyt huolestuttaa tuo, että kotikaukalossa ei onnistuttu venymään edes jatkoajalle Hokkia vastaan. Eli että olisi lähdetty korosteusti puolustuksen kautta pelaamana vaikka sitten tylsästi nollanollaa. Vai lähdettiinkö ja suunnitelma ei vaan toiminut?

Faktahan joka tapauksessa on, että Jukurit lähtee (läheteehän?) pudotuspeleihin vierasetu taskussaan, eli lähtökohtaisesti puolustavampana osapuolena. Ei tarkoita sitä, etteikö karvaaminen voisi olla aktiivista ja muutenkin viisikkopeli liikkuvaa, mutta melkoista safetya pitäisi nyt malttaa pelata, koska esimerkiksi herrojen Lindholm, Kautto, Komulainen ja Talas puuttuminen on kyllä iso lovi tässä tämänvuotisessa rosterissa.

Kumpi ikinä Lempäälän kohtaamisen jälkeen pudotuspelihin etenee, niin on kyllä takuulla paikkansa ansainnut.
 

Thomasson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ei Jukurit eilen missään nimessä nollanollaa lähtenyt pelaamaan, vaan oli niin aktiivinen kuin pystyi. Hyökkäyksen kautta nytkin pelattiin, ja Hokin maalipaikat olivat hyvin vähissä siinä missä sarvipäät mälläsivät niillä. Mutta jos ei tyhjäänkään maaliin saa sisään (Tommi Lehtonen), ei voi taas syyttää kuin itseään.

Jukureiden linja oli usein hyvin ylhäällä, mikä tarjosi Hokin kärkkyneille hyökkäjille vierailijan harvoja tilaisuuksia. Liiallinen aktiivisuus tuottikin jopa ongelmia. Eli vähän turhan hanakasti aikoivat puolustajatkin mennä hyökkäämään, jolloin maltilla odottaneelle Hokille tarjoutui jokusen vaarallisen vastaiskun. Ensimmäinen maali syntyi juuri tämänmoisesta tilanteesta - pakit liian ylhäällä, ja Hokin nopea pelaaja läpi.

Pakiston kapeus ei pahemmin silmääni näkynyt. Ehkä Hokin kolmannessa maalissa Beschiltä oli melkoista huolimattomuutta omalla alueella. Keskittyminen herpaantui - syöttö suoraan Hokin pelaajan lapaan, ja Hokki pääsi rakentelemaan "ilmaisen" maalin. Varsin kelpo suoritus muuten, ja hyökkäyspäässä etenkin Kallioiselta hienoa suorittamista ja laukauksia. Ylivoimassakin oli nyt puolustajilta, kuten hyökkääjiltäkin kauden aikana harvoin nähtyä tekemisen meininkiä. Tällä kertaa kiekon lisäksi sekä kiekolliset että kiekottomat miehet selvästi liikkuivat. Parilla pompulla maalitilanne olisi ollut aivan toinen, mutta niitä kun ei Jukurit tahdo saada.

Olisikohan, että Pylkkäsen huilatessa jollekin hyökkäjälle tarjotaan lopuissa peleissä mahdollisesti puolustajan roolia? Minulla on vähän tämänlainen kutina nyt päällä. Olisihan viidellä pakilla tavoitelluissa tiivistahtisissa playoff-peleissä pelaaminen kuitenkin hienoinen riski, joten ehkä sarvipäillä on tässä kohtaa vetää jokerikortti hihastaan.

Eilen oli fyysisesti kerrassaan upea peli koko joukkueelta ja playoff-henki jo paistoi. Kuitenkin tosiaan viimeisen tarkkaavaisuuden lisäksi viimeistelyssä olisi ollut jälleen parantamisen varaa. Asiaan liittyen ottelua kanssani seurannut pitkän linjan asiantuntija osuvasti totesikin, ettei Jukureissa nyt juuri puhdasverisiä maalintekijöitä ole. Pari kautta sitten hankitulle Jussi-Mikko Makkosellekaan ei ole oikein taitojaan vastaavaa roolia tarjolla. Aiemmin huikeana maalitykkinä tunnettu taitelijasydäminen mies ei pääse Jukureissa käyttämään hyökkäyspään parhaita vahvistuksiaan, kuten muutama kausi takaperin suurissa saappaissa Vantaalla.
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, HJK
Kyllähän tuo puolustuspää melko harvalukuinen sarvipäillä tällä hetkellä on, se on pakko myöntää. Mutta en jaksa uskoa, että Jukureiden menestys mahdollisissa playoffeissa tuohon kaatuu. Playoffeissa on kuitenkin aina sen verran tunnetta mukana, että en usko siinä puolustuspään vajauden paljoa painavan. Eilistä matsia en nähnyt, mutta lehdessä Lipiäinen ainakin sanoi ettei muutaman pakin puuttuminen pelissä näkynyt.

Nyt on vain hyökkääjiltä tultava entistä enemmän apuja puolustuspäähän ja Reunasen pelattava entistä enemmän huippupelejä. Yhteenkään helppoon maaliin ei ole enää tällä kaudella varaa. Jos nämä asiat toteutuvat, voi Jukurit pelata vaikka finaalissa keväällä. Jos taas eivät toteudu, alkaa Mikkelissä aikainen kesäloma. Olen edelleen sitä mieltä, että hyvän päivän sattuessa Jukureilla saumat kaataa mikä mestisjoukkue tahansa..
 

Gianfranco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Olisihan viidellä pakilla tavoitelluissa tiivistahtisissa playoff-peleissä pelaaminen kuitenkin hienoinen riski, joten ehkä sarvipäillä on tässä kohtaa vetää jokerikortti hihastaan.

Kyllähän tuo puolustuspää melko harvalukuinen sarvipäillä tällä hetkellä on, se on pakko myöntää. Mutta en jaksa uskoa, että Jukureiden menestys mahdollisissa playoffeissa tuohon kaatuu. Playoffeissa on kuitenkin aina sen verran tunnetta mukana, että en usko siinä puolustuspään vajauden paljoa painavan. Eilistä matsia en nähnyt, mutta lehdessä Lipiäinen ainakin sanoi ettei muutaman pakin puuttuminen pelissä näkynyt.

Sanoisinpa, että viidellä pakilla pleijareihin lähteminen ei ole hienoinen riski, vaan aika jumalaton etu vastustajalle. Ei siis missään nimessä vaihtoehto. Jos ei ole kuutta pakkia, niin sitten hyökkääjä pakiksi tasaamaan peluutusta malliin Sami Kapanen.

Voi olla, että Jukureiden peli ei suoranaisesti kapeaan puolustusmateriaaliin kaadu, mutta näen silmissäni jo Jukuri-puolustajien vääntävän isoja vaasalais- tai joensuulais-hyökkääjiä vastaan... Tietäen Jukureiden puolustuspään ohuuden, jokainen valmentaja käskee voimahyökkääjiensä antaa kovaa painetta vastustajan pakkeihin väsyttääkseen nämä. Ja kun nyt puhutaan vieläpä useamman ottelun mittaisesta ottelusarjasta, tämä taktiikka puree entistäkin paremmin. Kyllä siinä kapealla materiaalilla iso hiki tulee ja riskit loukkaantumisiinkin on suuret.

Loppupeleissä viisi-kuusi osaavaa pakkia olisi se ideaali pakkikalusto, jonka lisäksi tarvittaisiin parin-kolmen miehen reservi, joka tasoittaisi pelikuormitusta ja toimisi tarvittaessa paikkurina, kun pieniä tällejä tulisi. Nyt tuota reserviä ei ole.

Nyt kun sinne pudotuspeleihin siis matka käy, uskotaan näin, niin muistetaan, että pelipäivät ovat:

28.2. (la)
2.3. (ma)
4.3. (ke)
6.3. (pe) tarvittaessa
7.3. (la) tarvittaessa

Ja tuosta kun ruvetaan laskeskelemaan rasitusta per pelaaja, niin tuskinpa se puolustuksen leveys yhtään haitaksi olisi. Eli siis vaikka olisi seitsemänkin pakkia. Ihan pelkällä pyhällä hengellä ei kyllä pudotuspelejäkään jaksa joukkue vääntää, vaikka henki olisi päällä. Pleijareissa väännetään astetta kovempaa kuin runkosarjassa, otetaan osumia kiekosta, mailasta, taklauksista jne. ja moni ukko vetää pleijarit buranan ja teippausten voimalla joka tapauksessa. Loukkaantumisiin ei enää pakiston osalta ole varaa, koska muutoin käy rivistö kyllä niin harvaksi, että pahaa tekee. Ja kun viikossa pahimmillaan tulee tuo puolenkymmentä matsia, niin ihan en nyt osta tuota ajatusta, että pakiston kapeus ei tulisi pelissä näkymään... Mutta hyvä jos luottoa löytyy. Löytyy sitä täältäkin! Mutta siitä huolimatta nämä realiteetit eivät saa unohtua, eli kyllä siellä rasitus on melkoinen, kun joka toinen päivä matseja pelataan.
 

Gianfranco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Aseiden äänet rintamalla hiljenevät ja pitkän talven poteroissaan hytisseet ja kukin omaa henkilökohtaista selviytymistaistelua sodanjumala Lipiäisen johdolla käynyt soturi nousee tähyilemään sumun, savun ja ruudinhajun peittämää maisemaa. Se on ohi nyt. Kärsimysnäytelmä.

Kausi 2008-09 jää 2000-luvulla Mestiksessä mainetta niittäneen Jukureiden mahalaskukaudeksi. Sitä se oli. Syksy näytti suunnan, jota ei yrityksistä huolimatta saatu oikaistua ja kolina sen kun kävi, kun joukkue rysähti kalkkiviivoilla pudotuspeliviivan päältä "neutral zonelle".

Jääkiekkossa kukin joukkue saa sen minkä ansaitsee. Toiset joukkueet kohtaavat kohtuuttomia loukkaantumissumia, toisilla ei materiaali riitä ja joissain porukoissa ei vaan henki löydy yhteispeliin. Mistä lie johtunut, mutta tämän kauden Jukureista ei tasaisuutta löytynyt. Läpi kauden otteet olivat epätasaisia, joskin syyskauden alussa otteet olivat jokseenkin tasaisen paskoja. Mutta on turha voivotella maalipaikkojen runsautta tai yhden maalin tappioita. Ne eivät sarjataulukossa näy sen kummempina merkintöinä kuin rökäletappiotkaan.

Tämä taaperrus on nyt käsitelty ja taidanpa siirtyä tämän jälkeen tuonne ensi kauden ketjuun märehtimään. Tällaisena ulkomikkeliläisenä Jukuri-kannattajana nostan kuitenkin peukun kotiseudun aktiiviselle faniporukalle. Aivan helvetin hienoa nähdä teitä vierasmatseissa silloin kun satun joskus sellaisissa Jukureiden otteita näkemään. Jatkakaa samaan malliin, koska kyllä me vielä voittava joukkuekin saadaan. Koettelee, mutta ei hylkää!
 

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Eipä muuta voin sanoa kuin "Harmin paikka".

Päätä pystyyn ja keväthangille hiihtelemään ja pilkkimään. Terveiset kaikille JSC:n tyypeille, mukava kausi oli teidän kanssa spekuleerata tapahtumilla ja eiköhän tässä vielä ennen uusia jäitä nähtäne, ainakin osan porukan kanssa.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Kaikkeakin sitä joutuu todistamaan. Ensin Sportin floppikausi ja nyt Jukurit tekivät samoin, tosin me sentään päästiin pleijareihin... Ensi vuonna näemme taas, jos nähdään...

Trevlig Sommarlov! Счастливых праздников!
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kestomenestyjä Sport on nyt sitten ainoa Mestisjoukkue joka on ollut mukana jokaisissa Mestiksen historian playoffseissa.

Luulisi että kaikkien "vaasalaisten häviämisen kulttuuri..." juttujen jälkeen mitä on saanut lukea vuosien varrella ja jopa ennen tätä kautta, olisin paljon vahingoniloisempi, mutta en ole.

Olen edelleen sitä mieltä, että Lehtosen eläkepäätös oli huonoin asia mitä Jukureille saattoi tapahtua. Dufvan lähtö vei jo puolet suoritustasosta ja Lehtosen poistuminen sitten tiputti teidät sinne ynnä muut -osastolle. Nyt vaan oikeita päätöksiä nopeasti niin eiköhän Jukurit ole vuoden päästä taas playoff-joukkue. En epäile sitä yhtään.
 

ahal

Jäsen
Kausi 2008-09 jää 2000-luvulla Mestiksessä mainetta niittäneen Jukureiden mahalaskukaudeksi. Sitä se oli.

Jääkiekkossa kukin joukkue saa sen minkä ansaitsee....Mutta on turha voivotella maalipaikkojen runsautta tai yhden maalin tappioita. Ne eivät sarjataulukossa näy sen kummempina merkintöinä kuin rökäletappiotkaan.

Tällaisena ulkomikkeliläisenä Jukuri-kannattajana nostan kuitenkin peukun kotiseudun aktiiviselle faniporukalle.
Paljosta po-paikka ei jäänyt kiinni. Mutta se sama "läheltä piti" -virsi on kaikunut pitkin talvea. Pelistä on puuttunut kaiken aikaa "se jokin". Joka voisi olla vaikkapa pari maalintekijää rosterissa lisää. Nyt vain kaksi (!) sarvipää-äijää teki 45 pelissä 10 maalia tai enemmän. Se on todella vähän. Samalla joukkue oli 5. huonoin maalintekijä koko sarjassa, vaikka puolustus piti hyvin. Vertailun vuoksi esim. KiValla ja LeKillä molemmilla neljä äijää latoi ainakin 10 maalia (mm. Jasko jo 2,5 kuukaudessa 20). Eli snaiperia tai paria se jäi huutamaan loppuun asti. Viivalle asti kiekkoja saatiin, muttei perille saakka.

No nyt jukuripäät saa tovin mietiskellä rauhassa syntyjä syviä. Onhan menestystä toki tullut roppakaupalla aiempina vuosina, eikä kaikki voi jatkua ikuisuuksiin. Sama kohtalo oli lohiporukalla viime keväänä, mutta nyt pelit vielä jatkuvat. Tosin viikon päästä nekin saattavat olla jo historiaa. Jos kolmessa katkeaa.

Aiemmin toisessa ketjussa kirjoitin, että olisi aika miettiä myös (mikkeliläisen kiekkoilun) isoja linjoja ja ehkä uudistuksiakin. Tällaisella hetkellä siihen on oiva mahdollisuus. Pääsy pleijareihin olisi ehkä työntänyt siivousluudan takaisin komeroon ja luuloon, että kaikki onkin hyvin. Nyt sille lie käyttöä.

Lopuksi vielä toive, että mietittäisiin valmentajakuviotakin vuotta pitemmällä tähtäimellä. Lipiäinen ei pitkässä juoksussa ole kenties paras vaihtoehto, eikä toivottavasti ainoa. Ja entisten liigajyrien kanssa on oltava varovainen.

Eteläsavolaisten juurien vuoksi jukurisympatiani kestävät vuodesta toiseen.
 

Fordél

Jäsen
Olen edelleen sitä mieltä, että Lehtosen eläkepäätös oli huonoin asia mitä Jukureille saattoi tapahtua. Dufvan lähtö vei jo puolet suoritustasosta ja Lehtosen poistuminen sitten tiputti teidät sinne ynnä muut -osastolle.

Näin se on nähtävä. Jukurit rakensin pitkän menestyksensä osaavan valmentajan ja kokeneen voittavan rungon varaan. Sitten kun tuli kausi, jolloin ei ollut enää kumpaakaan, tippuivat Jukurit tyhjän päälle ja lopputulos oli tämä. Tason tippuminen oli toki odotettavissa, mutta ei ihan näin radikaali. Toisaalta tämä varmasti herätti vähän organisaatiota ja nyt on käärittävä hihat sekä alettava kasaamaan sitä 2010-luvun Jukureita.

Jep mutta hyvää kesälomaa arvon Jukuri-fanit, mutta älkää murehtiko: tulemme ihan kohta perässä!
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Paha pettymys oli kauden päättyminen näin aikaisin, kun usein on pelattu vielä huhtikuussa. Kyllä on syytä miettiä syitä ja selityksiä, että miten tähän päädyttiin. Toivottavasti myös seurajohto ottaisi selkeästi kantaa asiaan.

Mielestäni totuus on se, että tämä kausi hävittiin heti ensi metreillä. Kymmenen kierroksen jälkeen kasassa oli yhdeksän pinnaa, joten aivan liikaa annettiin siimaa kärjelle. Vertailun vuoksi esim. KooKoolla oli kymmenen pelin jälkeen 24 pinnaa kasassa, eli 15 enemmän kuin Jukureilla. Nyt runkosarjan päätyttyä eroa on 14 pistettä.

Tiedä sitten oliko alkukauden taaperrus valmennuksen vai minkä syytä. Jotakin pelaajienkin asenteessa kuitenkin muuttui kauden mittaan. Ei se Makkosen pelikirja kuitenkaan niin erilainen ollut. Joka tapauksessa Lipiäinen teki hyvää työtä ja tuolla materiaalilla peli oli pääasiassa ihan hyvää kiekkoa.

Harmittaa kun joukkueeseen ei satsattu joulun tienoilla. Grünnin korvaajasta puhuttiin jopa seurajohdonkin suulla, mutta ketään ei sitten tullut (otettu). Puolustuksen kapeus puhutti jo alkukaudesta, mutta vahvistuksia ei kuulunut. Materiaali ei sitten kapeudessaan kestänyt loukkaantumisia, mutta niitä valitettavasti usein sattuu. Nyt pelattiin riskillä ja se ei kannattanut. Toisaalta ymmärrän jos talous on tiukalla, mutta kyllä sitä tahtoa olisi saanut löytyä ajoissa. En nyt tarkoita tammikuun viimeisten päivien hankintoja.

Jos jotain hyvää tästä aikaisesta kesälomasta hakee, niin nyt on ainakin seurajohdolla aikaa miettiä seuraavia siirtoja huolella. Ensi kauden alkuun on yli puoli vuotta ja joukkuetta ehditään kasaamaan rauhassa ja samalla seuraamaan potentiaalisia vahvistuksia kauttaan jatkavista joukkueista. Myös valmennuskysymys on mielenkiintoinen, mutta näistä visioista sitten toisessa ketjussa.
 

mtt

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Detroit(tiputin Bluesin pois. Blues on paska)
Näin se on nähtävä. Jukurit rakensin pitkän menestyksensä osaavan valmentajan ja kokeneen voittavan rungon varaan.

Näin on. Jukureiden menestyksen takana oli Dufva. Siirtyi Jyppiin ja katsokaapa SM-liigan sarjataulukkoa!

Dufvaa ei voinut pitää ikuisesti eikä myöskään vanhenevia runkopelaajia. Mikkelissä ei vaan ole sitä jääkiekkokulttuuria jolla joukkuetta ja valmennusta uusitaan menestyksellä.

Ei kuitenkaan kannata nyt lopettaa. Parempi herätä tällä sijoituksella eikä vasta Suomi-sarjassa. Nyt vaan heti rakentamaan uutta organisaatiota ja joukkuetta.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Joo turha tässä on Jukuri-kannattajien päätä pensaaseen laittaa. Ensi lauantaina kesälomaa vietetään kuitenkin myös Kouvolassa ja viimeistään kahden viikon kuluttua Vaasassakin.

Parin vuoden päästä sitten uudet mittelöt!
 

Fordél

Jäsen
Joo turha tässä on Jukuri-kannattajien päätä pensaaseen laittaa. Ensi lauantaina kesälomaa vietetään kuitenkin myös Kouvolassa ja viimeistään kahden viikon kuluttua Vaasassakin.

Ovatko pudotuspelit nykyään kerrasta poikki vai miksi KooKoo on jo ensi lauantain jälkeen kesälomalla?
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Ovatko pudotuspelit nykyään kerrasta poikki vai miksi KooKoo on jo ensi lauantain jälkeen kesälomalla?

Ei vaan viikon päästä lauantaina teillä kuten ehkäpä meilläkin on lomat edessä. Tuntuu vähän siltä, että tämän vuoden Mestis on muiden joukkueiden juttuja.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Dufvaa ei voinut pitää ikuisesti eikä myöskään vanhenevia runkopelaajia. Mikkelissä ei vaan ole sitä jääkiekkokulttuuria jolla joukkuetta ja valmennusta uusitaan menestyksellä.

Kulttuuri helpottaa, mutta pitkään menestystä tuottaneiden rakenteiden uusiminen tekee kipeää myös paikkakunnilla, joilla jääkiekkokulttuuri on Mikkeliä monta porrasta korkeammalla tasolla. Tämän me Kerhofanit huomasimme aika kipeästi viime kaudella ja murrosta eletään edelleen tälläkin kaudella.

Tämä tarkoittaa ihan puhtaasti sitä, että Mikkelissä on todellakin käärittävä hihat ja alettava hommiin. Katselin eilen puhtaasta mielenkiinnosta liiton sivuilta, että mitä mahtaa Jukureiden junioritoiminnalle kuulua: A, B ja C junioreiden tilanne siellä Etelä-Savossa tuskin suuria riemunkiljahduksia herättää. Tässä on yksi asia, mihin pitää saada helvetin suuri parannus - muukalaislegioonan rakentaminen joka vuosi kun on resursseja vievää ja riskialtista puuhaa. Tsemppiä vaan sinne Mikkeliin - paikkakunnalle, jolla itsekin olen majaillut vähän aikaa.
 

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
Kestomenestyjä Sport on nyt sitten ainoa Mestisjoukkue joka on ollut mukana jokaisissa Mestiksen historian playoffseissa.

Juuri näin, tilastot eivät valehtele, suurin ja mahtavin, piste!

Haista Jasko. Menneisiin jos tuijotetaan, niin Jukurit on suurin ja mahtavin vielä pitkään. Piste.

Puhe oli ”Mestisjoukkue joka on ollut mukana jokaisissa Mestiksen historian playoffseissa.”

Sport on tässä asiassa nyt suurin ja mahtavin. Vielä viime kaudella oli kolme joukkuetta jotka olivat joka mestis kaudella päässeet playoffeihin. Jukurit, Sport ja Kiekko-Vantaa. Vantaa ei viime kaudella sitten päässyt playoffeihin eikä Jukurit tänä kautena. Sport on siis nyt ainoa joukkue joka on ollut mestiksen historian aikana aina playoffeissa, piste.
No nythän sulla on pitkä kesä aikaa pompotella rantapalloa ja miettiä missä muussa asiassa Jukurit ovat suurin ja mahtavin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös