Jukureiden harjoitusottelut 2007

  • 15 532
  • 59

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Paikalla olleilta odotellaan kommenttia..

Jep, kohta lähtö Heinolaan.

Lehtonen yhä sivussa ja myös Tomi Lindforsin nilkka on pipinä. Lehtonen saatetaan nähdä kehissä jo KooKoo-pelissä Kouvolassa.

Jaakkola on pelannut Lehtosen paikalla ykkösen keskellä, laitaan Lehin ja Anan kanssa kannattaa heittää Kuuluvainen rouhimaan ja rykimään kiekkoja sisään.

Pakeista Vaarasuo nähtäneen Jukureissa myös kunnon pelien alkaessa ja huhutusta Matti Koisitisesta Jukurit tiedoittanee myös jos aihetta on..

Oisko tää ollu kuitenkin vahvistuksia ketjun kamaa..?
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Rikkonainen ja sekava matsi Heinolassa ja lukemat 3-3 olivat oikeutetut. Lopussa vielä rankkarikisa ja sen vei Jukurit 1-0, Simo Karjalainen veivasi kiekon komeasti börsään.

Matti Koistinen debytoi Jukureiden riveissä ja oli ehkä paras pakki. Maali, varmaa peliä ja muutama hyvä niitti. Jukka Kuusivuorella oli tryoutin viimeinen peli ja mielenkiintoista on nähdä kumpi saa sopparin Lahikainen vai Kuusivuori. Itse antaisin pahvin Lahikaiselle, tulevaisuuden mies ja kuitenkin oma junnu. Viimeisessä erä Kuusivuoren saldo oli kaksi torjuntaa ja kaksi maalia.

Sivussa olivat Antti Laakso, Petri Lehtonen, Tero Kettunen, Tuomo Kortelainen ja Tomi Lindfors. Maalivahdeista Pekka Lahikainen oli jätetty Mikkeliin. Janne Jaakkola poistui koppiin toisessa erässä saatuaan mailan naamavärkkiin.
 
Kiitos infosta. Tuli vierailtua tuolla jokipoikien sivuilla ja siellä oli a:lle merkattu harjoituspeli tälle päivälle,mutta ihmettelin kun ei missään ole kuitenkaan mainintaa että sellainen pelattaisiin.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tänään sitten kenraaliharjoitus Kouvolassa.

Ilahduttavaa on, että kokoonpanosta sivussa olleita on saatu mukaan.
Lehtonen, Lindfors ja Kortelainen ovat jälleen mukana kokoonpanossa. Sen sijaan Kettunen on edelleen sivussa. Huilivuorossa ovat Komulainen, Kiukas ja Mäkinen. Maalissa torjuu Myllykoski.

Rosteri alkaa siis näyttään hyvältä. Toivottavasti sivussa olleet löytävät nopeasti pelituntuman ja koostumukset alkavat hitsautua. Puolustuksessa käy nyt kova tappelu pelipaikoista. Tänäänkin kahdeksan pakkia mukana. Todennäköisesti tässä vaiheessa peliaikaa tulee kuitenkin kaikille tasaisesti.

Harmi kun en pääse paikalle, mutta toivottavasti tulee pirteä kenraali. Tosin pohjanoteeraus tietäisi hyvää oikeissa peleissä.. Hmm, no kunhan jätkät pysyvät ehjinä, eikä tietysti haittaa vaikka jokunen kiekko löytäisi tiensä KooKoon maaliinkin.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Tänään sitten kenraaliharjoitus Kouvolassa.

Eipä jäänyt lapsille kauheasti kerrottavaa viimeisestä harkkamatsista. Tasainen vääntö, mutta Jukurit oli ehkä aavistuksen parempi.

* Lehtonen ja Lindfors tekivät paluun. Laakso-Lehtonen-Kuuluvainen oli ehkä pirtein ketjuista. Laakso säästeli maalit sarjaan ja jätti muutaman maukkaan maalipaikan käyttämättä.

* Makkonen kirjautti pari tehomerkintää ja oli harjoitusmatsien pistepörssin ykkönen. Keikkunee korkealla myös runkosarjan tilastoissa jos pysyy ehjänä.

* Kortelainen palasi pakistoon, joten siellä kilpailu on myös kovaa. Tappara-laina Koistinen vaikuttaa selkeältä vahvistukselta. Kinos tulee myös sarjassa heiluttamaan verkkoja. Kinos-Koistinen tuntuis toimivan pakkiparina. Kallioinen seurasi kaksi viimeistä erää katsomosta.
 

lateksi

Jäsen
KooKoo-Jukurit oli melko vaisu matsi ihmeellisine viimeisen erän kokeiluineen (kumpikin pelasi kaksi kertaa neljällä viittä vastaan 5 minuutin pätkät).

Mukavaa on nähdä, että ainakaan yksi asia ei muutu: Lehtosen pelikäsitys on ennallaan. Loukkaantumisen jälkeen vasta eka harkkamatsi ja heti paras sentteri. Tietenkin vielä keskeneräisessä kunnossa, mutta passit näyttävät olevan entisellään. Oli siinä Laakson ja Kuuluvaisen mukava pelata. Kentällinen (pakkeina Kinos ja Koistinen) teki pari maaliakin. Tällä kentällä varmaan lähdetään kauteen ja heiltä on lupa odottaa myös tulosta. Näyttää, että Jukurit saa tasapainoiset kentälliset eikä ainakaan ilman loukkaantumisia tarvitse vahvistuksia liigajoukkueilta. Uudet miehet saattavat vain sotkea kuvioita ja vaikutus joukkuehenkeen on aina arvoitus.

Ovatko eiliset kapteenit jo lopullisia? Kuuluvainen (C), Lehtonen (A) ja Vaarasuo (A)? Mielestäni hyvät valinnat. Kuuluvainen johtaa esimerkillään eikä aivan helposti jää sanattomaksi. Oli muistaakeni Kalpa A:n kapteeni viimeiselllä juniorikaudellaan. Lehi on luonnollisen valinta, Vaarasuo myös OK, toki muitakin vaihtoehtoja olisi ollut.

En tiedä, miten Jukureissa kapteenit valitaan. Valitseeko johtoryhmä vai valitsevatko pelaajat ja päävalmentaja sanoo viimeisen sanan? Vai kuinka?
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Yhteenveto harjoituspeleistä

9 ottelua; 6 voittoa (1 rankkareilla)

1 tasuri

2 tappiota (1 rankkareilla)

Maalisuhde: 28 - 19

Tappiot tuli liigajoukkueille (Pelicans ja Blues). KalPa kaatui. Mestiksestä HeKin kanssa tasuri, Titaanit kaatui rankkareilla. KooKoosta ja SaPKosta kaksi voittoa.

Sarja voi alkaa.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Makkonen pörssikärki

J-M Makkonen oli harjoituspelien tehomies. Pakeista tehokkain oli Ilkka Kallioinen. "Paha poika" Janne Jaakkola, 16 min ( yksi kymppi). Lauri Kinos jatkaa tutulla linjalla, eli iski tehot 2+2 ja istui kahdeksan kakkosta yhdeksässä pelissä..Omista junnuista Anssi Laitinen iski tehot 2+2.

1. J-M Makkonen 9. 5+5=10
2. Tero Kettunen 7. 4+3=7
3. Timo Kuuluvainen 9. 4+2=6
4. Turo Asplund 9. 3+3=6
5. Ilkka Kallioinen 9. 0+6=6
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös