Tarvitaanko Ramsaylle korvaajaa?

  • 5 956
  • 30

Strawberry

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mutta siltikin tohon pitää ulkomaalainen laituri hankkia ilman muuta, että pystytään Sport haastamaan keväällä, eli kyllä tarvitaan korvaaja Mikelle.

Ainakin Tuomen kohdalla hehkutettiin sitä, että hän ei vienyt KooKoosta ulkomaalaiskiintiöpaikkaa, koska on kahden passin mies. Uskoisin kyllä, että KooKoo tulee vielä täyttämään Dickensonin ja Nistasin lisäksi kolmannen ulkomaalaisen paikan joukkueessa. Olen samaa mieltä, että Rammerille pitäisi kyllä hankkia korvaaja rapakon takaa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mistä teillä kaikilla on muuten tämä käsitys, että Vilkman on se joka nousee ykkösketjuun?

Mä veikkaisin kanssa, että se on Kivioja (tai Uronen) joka Ramsayn paikan ottaa. Sen sijaan Vilkmanille toivoisin tuota paikkaa.

Mutta tämä spekulaatiokin vain osaltaan vahvistaa sitä faktaa, että KooKoolla riittää tasoa laidalla, eikä Ramsayn lähtö ole sinällään mikään ratkaiseva isku.
 

Strawberry

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mutta tämä spekulaatiokin vain osaltaan vahvistaa sitä faktaa, että KooKoolla riittää tasoa laidalla, eikä Ramsayn lähtö ole sinällään mikään ratkaiseva isku.

Tasoa KooKoolla kyllä riittää, mutta toisaalta jokainen palaajasiirto esim. kolmosketjusta ylöspäin heikentää vastaavasti alempia ketjuja. Lisäksi jo viime kaudella ja tällä kaudellakin on nähty, että koko ajan on tärkeitä pelaajia sivussa, joten jo senkin takia näkisin, että KooKoo tarvitsee kevään ratkaisupeleihin lisää laajuutta nikkarilaiturin muodossa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tasoa KooKoolla kyllä riittää, mutta toisaalta jokainen palaajasiirto esim. kolmosketjusta ylöspäin heikentää vastaavasti alempia ketjuja.

Totta tuokin. Nelonen oli viime kotimatsissa hyvä, mutta sen taso laskee taas kun Pyhäjärvi siirtyy ylöspäin. Tosin ei Aaponkaan työmoraalissa ole ollut sikäli valitettavaa, etteikö hänellekin voisi näyttöpaikan suoda. Kolmonen pysyy siis joka tapauksessa kovana vitjana. Hyvässä lykyssä nelonenkin, vaikka Poutanen sitten takaisin pelaavaan miehistöön pääsisikin.

Toisaalta muistetaan sekin, että ainakin Nistas on tulossa kohta puoliin takaisin, eli nyt puhutaan lähinnä väliaikaisista ratkaisuista ja kokeiluista.
 

TeeVee

Jäsen

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Ilmeisesti syynä Morasta lähdössä oli se, ettei Dahlman halua jatkaa uraansa alasarjassa, vaikka ilmeisesti kovatasoinen Allsvenskan onkin. Rahasta tuskin oli kyse. Joten, miksi sitten Mestikseen?

Tuo Dahlman nyt oli vain yhden KooKoon kannattajan heitto ja samanlaisia spekulaatioitahan täällä käydään kannattajien toimesta jatkuvasti. En usko, että KooKoo hankkii joukkueeseen enää yhtään suomalaispelaajaa ellei sitten pitkäaikaisia loukkaantumisia tule vielä lisää. Varmasti KooKoossa ollaan hereillä, jos sopiva korvaaja Kanadasta Ramsaylle sattuu kohdalleen, mutta mitään kiirettä ei tämänkään hankinnan kanssa ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös