Hayley Wickenheiser HC Salamoihin

  • 41 689
  • 303

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sattuipa silmiin Keski-Uusimaa -lehteä töissä selaillessani juttu KJT - Salamat -karsintasarjasta Mestikseen. Jutussa mainittiin yllättäen mm. Wickenheiser. En tiedä kuinka vanhasta jutusta on kysymys, mutta lehden mukaan Suomi-sarjan SaPKon pelaajat ovat ottaneet yhdessä kielteisen kannan Hayleyn pelaamiselle miesten keskuudessa. Matti Hagman oli tähän todennut ottavansa jengiinsä mieluummin yhden naisen kuin parikymmentä ämmää. Heh.

Mutta tulipa vain mieleen, jotta mitä jos Salamien kanssa samassa sarjassa pelaavat muidenkin joukkueiden pelaajat alkavat ottaa kielteistä kantaa pelaamiseen Hayleyta vastaan? Ja mikä lie ollut syynä tällaisen mielipiteen muodostumiseen?

Näyttää Savonlinnassa olevan aika hyvä konsensus.
 
Viimeksi muokattu:

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
Re: Hayley jatkaa myös Mestiksessä.

Viestin lähetti SSee
Näin uutisoi Jatkoaika: http://www.jatkoaika.com/mestis.php?sivu=uutiset&id=2407

Mikäs siinä pelaillessa. Ei ainakaan minua häiritse ollenkaan.
Ei minuakaan, paitsi sarjan imagon kannalta. Salamat on päättänyt näemmä keskittyä yleisön haalimiseen sirkustempuilla. No, hyvä että Salaminen usko yleisön Heili-kiinnostavuuteen on näköjään vankkumaton. . Tosin uskon, että Heili on jo nähty ja menneen talven lumia.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ikivanha ketju, mutta koska asia tuskin suuremmin keskustelua herättää, niin käytettäköön tätä. Hayley nimittäin palaa miesten sarjoihin ja vanhalle mantereelle. Uusi seuransa on Ruotsin ykkösdivaria (kolmanneksi korkein sarjataso) pelaava Linden HC Eskilstunasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös