Kuusamon Pallo-Karhut 2007–2008

• 17 009
  • 41
En täälläkään ollut paikalla. Kuusamossakin on erikoinen maali nähty, Paka tasoittanut 12 sekuntia ennen loppua armottaman ruuhkan jälkeen. Maalissa kiekko, veskari ja KeLän pakki. Kelä protestoinut voimakkaasti maalivahdin häirintää, mutta ei ollut auttanut.

Jatkoajalla kiekko mennyt maaliin ilmasta ohjattuna. Kantaa en voi ottaa kun en ole nähnyt mutta katsomon mielestä lonkan korkeudelta.

Kemin Lämäreiden video tuosta kyseenalaisesta PaKan tasoitusmaalista. Lämäreiden mukaan kiekko olisi koko ajan heidän pelaajan numero 41 alla.

jepp

New York Rangers
Videosta

Ei video ainakaan todista maalin syntyä tai syntymättömyyttä.
Maalissa makaava kemin pelaaja puoleksi maalin sisällä ja ilmeisesti vielä kiekon päällä. Kukaan ei voi sanoa tämän videon osalta totuutta.

ISO III

Harakiri
Ville

Missä on Ville Raunio? Missä on kaveri joka piti pystyssä Pakaa useita kertoja. Eikö Iibor voisi vielä venyä yhden kauden??!!

PaKan sarjavoitto taisi ratketa, kun Kemijärven Kiekko antoi kaksi parasta pelaajaansa, Mielosen ja Välirannan, suomisarjapaikasta kamppailevalle Torniolle.

Pakan seuraava ottelu on lauantaina Oulussa kun OYUS isännöi nallelaumaa Linnanmaalla klo 19.45. Pisteiden pitäisi irrota helposti, mutta palloilun kirjoittamaton lakihan on se, että kun sarjajohtaja kohtaa sarjajumbon, niin pelistä tulee vaikea.

adidasler

Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Polon pelikiellot ilmeisesti kärsitty, kun oli joukkueen kokoonpanossa Oulussa!?

jepp

Paka - Keki 4-5 ja.

Sarjan voitto oli mahdollista varmistaa kotiluolassa mutta toisin kävi.

0-1 maali, yksinäinen keki hyökkääjä kahta pakkia vastaan, ajautuu pieneen kulmaan ja nakkaa rystyltä toivotaan kiekon maalille. Kiekko pakan pakin luistimeen josta kimpoaa omaan maaliin. Paska alku.

0-2 maali. Pakan yv, vaikeaa saada kiekko alueelle. Puolustaja joutuu kuskaamaan kiekon vastustajan siniselle, karmea menetys kun kaikki hyökyy vastustajan alueelle. Keki pääsee 2-1 hyökkäykseen josta komea laukaus poikittaissyötön jälkeen maalin etuylänurkkaan.

0-3 maali. Jälleen vastahyökkäys kiekon menetyksen jälkeen keskialueelta. Keki hoitaa näyttävästi kiekon maaliin 2-1:n jälkeen suoralla laukauksella.

0-4 maali. Korva hörppää kunnolla lerppu rannarin lähes siniseltä. Nyt tuska alkaa nousta pakan puseroon. Mikään ei näytä onnistuvan.

Mutta mutta, jotain alkaa tapahua.

1-4 maali. Pakan yv 5-3 vastaan, onneksi paka herää ja tekee maalin. Pakin laukauksen jälkeen kiekko kimpoaa päädystä ja Palosaari lämää vastakiekkoon verkkoon.

2-4 maali. Armottoman karvauksen jälkeen jälkeen kiekko vapautuu paka pelaajan lapaan maalin edustalla. Nissi kiskaisee rannarin ylänurkkaan. Peli alkaa vapautua ja Keki näyttää väsyvän.

3-4 maali. Yv:llä toisen erän viimeiset minuutit. Pyöritystä on mutta tehot hukassa. Aloitus 10 sekkaa ennen erän loppua hyökkäyspäässä. Aloitusvoitto pakille, pakki-pakki syöttö ja Multas vetää rannarin ylänurkkaan.

4-4 maali. Maalin edestä suditaan porukalla, kiekko irtoaa veskarin eteen josta Määttä survaisee kiekon veskarin alta häkkiin.

4-5 jatkoaika maali. Paka veskarin kiekon purku päätyy omaan vaihtoaitioon. Yv 4-3 vastaan kekille. Aloitustappio, paka hyökkääjä höntyilee itsensä pihalle karvatessaan kiekkoa. Kekin pakki kävelee muutaman askeleen sisään ja lämää kiekon alanurkkaan.

No piste kuitenkin... Hyvä nousu takaa tasoihin.

Pieniä huomioita pelistä:
Ykköskenttä pelissä aivan unessa. Parhaimmillaan pakit omalla päätyviivalla taistelemassa kiekosta kolmea vastustajan hyökkääjää vastaan, omat hyökkääjät kaikki keskiviivan takana. Tarvaisella kiekko pomppii ja karkailee lavasta, kaatuileekin ihmeellisesti. Takaloa ei juuri näy, ei saa kiekkoja, ajatus näyttää olevan hukassa. Karjalainen kuskaa yksin, tekee muiden pelaamisen vaikeaksi omilla ratkaisuillaan. Ylipitkiä vaihtoja varsinkin kolmannessa erässä. Pakit ei omalla tasollaan. Tarvis tehdä jotain...

Kakkoskenttä aika pirteä, nosti joukkueen mukaan tasteluun. Otti pari ensimmäistä omiin.

Kolmonen paikkansa ansainnut, ei mitään hävettävää.

Veskari imaisi yhden, piti joukkueen mukana pelissä kolmannen erän alun. Otti tärkeillä hetkillä läpiajon kiinni ja pari vaikeaa laukausta.

#51

Mitä siinä tilanteessa tapahtui kun KeKin Raunio loukkaantui kolmannessa erässä? Aika pitkään makoili jäässä ja niskansa vissiin loukkasi. Itseltäni meni hieman ohi se tilanne. Pitkänen ainakin joutui jäähylle siitä.

Kyllä oli kaiken kaikkiaan aika kuraa PaKan pelaaminen. Kiekot pomppi lavassa ja kontrolloitua peliä ei oikein missään vaiheessa saatu aikaan. Ylivoimat varsinkin oli todella luokattomia.
Korvalle meni pari helppoa mutta kolmannessa erässä piti hienosti pystyssä joukkuetta muutamalla hienolla torjunnalla.

abc

PaKan C-junnut on suljettu sarjasta ja poistettu sarjataulukosta. Syynä kuulemma se, että joukkue marssi ulos pelistä kesken ottelun. Tietääkö joku tarkemmin, mitä oikein on tapahtunut?

Kuulin että viimeisimmän ottelun kokoonpanossa oli vain 10 pelaajaa, joista kaksi ajettiin ulos ensimmäisen kymmenen minuutin sisään. Taustoista en sen enempää tiedä riippuiko tuo ottelun keskeytys tuomareista vai Pakasta.

adidasler

Mielenkiintoista. Eli onko joukkue suljettu sarjasta sillä perusteella, että se marssi kesken pelin pukukoppiin? Ei kai sentään muutaman koiruuksia tehneen pelaajan takia tarvitse koko joukkueen kärsiä?