Konnaako ootetaan

  • 2 468
  • 6

Beerminator

Jäsen
Suosikkijoukkue
TAPPARA
Kuinka kaukaa haettu ajatus on,että nyt katotaan Kontiolan änäri-kuvio loppuun(tyyliin Perttu viime vuonna ipassa.)? Eihän tolla porukalla voi kauan jatkaa,pakko jostain saada ykkössentteri.Meinaan ois ilman Hancockin loukkaantumista menny täydellisesti,että Hancock lokakuulle asti ja sit Konna tilalle jos ei mahdu chicacoon.
 

Keyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC
Konna on itse sanonut pelaavansa tämän kauden Pohjois-Amerikassa oli pelipaikka missä tahansa.

Saattaahan tuonne rosteriin joku kaveri ilmestyä, mutta vasta Hancockin ja Angellin poistumisen jälkeen. En kuitenkaan edes silloin pidättäisi hengitystäni vahvistusta odotellessa.

Joukkueen pitäisi ensin näyttää, että se edes ansaitsee vahvistuksia. Jos Tapparalla on parin kuukauden päästä vielä mahdollisuudet selviytyä kuuden joukkoon runkosarjassa niin vahvistus voisi tulla. Jos taas ollaan siellä säälipleijareiden alaviivakamppailuissa niin eiköhän johto säästä panokset ensi kauteen.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllä joukkue vahvistuksia ansaitsee. Kovin synkät ovat tunnelmat joillakin kirjoittajilla, vaikka vasta muutama kierros on pelattu. Vanha "ei sota yhtä miestä kaipaa"-klisee ei aina pidä paikkaansa jääkiekon kohdalla, kuten esimerkiksi molempina työsulkukausina on nähty. Kirvesrinnoilla on tällä hetkellä niin laadukas pakkikalusto, että olisi sen resurssin hukkaan heittämistä jollei hyökkäykseen kauden edetessä tehtäisi jotain täsmähankintaa. Kyllä tämä tästä.
 
Ansaitsee ehkä ja tarvitsee vielä enemmän. Mutta ongelma on se, että yksi hankinta ei joukkueen rakenneongelmaa korjaa -- ei edes Kontiola (ettei mene OT:ksi ihan kokonaan).

Me tarvittaisiin 1. keskushyökkääjä. Janne hoitelee 2. ruudun ja Arsi/Jori loput. Kontiola sopisi tähän hommaan tietysti enemmän kuin hyvin.

Mutta meiltä puuttuu myös 1. kentän maalintekijä. Itseasiassa meiltä puuttuu lähes kokonaan laukaisutaitoiset hyökkääjät. Pystyykö joukkueesta kukaan muu kuin Ojanen TPS-pelin kaltaiseen maaliin? Eli tarvetta olisi A-luokan kaverille jolla one-timer on kunnossa: Kuusela, Banham...jne

Ja kysyntää olisi myös fyysisen pelin erikoisosaajalle, niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin. Hyökkääjä tekisi persemaaleja Viitakosken parhaiden päivien malliin ja puolustaja hoitaisi lähinnä kovistelupuolta.

Eli Kontiola saa ottaa Windy citysta 3 kaveria mukaan kun tulee.
 

Mikko99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Plymouth Argyle
Jaahas

Elikkä tähän vielä tota ketjujen kanssa purnaamista. Alkukauden perusteella omat mietteet niistä menis näin:

1. Nurmi, "Sentterihankinta", "Snaipperi".
Benoit, Aalto

2. Koskela, #8, Nieminen (kun on tossa pelannut).
Salmela, "burkehenrymäinen pakki".

3. Enlund, Lehterä, Lucenius
Grönvall, Pentikäinen/Halme

4. Pyymäki, Piispanen, Venu

Vilttiin Kiilholma ja se, kumpi tosta kolmosesta tippuu. Peltolan paikka täman kauden LeKi:ssä. En laskenut tohon Hänkkiä ja Angellia kun ei ne enää niin kauan noissa ympyröissä pelaile.

Tälläsellä jengillä pitäs sitten jotain saavuttaakki.
 

axe

Jäsen
Ennen kuin isommaksi fantasioinniksi menee, niin eiköhän se ole kuitenkin 99-prosenttisen varmaa, ettei vahvistuksia ole tulossa koko kaudella. Ja jos on, niin ne eivät todellakaan ole tyyliä "huippuluokan maalintekijä Kanadasta", vaan korkeintaan LeKistä.

Puoli miljoonaa tappiota viime vuosilta ja tämän kauden tavoitteena tehdä 125 tuhatta euroa voittoa. Nyt on rosterissa jo oikea määrä pelaajia ja pari pelaamassa muualla. Eiköhän noi talouslukemat sen sanele, että näillä mennään vaikka kuinka olisi pelillistä tarvetta. Taisi sen Uramakin jo ääneen sanoa, että ketään ei ole tulossa veropelaajien lähdettyäkään.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Eiköhän noi talouslukemat sen sanele, että näillä mennään vaikka kuinka olisi pelillistä tarvetta. Taisi sen Uramakin jo ääneen sanoa, että ketään ei ole tulossa veropelaajien lähdettyäkään.

Tietyllä tapaa ihan hyvä tietää jos näin on. Varsinkin joukkueelle ja nuorille pelaajille se on varmaan tärkeä tietää. Iso askel on monen otettava nyt eteenpäin. Ensimmäinen ryhmä josta Uramakin puhui on tuo Venäläinen, Kiilholma, Nieminen ja Nurmi. Kaikilla on jo yllättävänkin paljon kokemusta ja enää ei ole mahdollisuutta piiloutua kenenkään nimimiehen taakse. Esille on nyt noustava ja näytettävä esimerkkiä illasta toiseen. Enää ei riitä, että viisi kertaa kaudessa pelaa onnistuneen illan. Etenkin Venäläisen ja Nurmen tulisi täysiverisinä Tapparan miehinä kantaa vastuu illasta toiseen.

Nuorella kaartilla otteet tulevat aivan varmasti ailahtelemaan kauden mittaan ja itseluottamuskin on varmasti kovilla välillä. Hyvä tavoite on yrittää parantaa otteita illasta toiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös