Suikkanen lähtee – uusi valmentaja hakuseen?

  • 14 906
  • 52

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Aika rauhassa poijjaat ja tyttöset ottavat tämänkin. Olisin kuvitellut että kiukkua olisi ilmassa. Ettekai te vaan väitä että täällä otetaan asiat asioina ja toivotaan Suikkaselle onnea ja kiitetään hyvistä vuosista kiltisti?

Juuri näin, minkäs näille mahtaa, On kyllä asia sunnuntaista asti hatuttanut niin raskaasti, että vasta nyt viitsii jotain asiasta edes kirjoittaa. Vaikka itse suhtauduin Suikkasen tuloon todella epäilevästi niin kyllä ne epäluulot siinä kevään 2007 aikana kummasti hävisi. Hattua pitää kaverille nostaa ja korkealle kun noita resurseja ja olosuhteita ajattelee. Mutta näin tämä vaan menee. Raha puhuu ja köyhät vikisee, parhaat ensin viedään. Eikä Hokissa ole koskaan pelaajiakaan väkisin pidetty jos on mahdollista uralla päästä eteenpäin, siksi niitä purkupykäliä niihin sopimuksiin sorvataan. Tietysti tilanne olisi toinen jos Hokilla olisi jo tänä vuonna ollut liigakarsinnat mielessä jne.
Suikkanen olisi lähtenyt keväällä viimeistään, sopimuksen loputtua ja nähtävästi kuitenkin ehkä jo ennen sitä koska nythän nämä valmentajan vaihtoviikot vasta alkaa.
Se miten tästä jatketaan ja tuleeko pelillistä notkahdusta ja milloin ja miten syvä? Miten pelaajaliikenne tästä eteenpäin? Pelaako joukkue samallailla Meriläiselle kuin Suikkaselle, miten kemiat toimii? Miten pelityyli muuttuu? Aika näyttää
Annetaan kuitenkin Meriläiselle aikaa ja työrauha, kuitenkin kyseessä on ihan kokenut valmentaja.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Aika rauhassa poijjaat ja tyttöset ottavat tämänkin. Olisin kuvitellut että kiukkua olisi ilmassa. Ettekai te vaan väitä että täällä otetaan asiat asioina ja toivotaan Suikkaselle onnea ja kiitetään hyvistä vuosista kiltisti?
Mitäpä tuosta kiukuttelemaan. Suikkanen nosti Hokissa pelin aivan uudelle tasolle, toi mestaruuden ja hopean ja jätti joukkueen sarjakärkeen. Hieno mies ja mahtavat tulokset. Ihmettelin jo syksyllä että miten saamme edelleen Kaitsun pidettyä joukkueessa. Hienoa, että kun hallitilanne oli vaikea ja joukkue meni taas tyystin uusiksi, että Kaitsu oli täällä alkukauden ja sai pelin rullaamaan. Pelkästään positiiviset fiilikset on Suikkasen suhteen ja kiitollinen Hokin eteen tehdystä työstä. Ei O-P suotta Kaitsua nimennyt Hokki-ikoniksi.

Nyt vaan katsotaan sitten miten Timppa hoitaa hommaa tästä eteenpäin.
 

Canis Lupus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, LuPo
Nyt vaan katsotaan sitten miten Timppa hoitaa hommaa tästä eteenpäin.
Näinpä. Itse asiassa uskon, että tämä vaihto Suikkanen-Meriläinen toteutuu nyt vain aiemmin kuin alunperin oli suunniteltu. Selvää oli, että Kaitsun näytöillä mennään joko liigaan tai paljon suuremman palkkapussin luo. Toiveissa oli tietysti pitää hänet koko kausi.

Kun Meriläinen saatiin houkuteltua viime kaudeksi a-junnujen valmentajaksi, haistoin siinä tiettyä pyrkimystä imaista hänet taas tiukemmin organisaatioon sisään (jos se nyt on mahdollista). Meriläisellä on nöyryyttä, auktoriteettia, aiempia valmennusnäyttöjä, valmentajan koulutus, todella selkeä käsitys Suikkasen pelikirjasta (myös sen puutteista) ja kapteenistossa tutut pelaajat Heikkinen ja Happo. Siihen vielä lisäksi pari viime kauden junnua - omassa valmennuksessa olleita pelaajia. Sekä tärkeimpänä todella suuri Hokki-sydän. Sitä paitsi: Vastarintaa ei pelaajissa esiinny. Hokin joukkueeseen ei ole Suikkasen aikana raahattu kusipäitä ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös