Jukureiden kotisivut – www.jukurit.fi

  • 2 112
  • 1

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Avataanpa uusi ketju ja samalla toivottavasti saadaan nettisivuja käsittelevä mielipiteidenvaihto tänne mediaketjun sijaan.

Nettisivut näyttävät heränneen hiljaiselostaan ja pahimmat puutteet on korjattu. Hyvä niin. Mitä enemmän nettisivuilla tapahtuu, sen enemmän niillä tuppaa myös väkeä käymään. Tämä taas hyödyttää seuratoimintaa monellakin tapaa.

Kahden Baker-jutun jälkeen on sivuille ilmestynyt Hydraulic Oilersissa pelaavan Jani Ollankedon kuulumisia. Mukava ja hyvä kesäjuttu, mutta edelleen kaipailisin uusia pelaajia esittelyyn. Pikkujuttu tosin, mutta Ollankedon kommenteista särähti vähän toive, että Jukurit pysyisi liigan sijaan mieluummin menestyvänä Mestis-seurana. Jukureiden liigahaaveisiin nähden hassu kommentti, mutta kyseessä onkin entinen pelaaja, eikä seuran edustaja.

Hauskana vertailukohtana tuossakin haastiksessa nousevat esiin Oilereiden sivut. Kieltämättä Mestis-seurojen keskitetyn www-ratkaisun ja ammattilaisen alusta asti rakentamien sivustojen ero on huikea jälkimmäisen hyväksi. Interactive Partnersin sivupohja ei ole erikoien, mutta silläkin pärjää. Olisi mielenkiintoista tietää, minkälaista osaamista tällaisten sivujen ylläpito vaatii. Seurojen välillä näyttää olevan melkoisia eroja päivitystahdissa ja sisällössä.

Tähän siis kaikenlaista kommentointia nettisivuista. Oletko tyytyväinen nykyisiin sivuihin? Kaipaisitko jotain lisää? Tekisitkö jotain toisin?

Mikäli päivityksiä alkaa tulla taas entiseen tahtiin, näillä sivuilla pärjätään Mikkelissä mielestäni ihan hyvin.
 
Viimeksi muokattu:

Thomasson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Nyt ollaan mielestäni hyvällä mallilla. Hännisen Ville on alkanut tehdä raportteja, joita lukee paljon mieluummin kuin niitä entisiä, joissa vain laitettiin lähinnä maalitilastoja raporttimuodossa. Otteluennakotkin ovat olleet Hännisen mukaantulon jälkeen erinomaisia, joten hienoa työtä on mies tehnyt.

Kemppaisen Jesse tekee taas loistavia pelaajahaastatteluja ja repii pelaajista hyvin juttuja irti. Jokaiseen joukkueeseen niin kuin elämäänkin mahtuu toki vähäsanaisempia miehiä, mutta mielestäni joka haastatteluun on saatu mukavasti pelaajien hajatelmia.

Vaasan Sporthan operoi Mestiksessä omilla kotisivupohjillaan, mutta en näe Jukureilla huutavaa tarvetta moisiin. Mielestäni nykyiset sivut ovat selkeät, ja tärkein info löytyy vaivattomasti.

On myös mukavaa, että otteluista ilmestyy maalikoosteita, joita moni haluaa jälkikäteen tarkastella. Jos ottelu jää väliin, auttaa maalien näkeminen usein kovimpaan nälkään.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös