Jesters pahoissa talousvaikeuksissa

  • 1 777
  • 4

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jokerien vetaydyttya taman newcastlelaisseuran omistuksesta, on seura ajautunut pahaan kassakriisiin. Pelaajien palkat on osittain maksamatta ja Jalosen mukaan pelaajia on jopa haadetty ulos asunnoistaan maksamattomien vuokrien takia (Lansi-Suomi).

Jalonen pelastautui HPK:hon, mutta mihin mahtanevat menna seuran suomalaispelaajat, joille ulkomaankomennuksesta ei kovin ruusuiset muistot jaaneet. Siellahan pelasivat ainakin Tero Arkiomaa, Tommi Sova, Santeri Immonen, Timo Salonen ja Tommi Satosaari.

Itse satuin nakemaan yhden Jestersin ottelun, joka oli cup-ottelu Sheffield Steelersia vastaan. Siina Jesterseja vietiin oikein kunnolla. Seurassa oli jo katsojienkin kannalta liikaa jaahdyttelevia suomalaisia. Vahvat nikkarit veivat heita mennen tullen.

Saas nahda miten ensi kaudella AIKssa suomalaisvaritys puree.

Terv. Skoda
 
G

Guest

Re: Mitä ihmeen....

Viestin lähettänyt käyttäjä Kaknoon
tekemistä tuolla Jestersillä ja sen asioilla on SM-liiga sivustoilla?

Katsohan tuonne vähän ylemmäksi, siellä lukee aika selvästi <B>EUROKIEKKO</B>

Jestersin pelaajia oli harkoissa kielletty laukomaan lämäreitä koska joukkueella ei ole varaa uusiin mailoihin ja suomalaispelaajia on alettu häätää pois asunnoistaan maksamattomien vuokrien takia, kun ei ole palkkaa tullut pelaajille ja kaikki tämä sen takia kun jokerit sanoi yhteistyösopimuksen irti. Jos Arkiomaa palaa suomeen niin hänen kasvattajaseuransa ottaisi hänet ilomielin... ;)
 

Janneone

Jäsen
mikkovan, tämä juttu on siirretty SM-liiga puolelta eurokiekko puolelle.. ehkä se selittää jotain.

Ei sitten onnistunut Harkimon Englannin valloitus vai mikä nahtoi tulla kun vetäytyi Newcastlesta!?..
 

TeeVee

Jäsen
Yks englantilainen Jesters-fani kertoi, että Newcastlen ja Jokerien kesken oli kuulemma sovittu tietyistä asioista Jokerien tullessa bisnekseen mukaan. Newcastle ei kuitenkaan näistä asioista pitänyt kiinni ja Jokerit vetäytyi.

Jestersissä pelaavat/pelasivat noiden lisäksi myös Jari Suorsa sekä Arttu Käyhkö.

Ensi kaudella ei tietojeni mukaan suomalaisia nähdä. Uusi omistaja tahtoo nähdä Jestersin pelaavan fyysistä kiekkoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös