Tarvitaanko muutoksia 07-08?

  • 70 636
  • 181
Tila
Viestiketju on suljettu.

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sellaiset siirrot.

Ilmeisesti Leinonen yritti joukkueeseen vaikka ketä, muttei halunnut edes yrittää rahan voimalla. Elitserien vei nimekkäimmät ja parhaat pelaajat, liigaseuroille jäi loput.

Niemisessä menetettiin hyvä playoff-rymistelijä, ja sillä hinnalla levennettiin pakkikalustoa. Pikkarainen on ok-tason hankinta (ja kiekollisena pakkina sopii Uraman sapluunaan, vrt. Suhosen siirto Bluesista Lahteen), mutta samalla nelosketju menetti fyysisyyttään. Hokkanen on nuori ja kehittyvä kuten Hardtkin, mutta kumpaakaan on vaikea nähdä merkittävänä pudotuspelipelaajana vielä tälle kaudelle.

Enemmän odotettiin, mutta minkäs teet.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Sellaiset siirrot.
Ilmeisesti Leinonen yritti joukkueeseen vaikka ketä, muttei halunnut edes yrittää rahan voimalla.

Enemmän odotettiin, mutta minkäs teet.

Luultavasti tässä kävi niin, että Hokkasesta ja Pikkaraisesta ei maksettu vaihdoissa mitään ja tanskalainenkin saatiin rantaruotsalaisen perheen esikoisen viikkorahan suuruisella summalla. Säästypähän ainakin rahat...
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Luultavasti tässä kävi niin, että Hokkasesta ja Pikkaraisesta ei maksettu vaihdoissa mitään...
Juuri näin. Eiköhän Tappara maksa Pikkaraisen loppukauden palkan ja Blues Niemisen. Siinä mielessä Tappara ei maksanut siirrosta mitään, mutta palkkakustannukset nousivat.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Pikkaraisen hankintaan tyytyväinen, nyt on pakisto riittävän leveä ja kokeneempi. Kakkosylivoimaan saatiin Salmelalle parempi viivapari. Fyysisen pakin yliarvostettua hankintaa ei onneksi tehty, sillä nykykiekossa maalineduspeli ei enää perustu fyysisyyteen, vaan ripareiden nopeaan poimintaan. Kenenkään kokoa tai ilkeyttä ei tarvitse pelätä, koska ei siellä maalin edessä saa tehdä enää mitään tai pääsee boxiin.

Niko Niemisen lähtö harmittaa, mutta ei hän sieltä nelosesta juuri peliaikaa saanut. Käytännössä kolme pääketjuamme voivat pysyä entisellään ja siten uusien äijien vaikutukset hyökkäyksen osalta jäävät pieniksi.

Kaksi sentteriä tuli - kertooko siitä että Arsi saa loppukauden olla pressikatsomossa?

Ketjulotto:

Koskela - Ojanen - Vertala
Enlund - Lehterä - Nurmi
Saviano - Hardt - Venäläinen
Pyymäki - Kiilholma - Hokkanen
(Lehtonen, Piispanen)

Benoit - Aalto
Salmela - Pentikäinen
Grönvall - Pikkarainen
Halme
(Malkamäki)

Lehto
(Nikkilä)
 
Viimeksi muokattu:

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Tässä kun nyt alkujärkytyksistä on päästy niin ehkä tämä sitten olikin hyvä asia ettei muutoksia tullut kuin näihin alempiin ketjuihin. Henkalta aika varteenotettavat ketjuveikkaukset siinä.

Kiilholma pystyy tosiaan fyysiseen peliin ja mielestäni myös Pyymäki sitä halutessaan. Ei meillä ole mitään hätää meillä on maalivahtipeli loistavassa kunnossa. Kerrankin Lehto pitkästä aikaa alkaa esittää hienoja otteita tulee jo ihan melkein Mestaruus vuosi mieleen.

Kevättä kohti!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös