KooKoo 2007-2008

  • 343 858
  • 2 160

Fordél

Jäsen
Tänään harkoissa oli eräs ilahduttava kenttä:

NISTAS - BAKER - LIUKKONEN

Hienoa, että saatiin Leipuri takaisin kuvioihin. Vielä Koli ja se on siinnä!

Tämä on kyllä todella hieno uutinen! Nyt vaan kaikki sormet, varpaat ja raajat ristiin, että KooKoolle ei tule enää loukkaantumisia.

Mikähän on Vilkmanin ja Pyhäjärven tilanne?
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tämä on kyllä todella hieno uutinen! Nyt vaan kaikki sormet, varpaat ja raajat ristiin, että KooKoolle ei tule enää loukkaantumisia.
Jep, eikä ainakaan joukkueen kovimmille pelaajille. Nythän materiaali on etenkin hyökkäyksen osalta aika laaja ja esimerkiksi Lampinen on joutunut nelosketjuun. Tosin Aapoa käytettiin ainakin viime pelissä kakkosylivoimassa.

Mutta mielenkiintoista on nähdä, mitä Lampinen tekee kauden jälkeen. Liigaan tuskin on vientiä, mutta mestiksessä on varmasti seuroja, joissa Lampinen saisi enemmän vastuuta. Lähialueen seuroista vaikka Titaanit tai HeKi.
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tänään harkoissa oli eräs ilahduttava kenttä:

NISTAS - BAKER - LIUKKONEN

Hienoa, että saatiin Leipuri takaisin kuvioihin. Vielä Koli ja se on siinnä!

Noniin nyt on jotain positiivista uutista! Alkaisikohan homma taas luistamaan pitkästä aikaa. Jotenkin vaan Nistasin aika-ajoittain kipeytyvä nivunen vähän pelottaa, mutta toivotaan että kaveri kestää kauden loppuun asti peleissä mukana.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mukavia uutisia. Mikäli hallilla harjoitusten aikaan käy jatkoajan kirjoittajia, niin meidän kaikkien olisi mukava lukea tietoja, ketkä sairaslistan pelaajat ovat palaamassa peleihin.

Aivan totta. Ei muuta kun tietoa tänne pelaajista ketkä pystyvät osallistumaan harjoituksiin. Ei kai Bakerin vamma sitten enää kovin vakava voi olla jos kuitenkin on päässyt mukaan jo jääharjoiteluun.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Kauden tässä vaiheessa hieman keveympikin sisältö sallittaneen:

Eli tämän ketjun innoittaman muutamia KooKoo-aiheisia anagrammeja tämän kauden pelaajista:

Mikko Mattila - lokki ammatti : Mikkohan on maskimiesten aatelia ja "lokkeillut" monet irtopalat parempaan osoitteeseen. Ei aina välttämättä haaskalintumaisen tyylinsä takia pidetty.

Antti Ore - tae torin : Maalivahti on puoli joukkuetta ja loppupeleissä se suurin tae sille, että "torilla tavataan". Noh, ensi vuonna uudestaan.

Mikko Tarkiainen - tokeni makkariin : Niin, toivottavasti Mikko ei ottanut lauantaista finaalipaikan karkaamista liian raskaasti vaan edes...

Jussi Onnela - osina suljen : Noh, anagrammin mukaisesti Jussi päätti sitten tämänkin kauden "osina"...

Eemeli Koskelainen - maine kokeelliseen : Olisiko aika laittaa maine kokeelle ja hakea tryoutin kautta sopimusta uusista maisemista?

George Nistas - Saint Georges : Pyhä Yrjö oli tuli tänä vuonna taivaanlahjana KooKoolle.

Mikko Liukkonen - on mikkelin ukko : Ei kai sentään vaikka niissäkin maisemissa on nähty?

Oskar Essen - kera sen s.o.s. : Ei kai Syötä! nyt noin heikosti ainakaan loppukaudesta esiintynyt?

Aapo Lampinen - pien napaloma : Eiköhän Aapo ehdi lyhyen isyysloman viettää.

Matti Huilla - mallia tuhti : Aika honkkelilta tuo kentällä ainakin näytti.

Samu Vilkman - vimman lasku : Into kentällä laski kauden loppua kohti silminnähden.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kausi on sitten virallisesti pelattu ja sijoituksena säilyy runkosarjan jälkeinen neljäs tila. Kotietu on jyrännyt mestiksen pudotuspeleissä ja kahdeksan kärki taitaa pysyä samoilla sijoilla kuin runkosarjan jälkeen.

Tuloksellisesti kaudesta jää samanlainen fiilis kuin edellisestäkin. Ei huono, mutta olisi se paremminkin voinut mennä. Tyypillinen Kolekin kausi siis. Oikeastaan kausi kääntyi alamäkeen jo joulutauolla, jonka jälkeen KooKoolle tuotti tuskaa voittaa sarjan kärkipään joukkueita. Loukkaantuneet saatiin kehiin vasta pudotuspelien alkuun ja niistä lähtökohdista ei ole helppo haastaa sarjan parasta joukkuetta. Ainakin siihen olisi tarvittu jomman kumman maalivahdin huippupelejä, mutta nyt niitä ei nähty kummaltakaan.

Olisin ottanut välieriin mieluumin vastustajaksi Hokin, mutta kuka sen tietää miten siinä olisi käynyt. Olisi voinut tulla vaikka 3-0 turpaan. Ehkä tuo neljäs sija oli sitä, mitä tällaisella epätasaisella kaudella ansaittiin.
 

Fordél

Jäsen
Saumat oli tosiaan tällä kaudella vaikka mihin, mutta se tasaisuus ja viimeinen terävyys jäi puuttumaan. Neljäs sija on pettymys kaiken tämän jälkeen, mutta toisaalta ennen kauden alkua tämäkin sija olisi kuulostanut hyvältä. Joka tapauksessa saatiin varmasti juuri se mitä ansaittiin. Finaalissa tappelevat kaksi sarjan parasta joukkuetta ja pronssi taas matkasi tasaisemmin pelanneelle ja rutinoituneemmalle Jukurilaumalle.

Tämä kausi oli kuitenkin todella värikäs ja siitä täytyy antaa tunnustus varsinkin KooKoon taustajoukoille, jotka kasasivat meille hienon ja mielenkiintoisen joukkueen. Tämän kautinen KooKoo pelasi värikästä kiekkoa, joka varmasti jäi myös vierasfanien mieleen. Tästä suuri kumarrus taustajoukoille sekä tietysti myös Kolekin valmennustiimille!

Kiitos myös pelaajille, jotka saivat aikaan sen, että sinne hallille oli aina mukava raahautua. Joka kerta tiesi, että taas tapellaan voitosta. Harmi, että suuri yleisö ei löytänyt vieläkään tietään hallille. Kyllä tämä joukkue ja sen taustajoukot olisivat ansainneet lehterit täyteen.

Vaikka pienoinen pettymys on puserossa niin kaudesta jäi paljon positiivista mieleen, etupäässä tietysti aivan nappiin menneet ulkomaalaishankinnat. Yksittäisenä huomiona täytyy antaa tunnustusta täytyy myös Lindholmin Davelle, joka tsemppasi aivan mielettömästi kun ne kauden tärkeimmät pelit alkoivat. Hienoa työtä Dave!

Jep, mutta eipä tässä muuta. Vähän tyhjä olo kun taas on yksi kausi paketissa. Kuitenkin hyvillä mielin voidaan lähteä "kesälomalle", koska KooKoo on todellakin tullut takaisin Mestiksen kärkeen. Toivottavasti sama positiivinen ote jatkuu ensi kaudellakin niin kentällä kuin sen ulkopuolella.
 

Fordél

Jäsen
KooKoo on valittu kauden Mestis-seuraksi (lähde: http://www.mestis.fi/mestis/www/fi/index.php). Ihan mukava tunnustus organisaatiolle ja sen tekemälle hienolle työlle. Toivottavasti tämä huomionosoitus vain entisestään motivoi organisaatiota ja ensi kaudella toiminta nousee vielä uudelle tasolle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös