Suomi-sarjan lohkojaot kaudelle 2002–2003

  • 2 671
  • 8

Katsoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, PiTa
Huomenta Suomi -sarja fanit;

Nyt kun Diskos on siirtynyt ns. ihannesarjaan, (sarjaan josta voi pudota - jonne voi pudota tai sama positiivisemmin) pitää päästä tutustumaan uusiin "kavereihin". Sarjan joukkueethan on tiedossa, mutta onko kellään tietoa tulevasta lohkojaosta.
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Tätä minäkin mietin jo aamulla työmatkalla. Listaanpa tähän ensi kauden joukkueita etelästä alkaen:

EPS
AaKoo
HeKi
Titaanit
VaPS
KooVee
SaPKo
PePo
Ketterä

En kai unohtanut jotain?

Ja koska etelälohkoon mahtuu 10 joukkuetta, eiköhän länttäistä kymmenenneksi DISKOS. Voi meinaan tulla ihan kunnon kiekkosarja, sen verran kovia tiimejä on kasassa.

Seuraavaksi pohjoisimmat tiimit lienevät:

Jokipojat
Jeppis
SHT
Warkis,

jotka kai sitten heitetään pohjoislohkoon, taitaa olla Joensuun pojilla edessä lohkon vaihto?
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Karjalainen tarinoi eilen, että Dise-Hokki-peli ratkaisisi Jokipoikien lohkon. Siitä voisi päätellä, että Diskos olisi etelälohkon jengi. Tiedä sitten, mistä ovat tietonsa saaneet.
 

Filmaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
D Team
Onkohan noilla seuroilla nettisivuja ? Vois tutustua lähemmin jos heiltä nyt sattuis löytymään sivuja netistä. Ja Disen sivuille kyllä voisi kanssa laittaa linkkeihin Suomi-sarjan joukkueet.

Täytyypä lähtee ettimään jospa jotain löytys?
 

Filmaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
D Team
Kierros on tehty.

Aika lailla on Suomi-sarjan etelälohkon joukkueet netissä muutamia lukuun ottamatta.

Joukkueita EPS, AaKoo ja VaPS ei hauilla löytynyt. Parhaiten oli satsannut netti sivuihinsa KooVee Tampereelta ja näyttipä heillä olevan ihan "tasokkaita" pelaajiakin riveissä. Ilveksen ja Tapparan kasvatteja suurimmaksi osakseen ja jopa joitakin ex liiga-pelaajiakin mukana. Varmaan kovapala Diskokselle ensikaudella?

Tästäpä tuli mieleen, että voisihan nuo Diskoksen ex. tähdetkin palata ruotuun muistelemaan vanhoja hyviä aikoja. Sinikunnas, Virenius ym.
 

rystylämäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kovasti näyttää tuo Suomi-Sarjan Etelä-lohko olevan painottunut Itä-Suomeen. Tästä voisikin herättää ajatuksen S-sarjan muuttamiseksi 24 joukkueen ja kolmen lohkon sarjaksi.
Tälläinen alueellinen ja joukkueiden matkakuluja rajoittava sarja olisi taloudellisesti ja urheilullisesti järkevä.
Sarjan tasoon se ei varmasti vaikuta pätkääkään sillä monessa kakkosen lohkossa kärkijoukkueiden pelitaso ja taloudellinen tilanne on hyvä ja mahdollisuudet pelata astetta haastavampaa sarjaa ovat olemassa. Tämä tuli todistettua karsinnoissa joissa PePo Lpranta ja Ketterä Imatra olivat kutakuinkin suvereeneja. Tällä taattaisiin myös satakunnan joukkeiden mahdollisuus osallistua sarjaan. Nyt se on mahdotonta tolkuttomien matkojen takia, Joensuu, Imatra jne.
 

Katsoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, PiTa
Suomi -sarjan muuttaminen kolmilohkoiseksi on lähes paluuta entiseen kakkosdivariin. Eipä ole kovin montaa vuotta, kun divaria kokeiltiin 16:sta joukkueisena, välisarjoineneen. Siitä kokemuksesta viisastuneina luovuttiin.

Samaan aikaan luovuttiin neljälohkoisesta kakkosdivarista. Tällöin pelattiin 8:n joukkueen voimin etelässä, lännessä, idässä ja pohjoisessa. Melko suuria tasoeroja saatiin aikaiseksi.

Itse olen avoimien sarjojen :D kannalla. Jako voisi olla:
Liiga 12 joukkuetta
divari 12 joukkuetta
Suomi-sarja 2 x 12 joukkuetta
2 ja 3:n tarvelähtökohtaisesti laadittuina
 

Voittaja

Jäsen
En tiedä niistä kolmesta lohkosta, mutta jotain pitäisi ainakin tulevalle pohjois-lohkolle tehdä. Mietiskelin tuossa äsken mahdollisia joukkueita siihen(jos ne jossain jo virallisesti on, niin kertokaa äkkiä!), ja tulos näyttää aika kammottavalta, nimenomaan matkustelun takia.
Ro-Ki79(Rovaniemi)
Et-Po72(Ylitornio)
Ahmat(Haukipudas)
Kiekko-Oulu(Oulu)
Raahe-Kiekko(Raahe)
IPK(Iisalmi)
tässä viime/tämän kauden jäljellä olevat joukkueet. Sitten mahdolliset uudet 4 joukkuetta:
Jeppis(Pietarsaari)
SHT(Seinäjoki)
Diskos(Jyväskylä)
Warkis(Varkaus)
En tiedä ovatko joukkueet juuri nämä, mutta ainakin Warkiksen poikien kannalta näyttää tulevan kohtuu pitkät pelireissut. Tosin, eipä tuossa yksikään joukkue pääse liian helpolla. Seurojen pitää kasvattaa budjettejaan jo pelkästään reissaamisen takia, mistä sitten uusia, tarpeeksi hyviä pelaajia?

Edelleenkin kysyn, MIKSI JOUKKUEMÄÄRÄÄ KASVATETTIIN???
 

Katsoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, PiTa
Suomi -sarjan ensikauden joukkueet ovat:

Nousijat: Ketterä, PePo HC, VaPS, Jeppis, SHT ja WarKis

Säilyneet: KOO-VEE, Sapko, EPS, Titaanit, HeKi, AaKoo, K-Oulu, Et-Po, Raahe-K, RoKi-79, IPK ja Ahmat Haukipudas

Pudonnut: Diskos

Näistä voi niitä lohkojakoja sitten ruveta rakentamaan

Arvaukseni on, että pohjoisessa pelaavat K-Oulu, Et-Po, Raahe-K, RoKi-79, IPK, Ahmat Haukipudas, Jokipojat, Jeppis, SHT ja WarKis
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös