Titaanit 2007–2008

  • 130 113
  • 462

Apazzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TITAANIT
Hianoa Titaanit

Eipä oikein muuten voi kommentoida, kuin mahtava suoritus ÄIJILTÄ . Vaikea, todella vaikea kausi alla, mikään ei onnistunut ja sitten hoidetaan tyylillä sarjapaikka kotiin. LOISTAVAA. Pikkasen on sana hakusessa, mut fiilikset katossa.
Päätän lähetykseni täältä tähän. LOISTAVAA kertakaikkiaan.
 

The Soft

Jäsen
TITAANIT RULETTAA!!

Aivan loistavaa Titaanit! Todella jäätävä suoritus pysyä mestiksessä. Oppirahat on uskoakseni maksettu ja ensi kaudelle lähdetään varmasti tästä kaudesta viisaampina.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Onnittelut Titaaneille sarjapaikan säilymisen johdosta. Eihän se kausi teilläkään lopuksi sitten mennyt penkin alle. Hieno homma!

Hyvä että nähdään tulevallakin kaudella SaPKo-Titaanit matseja.
 

The Rock

Jäsen
Nyt se paska ohi on, on riemu juupel mahdoton...

Suuri kiitos koko joukkueelle, että hoiti karsinnat kunnialla pakettiin. Helvetin suuri kiitos myös Illille ja Kapolle, että lähtivät hommaan kesken kaiken mukaan vaikka paikka ei hirveän houkutteleva varmasti kaiken härdellin keskellä ollut. Kiitokset myös muille joukkueen mukana kauden aikana työskennelleille tahoille.

Nyt tämä paska on vihdoinkin ohi ja helpotus on järkyttävän suuri. Toki sunnuntaina on vielä peli Kiekko-Laseria vastaan, mutta eiköhän se hoideta pois alta ja sitten käydään asiat läpi muutaman tuopposen äärellä.

Jossain vaiheessa kauden aikana sitä alkoi jo pelkäämään pahinta, kun kaikki asiat tuntuivat menevän pieleen. Onneksi kuitenkin kaikki kääntyi lopulta parhain päin ja Titaanit säilytti paikkansa Mestiksessä, jonne se totisesti kuuluu.

Tämä kulunut kausi oli todellista opettelua kantapään kautta kotkalaisessa kiekkoilussa ja toivottavasti tästä on ihan kaikille jäänyt jotain korvan taakse, eikä jatkossa enää tehtäisi niin paljon virheitä yms. kuin mitä nyt tehtiin.

Katse on suunnattava ylväästi eteen- ja ylöspäin jokaisella sektorilla. Tuleva kausi on aivan varmasti reilusti parempi, kuin nyt nähty.
 

Rankkari

Jäsen
Tämä kulunut kausi oli todellista opettelua kantapään kautta kotkalaisessa kiekkoilussa ja toivottavasti tästä on ihan kaikille jäänyt jotain korvan taakse, eikä jatkossa enää tehtäisi niin paljon virheitä yms. kuin mitä nyt tehtiin.

Titaanien kausi yllätti täydellisesti. Edessä on kuitenkin uusi pelikausi, ja Kymenlaakson paikallispelejä pelataan varmasti entistä tasaisempana.

Onnea Titaanit!
 

Tikitalk#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-Liiga
Jaa-a??

Mitenköhän tähän nyt suhtautuisi? Kausi meni "penkin alle", talous epäilyjä, loukkaantumisia, valmentajien vaihtoja jne.

PASKAA PELIÄ KOKO KAUSI!!!

Jos joukkue saavutti mestis paikan viime kaudella, mitä v.... hyvää siinä on et nykyisillä RAHALLA hommatuilla pelaajilla se paikka säilytettiin???

Seurasin edellisen ja nykyisen kauden tiiviisti ja pelillisiä eroja saatikka parannuksia ei näkynyt. Nämä niin sanotut kotimaiset "nimimiehet" olivat ihan "peestä", pois lukien Markus Rämä, joka oli todella huippu. Jos löytyisi pelimiehiä samaan ketjuun alkaisi tapahtua jotain. Ulkomaan avuista Mehalko näytti kyntensä erittäin hyvin, sanoo kuka mitä vaan. JA SE V..... JENBERGIN voi laittaa KOSSUJUNALLA kotiin...

Kaiken "viiltelyn" jälkeen on hienoa että Mestis paikka säilyi, toivottavasti vain järki tulee mukaan joukkueen kasaamisessa ensi kaudeksi, HYVÄNÄ ESIMERKKINÄ ESSENIN KOIRA,mikä ei saa aikaa missään jos ei ole isi taputtelemassa päätään. JÄRKI KÄTEEN TITAANI JOHTO ens kaudelle.

Noh ens kaudella tavoitteeksi putoamissarjan ulkopuolelle jne. :-)
KATSOJIA KYLLÄ PIISAA JOS VAAN PÄRJÄÄ!!!
 
Marko Sykkö

The Rock tai joku muu joka asioista kotkassa on perillä, voisitteko heittää analyysin miehestä joka siirtyy Kokkolan Hermeksen valmentajaksi tulevaksi kaudeksi?
 

sop71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Salamat,Blues,Kalpa
Vilpittömät onnittelut Titaaneille mestis paikan säilyttämisestä.Toivottavasti Salamatkin sen paikan vielä säilyttäisi jotta pääsisimme vierailemaan siellä Kotkan hallillakin ensi kaudella.Menestykästä jatkoa ja kevään odotusta!
 

Morrison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
Huh, olipa tämän aamun Kymen Sanomissa hurja uutinen: Kotkan kantasatamaan tehdään kulttuurisatama joka sisältää monitoimiareenan. Areena sisältäisi mahdollisuuden jääkiekolle ja koripallolle.

Monitoimiareenan tiloille on ehdolla monia käyttäjiä. 3000 hengen katsomolla varustettua varsinaista areenaa käytetään koripallo- ja jääkiekko-otteluiden näyttämönsä sekä suurempien konserttien näyttämönä. Areena mahdollistaa sellaisten viihdekonserttien järjestämisen, jotka tähän asti ovat sopivan tilanpuutteen vuoksi kiertäneet Kotkan.

Onko tämä ensimmäinen askel siihen, että kaupunki käy tukemaan jääkiekkoa vai tuleeko areenasta vain venäläisille suunnattu luistelurinki? Entä mikä on tuleva marssijärjestys jos tulee päällekkäisiä tapahtumia? Koripallo vie varmasti voiton titaaneista. Mieleeni tulee myös kysymykset hallivuokran suuruudesta. Varmasti keskeinen sijainti houkuttaisi enemmän satunnaisia ihmisiä katsomaan titaanien pelejä, jos titaaneita kiinnostaisi pelata uudessa areenassa.

Itse suhtaudun operaation myönteisesti, kunhan pidetään suunnitelmat maltillisina. Ei tehdä liian isoa liian pieneen paikkaan.

Linkki Kymen Sanomien uutiseen asiasta.
 

Apazzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TITAANIT
Niinpä, onhan se kaunista että TITAANIT odotti kunnon hallia about 35 vuotta ja sitten kun se saatiin KARHULAAN viimeinkin, monen itketyn vuoden jälkeen ja monien vakuuttelujenkin jälkeen, niin nyt ollaankin rakentamassa jo toista, vielä isompaa hallia. ONNEKSI EN ASU KOTKASSA, eihän tässä ole enää mitään järkeä. Ketä siellä uudessa hallissa meinaa pelata? Ja mitä? Ja milloin?
Voihan siellä soittaa JUNNUN(kaikki kunnia hänelle) klassisia kappaleita meripäivillä. Nyt on kyllä pakko todeta, että mitä HELVET***....
 

The Rock

Jäsen
Titaaneilla on Karhulassa hyvät jäähallit, joten tuolle "Kotkansaaren Madison Square Gardenille" ei mitään käyttöä edes tulisi olemaan. Täysin turhaa paskanjauhamista koko lehtijuttu.

Kotkan kaupungin päättäjät kyllä osaavat pistää rahaa haisemaan mitä mielenkiintoisimpiin kohteisiin (Merimuseo, toriparkki jne.) ja nyt sitten muka seuraavaksi joku monitoimiareena satamaan. Eiköhän Kotkansaarelle kohta rakenneta joku pilvenpiirtäjäkin, kun se vaan sattuu olemaan niin hieno idea jonkun päättäjän mielestä. Hohhoijaa...
 

Tikitalk#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-Liiga
Jep!

Nyt olisi jo korkea aika katkaista ne sillat sinne saareen. Pelatkoon ne opiskelijat ja eläkeläiset siellä vaikka kaukalopalloa tai Curlinkia, V...U!!! Rahaa voisi tosiaankin laittaa jonnekin fixumpaan tarkoitukseen.

Tai sitten otetaan venäjältä sponsori omistaja Titaaneille ja ostetaan rahalla liiga tason pelaajia. ( Tämä juttu on mielestäni yhtä hyvä kuin kulttuurisatama, vitsinä kuitenkin. )
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös