Jukurit aitaa vierasfanien katsomolohkon

  • 37 892
  • 265

Thomasson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Mistä ihmeen ryhmästä puhut kun kyseessä on 2-3 henkilöä jotka tappelivat.

Mistä ihmeen 2-3 henkilöstä puhut, kun niitä vaasalaisia pukareita oli kuitenkin jokunen enemmän? Jo yksistään käytävillä noin 10 tyyppiä tuli kosketusetäisyydelle, osa koskikin. Oli liikaa, kun huomautin noin viidelle parikymppiselle vaasalaiselle tuuppimisestani asiasävyyn. He seurasivat loppujen lopuksi minua aina puolivälistä käytävän suoraa toiseen päätyyn asti heittäen hippasille kysyvää ja ala-arvoista kommenttia. Rauhallinen kaveri kun olen, annoin tilanteen olla. Mutta nämähän kaverit eivät varmastikaan olleet katsomotappelussa mukana, vai?

Tuttavani oli muuten nähnyt lähietäisyydeltä tuon tappelutilanteen, eikä se 1996-syntyneihin kohdistunut väkivalta ollut ainoastaan huhupuhetta. Eräs vuosimallin -96 mikkeliläispoika heitettiin aikuisen vaasalaisen toimesta rappusia alas, kun hän oli ilkkunut Sportin olevan paska. Kauempaa näin itse, että tuossa tappelussa oli joka tapauksessa mukana riittävästi enemmän kuin 2-3 Sport-kannattajaa. Vaikkeivät 1996-syntyneet olleet välttämättä pääosassa, kohdistui heihinkin fyysistä kontaktia. Eräät vaasalaiset rohkenivat jopa valheellisesti väittää, ettei tappelussa ollut yhtään alaikäistä. Nyt tietoon on tullut lisäksi virallisesti tuo 1992-syntyneen lyöminen ja töniminen.

Fågelia lainatakseni: "Ne joiden kimppuun hyökättiin oli vähintään 20v janareita."
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
Hähä... todella vakuuttavan näköinen laitos. Onkohan Mikkelissä pyydetty joku firma asennushommiin vai onko järkkärit ihan itse laittaneet nippusiteillä aidan kohdilleen.

Nippusiteillähän tuo on kasassa. Oikeasti.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Eräät vaasalaiset rohkenivat jopa valheellisesti väittää, ettei tappelussa ollut yhtään alaikäistä. Nyt tietoon on tullut lisäksi virallisesti tuo 1992-syntyneen lyöminen ja töniminen.

Fågelia lainatakseni: "Ne joiden kimppuun hyökättiin oli vähintään 20v janareita."

Mitä olen ymmärtänyt, niin ne henkilöt joiden kimppuun alunperin oli lähdetty olivat olleet nimenomaan jotain 20-vuotiaita jätkiä.

Se mitä sen jälkeen on tapahtunut ja ketä on lyöty on minulta täysin hämärän peitossa kun en paikalla ollut, mutta olihan siellä jotain alaikäistä lyöty. Siitähän kertoo jo rikosilmoituskin.

Erittäin valitettavaa, joskaan ei millään tavalla yllättävää.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Ootte te noloja siellä Mikkelissä. Ei hyvää päivää mikä viritys!

Niin, onko se sitten enemmän noloa rakentaa tuollainen viritys vai olla tod.näk. syyttömänä siellä sisällä, jos tuolle linjalle haluaa lähteä ja miettiä myös sitten keiden takia ja keille tuollainen viritys on mahdollisesti rakennettu. Noh, mielipiteen vapaus kullekin.

vaasalainen kannattaja kirjoitti:
Täällä kukkahattutädit puhuu tosta lyömisestä.

Tämä on muuten jännä näkökulma noin yleisesti, että lauantaisen käytöksen ja tutkittavan rikoksen eli tällä hetkellä lievän pahoinpitelyn, tuomitsijat ja ne jotka pitävät lauantaisia tapahtumia milläänlailla kiekko-otteluun kuulumattomina ja jotka vielä vaativat ankaria sanktioita ko. käytöksestä ovat ne, jotka leimataan kukkahatuiksi. Joku voisi ajatella, että tiukan linjan "turvallisuusnatsit", jotka vaativat rankkoja tuomiota pienestä poikamaisesta painista ovat kaukana kukkahatuista. Toisaalta joku muu yhtä harhaoppinen voisi ajatella, että esimerkiksi alin kommentti ilmaisee hempeää ymmärrystä asialle. Humaania katsantokantaa, joka antaa kaikkien kukkien kukkia ja jossa myös pahantekijä on vain ihminen. Voitko sinä heittää ensimmäisen kiven? Ne vaikeat lähtökohdat, nuoruus ja kykemättömyys kohdata pettymyksiä. Inhimillistä kaikki.

Asian voisi joku ymmärtää vaikka tällaisena esimerkkitapauksena alimpana olevan tekstin perusteella: 18-vuotias ammattikoulun apuluokan keskittymisvaikeuksista kärsivä Patrik on raskaan kouluviikon jälkeen päättänyt käyttää vähät rahansa kiekko-otteluun päästäksen kannustamaan suokkijoukkuettaan toiselle puolelle Suomea. Matka on pitkä ja odotukset omilta suosikeilta ovat kovat. Jokainen voi varmaan kuvitella miten pettynyt Patrik olisi, jos omat idolit häviäisivät. Joukkueen kannatus on kuitenkin nuorelle se kova juttu. Pieni "tunteiden purkaus" olisi siinä tilanteessa vain inhimillistä. Patrik on matkalla nautitun sämpylän, jonka hän on toki jakanut aateveljiensä kesken, yhteydessä ja vain ja ainoastaan seuran vuoksi nauttinut matkalla muutaman oluen, mutta herrasmiehenä tietää rajansa. Suosikit eivät tänään ole oikein pelipäällä ja Patrikin mieli mustenee. Joku typerä mikkeliläinen juntti erehtyy vielä heittämään:

"tuu tänne koittaan homo", niin onko se sitten väärin mennä toisen "pyytäessä"?

ja kyllähän joku sen jonkun toisen aina tuntee, kuten sanassakin sanotaan. Oikeastaan joku voisi ajatella, että on Patrikin oikeus ja jopa velvollisuus vähän kouluttaa tätä junttia. Se sama joku voisi myös kirjoittaa julkiselle keskustelupalstalla, että "Tämän ymmärtämisessä ei ole mielestäni mitään ihmeellistä tai tuomittavaa". Mutta äshh sanoo Patrik ja tyytyy näyttämään peukaloa.

vaasalainen kannattaja kirjoitti:
Ymmärrän, jos jollakin on niin lyhyt pinna, että ei jaksa kuunnella vittuilua. Ymmärrän sen vielä paremmin, jos ko. tyyppi on humalassa, nuori ja matkustanut 400km katsomaan, kun suosikkijengi häviää. Tämän ymmärtämisessä ei ole mielestäni mitään ihmeellistä tai tuomittavaa.

Noh, leikki leikkinä ja ymmärrystä kaikille.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Tosissaanko ne luulee että tuon aidan sisällä pysyisi edes lammaslauma? Tai no, niinhän ne muut jengit onkin. Oikeasti, nippusiteillä kiinni tuo aidan pätkä tuossa metallikaiteessa. Heittäkää nyt pois jo tuo romukasa tai hankkikaa oikea häkki tilalle ettei tällaiset pääe riehumaan. http://www.sarvisclub.com/media/fanicup07/31.jpg
 

zorro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Jok, Jokerit
Fågeli

kyseli multa jotain, ja vastailee koko ajan itse. Tai sitten hän on provoava satuolento. Who knows? ...jos on edes persukoulu käytynä ... tais joku sanoa.
 

Lead Fossil

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Tosissaanko ne luulee että tuon aidan sisällä pysyisi edes lammaslauma? Tai no, niinhän ne muut jengit onkin. Oikeasti, nippusiteillä kiinni tuo aidan pätkä tuossa metallikaiteessa. Heittäkää nyt pois jo tuo romukasa tai hankkikaa oikea häkki tilalle ettei tällaiset pääe riehumaan.

Sanoo hän joka aiemmin myötäili että lippusiimallahan nämä ratkaistaaan

Tosin Jaakko jo tuossa sanoikin että lippusiimalla ja eristetyllä katsomonosalla oltaisiin päästy jo pitkälle.

Minä olen nyt hiukan pudonnut kärryiltä mitä oikeasti pitäisi tapahtua.
 

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Sanoo hän joka aiemmin myötäili että lippusiimallahan nämä ratkaistaaan



Minä olen nyt hiukan pudonnut kärryiltä mitä oikeasti pitäisi tapahtua.

Ei kai sillä ole fågelille väliä. Hän lentää aidan kuin aidan yli ja katsoo peliä hallin kattopalkin päältä:)
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ei kai sillä ole fågelille väliä. Hän lentää aidan kuin aidan yli ja katsoo peliä hallin kattopalkin päältä:)

Nyt se selvis!! Syyskierroksella Kalevankankaan hallissa lenteli jonkun pelin aikana, en muista minkä, harakka. Vaasalaiset ovat suunnitelleet näköjään jo tuolta asti Jukureiden kohtaamista pleijjareissa. Laittoivat fågelin vakoilemaan Jukurikatsomon heikkoja kohtia. Kieroa touhua.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Eiköhän tämä ollu tässä!

Eiköhän tämäkin keissi ala pikku hiljaa olla tässä! Alkaa tarinat olla kuin lastentarhan esikoululaisten aamupiiristä! Hei tänään on peli - pitäskö katseet kääntää jo hiljalleen sinne!?
 

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
http://img387.imageshack.us/img387/1876/hullumikkelite8.jpg

Säälittävän näköinen hökötys muuten... Eihan tuollainen pitele edes alamittasia vaasalaisia, kunnon kalterit ne olla pitäisi!

On ainakin apinahäkki oikein kasattu, kun oli laitettu nippusiteillä kiinni toisiinsa. Pelastusviranomaiset kun vaativat, että aitojen on oltava helposti kaadettavissa ja ne eivät saa estää ihmisten (apinoiden) poistumista hätätapauksessa. Kaatuuhan ne nyt helposti, kun ovat nippusiteillä kiinni, joten ne ei voi (saa) estää kilarin saanutta apinaa kaatamasta aitaa.
Eli korkeat aidat ovat väärä ratkaisu tähän fanien käyttäytymis ongelmaan.
Antakaa näille apinoille rummut niin eiköhän ole aikas terapeuttista hakata rumpuja eikä ihmisiä Virnistää
 

Benamy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HPK ja Hokki
Aika heppoisen näköiset nuo rakennelmat olivat mutta kyllä ne mielestäni asian ajavat sillä ideana on kai hidastaa mahdollisia viereiseen katsomoon pyrkiviä. Ja sen ne tekee vaikka ne olisi kaadettu.

Toinen juttu on sitten aiheuttavatko ne osaltaan vaaratilanteita. Pikkupäissään kun suomalainen mies helposti taantuu siihen apinatasolle ja lähtee kiipeämään, niinkuin kävi keskiviikkona. Siinä voi tulla rumaa jälkeä jos aita silloin kaatuu.

Fågelin kommentointia ihmettelisin, pari päivää sitten hän oli kuulemma yksi niistä harvoista jotka eivät tapelleet ja nyt tappelijoita on ollut vain 2-3.
 

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Peliä vaan!

(Tosin ei meilläpäin enää muuten kuin höntsyillen)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös