Steve Saviano

  • 4 419
  • 10

Kaivanto

Jäsen
Kausiketju on lukotettu, joten jatketaan Savianosta omassa ketjussaan. Lainaan omia ensitunnelmiani:

Kaivanto kirjoitti:
Jos NHL-varaukseton tyyppi on 25-vuotiaana käynyt pika pikaa pyörähtämässä farmissa ja muuten pelannut yliopistosarjaa, farmin farmia ja Ruotsin divaria ja saa suoran sopimuksen (tappara.fin perusteella) SM-liigaan, ilmeisesti Tappara tietää jotain, mitä muut eivät? Onkohan omin silmin scoutattu? En sano, ettei voisi olla vahvistus ja sanalliset raportit näkyvät olevan positiivisia, mutta ns. kovan datan perusteella kyseessä on täysi bararukki ja try out kuuluu tällaisten kanssa yleensä asiaan.

Nyt kun noin neljännes sarjasta on pelattu, voi sanoa, että nähtävästi pelaaja oli scoutattu. Saviano on osoittautunut hyväksi hankinnaksi. Hänen luistelunsa ja karvauksensa ovat liigan terävintä kärkeä ja kiekollinen taito huomattavasti parempaa, kuin vaatimattomat tehot 2+2 antavat ymmärtää. Maalintekijätyyppi kyseessä ei ole, mutta syöttötaito ja pelisilmä ovat kunnossa. Myös asenne näyttää katsomoon erinomaiselta. Parempien ketjukavereiden kanssa Savianolta olisi täysin realistista odottaa 40+ pistettä. Leinosen pitäisikin ryhtyä neuvottelemaan jatkosta vaikka heti, koska kun pörssilukemat alkavat vastata paremmin peliesityksiä, pelaajan markkina-arvo nousee.
 

blazee

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kärpät, Ducks, Capitals, Red Wings, Penguins!
Itse olen nyt nähnyt tämän päivän pelin sekä Tappara-HPK pelit telkasta. Näistä peleistä kuitenkin jäi erittäin positiivinen kuva Savianosto. Pyrkii nousemaan todella röyhkeästi pienimmästäkin kulmasta maalille, ja on koko ajan vaarallinen. Haastaa hanakasti ja todellakin, karvaa todella terävästi. Ja mitä tulee hänen luisteluun, niin jotain aivan huikeata. Varmasti voidaan puhua ulkomaalais-vahvistuksesta.
 

Keyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC
Kun nyt Uramakin tajuaisi tämän antaisi Savianolle kunnon ketjukaverit. Piispanen pitää aivan liikaa kiekkoa, ja Saviano tarvitsee nopeasti kiekkoa jakavan sentterin. Ojasen ja Koskelan rinnalle vaan, siitä voisi tulla aika kovaa jälkeä.
 

Hakkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham
Mutta jos homma jatkuu nykyisellään, niin muistoihin jää vain kuva sinnikkäästä alivoimapörrääjästä, joka teki runkosarjassa noin 15 pistettä. Mutta ihan komean läpiajomaalin HPK:a vastaan alkukaudesta... Toivotaan nyt todellakin, että Urama keksii Savianolle sopivamman pelipaikan. Ja toisaalta, että Tappara ryhtyy vähentämään turhia jäähyjään.

Harvinaista kyllä, että ollaan tyytyväisiä ulkomaalaisvahvistukseen ja vielä hyökkääjään, joka tekee 0.3 pistettä per ottelu... Tällä kertaa kuitenkin syytä on, vaikka siis nykyisellään paljon potentiaalia jää käyttämättä. Hmm. miksi näin tahtoo käydä "aina Tapparassa". Jossain muualla Steve voisi olla piste per ottelu -tahdissa??? Sitten ensi kaudella.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tätä samaista asiaa nostelin esiin HIFK-pelin jälkeen. Nyt kun Tappara ei ole enää voittava joukkue, voitaisiin viimeistään tarkistaa niitä ketjukoostumuksia. Saviano tarvitsee sellaisen ukon vierelleen, joka tekee hänen syötöistään maalin tai vapauttaa Savianon itse tekemään maaleja. Nyut Savianon kyvyt menevät hukkaan. Alivoimaspurttailuun me oltaisiin voitu pitää Koskenkorvakin.
 

Kaivanto

Jäsen
Ojasen ja Koskelan rinnalle vaan, siitä voisi tulla aika kovaa jälkeä.

Jos jossain niin juuri tässä Savianoa pitäisi kokeilla. Sekä Ojanen että Koskela osaisivat jakaa kiekkoa oikea-aikaisesti vauhtiin siinä missä Piispaseen peli yleensä pysähtyy ja Venäläinen nyt vaan pörrää ilman sen ihmeempää käsitystä pelistä.
 
Mielenkiintoinen yksimielisyys vallitsee siitä, missä kentässä Savianon pitäisi pelata. Olen samaa esittänyt jo useaan otteseen ja viiemeksi juuri Arsi Piispasen ketjussa. Savianosta saataisiin ehkä paremmin tehoja irti ja Arsin ympärille kasattaisiin puolustusorientoitunut kenttä.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Joo, kyllä Savianoa voisi kokeilla ykkösketjussa, vaikkei Kiilholma ilmeisesti ihan susi ole ollut. Kinun ja Steven paikkoja vois vaihtaa, ainakin vähän kokeilla. Venäläisestä kun oli puhetta, niin täytyy sanoa, että toivottavasti mies ei pelaa enää Tapparassa pitkän sopimuksensa jälkeen. Ja jos Arsi ei ala parantamaan, niin siihen tarvitaan sitten parin vuoden päästä parannusta, kun Ojanenkin on lopettanut...
 

axe

Jäsen
Kyllä ne näköjään lukee näitä palstoja... Saviano-Ojanen-Koskela + Kiilholma-Piispanen-Venäläinen löytyvät tänään ketjuista.
 

hardflip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alexander Barkov Jr.
Eilinen peli (vaikka kokonaisuudessaan surkea) antoi jo vähän viitteitä siitä, että Savianon nostaminen Koskelan ja Ojasen rinnalle oli hyvä ajatus.

Muutama peli vielä alle ja reeniä niin aivan varmasti tulostakin rupeaa tulemaan.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Minulle jäi eilisen perusteella vaikutelma, että Saviano pyöri hiukan liiankin innokkaasti ympäri kenttää eikä ajoitukset sen takia Ollin ja Tillun kanssa oikein natsanneet. Savianolle hiukan "suitsia" ja suoraviivaisemmaksi peliä tai toinen vaihtoehto, että Nurmi Jannen kenttään ja Savi Nurmen tilalle Lehterän kenttään.
Tomas Jasko LeKistä ylös kilpailuttamaan laitureita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös