A-nuorten SM-sarja 2001–2002

  • 25 378
  • 190

Mikä joukkue voittaa A-Nuorten SM-Sarjan?

  • Kärpät

    Ääniä: 10 14,1%
  • SaiPa

    Ääniä: 5 7,0%
  • Tappara

    Ääniä: 5 7,0%
  • TPS

    Ääniä: 7 9,9%
  • Pelicans

    Ääniä: 2 2,8%
  • HIFK

    Ääniä: 11 15,5%
  • Blues

    Ääniä: 7 9,9%
  • Jokerit

    Ääniä: 5 7,0%
  • Lukko

    Ääniä: 5 7,0%
  • KalPa

    Ääniä: 0 0,0%
  • Ilves

    Ääniä: 5 7,0%
  • HPK

    Ääniä: 1 1,4%
  • Joku muu joukkue...

    Ääniä: 8 11,3%

  • Äänestäjiä
    71

Pedro 71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Hieno saavutus Saipan A-junnuilta, pitkästä aikaa oli kisapuistossakin tunnelmaa. 40 Minuuttia peli oli tosi hyvää jääkiekkoa, mut 3 erä ja jatkoerä oli aika varovaista peliä eli virheitä vältettiin ja tuomari oli ilmeisesti päättänyt et hän ei tätä peliä ratkaise ainakaan jäähyjä viheltämällä. Mut oikea joukkue voitti ja tästä kaudesta jäi loppujen lopuksi tosi hyvä maku !

ONNEA SAIPA A:)
 

Lapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK, Pelicans, HPK
Painakaa muuten mieleen nimi Juho Lehtisalo. Hänestä tulette vielä kuulemaan.
 

R. Cox

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Liverpool
No olipahan hieno matsi. Yleisöä varmasti yli 4000.
Onnittelut vaan joka jätkälle.

Toivottavasti Kaarna oli hallilla ja huomas että jos "tuote" on tarpeeksi kiinnostava ni kyllä lappeenrannassakin innostunutta kiekko yleisöä riittää.
 

Heretic

Jäsen
Suosikkijoukkue
1948
Sulaa Kultaa

Onnittelut ja kiitokset SaiPan A-junioreille!

Tästä kaudesta tuli fanille monella tapaa ikimuistoinen - ja teidän junioreiden ansiosta muistot eivät yllättäen olekaan pääosin negatiivisia, vaan - jumalauta! - päinvastoin.

Oli todella hienoa (joskin sangen hermoja raastavaa, heh) olla ja elää tänäänkin mukana ratkaisevassa mestaruustaistelussanne.

Nyt, te Suomen Mestarit: juhlikaa, sillä sen te olette ansainneet!
 

Hepitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti R. Cox
No olipahan hieno matsi. Yleisöä varmasti yli 4000.
Onnittelut vaan joka jätkälle.

Toivottavasti Kaarna oli hallilla ja huomas että jos "tuote" on tarpeeksi kiinnostava ni kyllä lappeenrannassakin innostunutta kiekko yleisöä riittää.

Kyllä se Ile siellä pyöri

-H-
 

pest

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kiitos...

...luultavasti ei ihan heti pääse uudelleen kuuntelemaan kun Kisapuistossa raikaa Queen...
 

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
Tulos oli mitä mahtavin! Mutta pelin taso ei kiekollisesti kovin korkealle tasolle yltänyt, näytti vähän siltä että koko ottelun ajan pojat kentällä ihmettelivät yleisön paljoutta ja hermoilivat sitten oikeen kunnolla. Hyökkäyksiin lähdöt olivat molemmilta joukkueilta aivan onnettomia räpellyksiä.
Mikähän Pursiaista vaivasi, syötöt keskialueelle olivat aina ihme lättyjä joita vastaanottajat eivät millään prosentilla saaneet kiinni. Puolustuspelaaminen näytti flegmaattiselta, vai oliko siinä Jullen kokemuksella osansa ettei ruvennut höntyilemään? Yksi vaarallinen tilanne meinasi tepsille tulla kun Julle ei mennyt irtokiekkoon vaikkei ollut ketään lähelläkään, no tepsiläinen sen kävi hakemassa ja taisivat laukauksen saada aikaiseksi.

A-junnujen sm-kullasta on vielä pitkä matka aikuisten joukkueen runkopelaajaksi.-valitettavasti

onnea kuitenkin jätkille hienosta työstä kauden mittaan!
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tuli veikattua ennen A-junnujen playoffsien alkua, että SaiPa on playoffsien musta hevonen. Tällä kertaa tämä musta hevonen korskutti komeasti loppuun saakka, ja kuittasi komeasti Suomen mestaruuden.

Onnittelut SaiPalle!
 

Jori

Jäsen
Suosikkijoukkue
SAIPA
IHANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ei tässä voi enää mitään edes sanoa, kun ei näitä fiilareita osaa kuvailla. Mahtava jännäri ja todella olis nitrot tai joku rauhoittava ollut tarpeen. Ennen rankkareiden alkamista mittailin huvikseni pulssia ja about 150 paukutti :D aika hyvin, kun seuraa matsia istualtaan. Tosin enhän mä penkissä pysynyt, eikä kaverinikaan, joten vierestä kyseltiin onko tullut harrastettua lentopalloa kun pomppua löytyy ja onko kipuja kun tuskaisesti päätä pidellen mietti uskaltaako nostaa katseensa ja tosiaan katsoa rankkuja...

Mut MILJOONASTI ONNEA SUOMEN MESTAREILLE!!!

Ja kiitos yleisölle. Löytyyhän sitä Lappeenrannastaki kiekkokansaa!

PS. Käsi ylös, kenellä on krapula? ;)
 

Vilttiketju

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa & Boston Bruins
Kiitos A-junnut ja paljon onnea....oli hienoa olla eilen Kisapuistossa.....kumpa joskus vielä näkisi edustusjoukkeen nostavan kanadamaljan kohti Kisapuiston kattoa......only in my dreams..:D
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
IHANAA SAIPA, IHANAA...

...vaikka tekis kipeää, niin ei haittaa!

Todellakin mahtava juttu, siis suorastaan häikäisevän hieno! Brilliant! Niin harvoin minkään sortin mestaruuksia Lappeenrannassa nähdään, joten tämä varmasti muistetaan.
Ilahduttavinta on tietenkin se että SaiPan nuorissa on todellakin kasvamassa huippuluokan pelureita, joten syytä suurempaan murheeseen ei ole, kunhan pojat vaan saadaan pidettyä. Varmasti moni pää on muualtapäin Suomea kääntynyt kiinnostuneena lappeenrantaa kohti.
Kyllä nyt jos milloin SaiPan johdon tulisi tajuta antaa enemmän mahdollisuuksia näille lahjakkuuksille SM-liigassakin. Tälläisen suorituksen jälkeen se olisi enemmän kuin ansaittu. Nälkäisiä ja määrätietoisia nuoria lahjakkuuksia jotka taatusti hakkaavat Mestisjyyrät tuosta vaan.
Harmillista ettei ollut mahdollisuutta päästä ottelua katsomaan, tunnelma on varmasti ollut yksi uskomattomimpia joita Kisapuistossa ollaan konsanaan nähty.

Mutta MAHTAVAT ONNITTELUT jätkille, on se vaan kovanluokan saavutus, ei siitä pääse yli eikä ympäri! Tästä on hyvä jatkaa...
 

ranttikiituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipahan se on
upeeta
Johan oli thilleri. Hermot meni, mut se ei haittaa tuollaisen esityksen jälkeen.
Iso kiitos joukkueelle ja yleisölle unohtamattakaan vastustajaa.
Mega-onnittelut suomen mestareille!
 

Aksu

Jäsen
Ei oikeasti kykene kirjoittamaan mitään järjellistä. Oli vaan niin perkeleen hieno fiilis. Enpä ole koskaan seissyt pelin aikana yhtä paljon. Rystyset valkoisena tuli puristeltua penkkiä erätauot jne. HELVETIN HIENO OLO! Täys katastrofikauden jälkeen mieletön voitonfiilis. Ja mikä hienointa, koko kiekkoileva kansa Etelä-Karjalassa oli mukana. Harvoinpa A-junnujen peleissä missään päin suomea nähdään vastaavaa hurmosta. KIITOS JÄTKÄT!
 

tohtori

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
..pari vuorokautta hyvää saanut nyt maistella ja muistella.

Positiivisintä koko asiassa on se että ei Lappeenrantalaiset ole kiekkoa hyljäneet ja sputnikin muotoinen sydän sykkii yhä useimpien rinnassa. Edustuksella meni kausi päin p.. ja monet olivat valmiit jättämään uppoavan laivan ja miettimään ensi talvelle muuta ajanvietettä. Miltei 5000 silmäparia ( joka tapauksessa paljon, valitettavasti itse en päässyt ) kuitenkin todisti sen että SaiPa on edelleen se juttu mistä olemme ylpeitä.

Kaarnan Ili voi laittaa kädet ristiin ja kiittää mihin ikinä uskookaan mestaruuskevään käänteitä. Tämä ei voi olla vaikuttamatta ensi- ja tulevien vuosien joukkueen myymistä niin sponsoreille kuin maksavalle yleisölle. Kerrankin on todisteita että junnuissa on kasvamassa ikäluokkansa eliittiä josta saamme aikanaan ja jo ensi vuonna liigakelpoisia sputnikkeja. Nyt kun saadaan pidettyä machuldat et kump ja hankitaan luvatut vahvistukset niin minä ainakin ostaisin kausikortin jos asuisin vielä Lappeenrannassa. Kun kotikonnuilla käydään niin Kisapuisto kuuluu joka kerran ohjelmaan.

Onnittelut vielä Suomen Mestareille. Koko joukkue on sen ansainnut yhtä lailla kuin Lappeenrantalainen kiekkokansa ja Saipa tuotteena. Palauttakoon tämä takaisin edes vähän uskottavuutta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös