Jokipoikien uusi logo

  • 5 885
  • 24

Warre

Jäsen
Holocaust kirjoitti:

Ehkä tärkein muu sälä on Jokipon logon muuttuminen. Minkähänlainen logo on tulossa? No, sen näemme sitten torstaina tai viimeistään perjantaina Karjalaisesta.

Tätä odotan melkein suuremmalla mielenkiinnolla, kuin itse pelaajasopimuksia. Omasta mielestäni Jokipoikien nykyinen logo on ollut ilman tuoksua, väriä ja myöskin makua jo jonkin aikaa. Ehkä aikakin tuoda sekin tänne 2000-luvulle, witch is nice sanoi Wiccalainen.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Seuran virallisilta sivuilta poimittua: torstaina 31.5.2007 ilmoitetaan uusia pelaajasopimuksia ja muuta sälää klo 14.00 =>. Ehkä tärkein muu sälä on Jokipon logon muuttuminen. Minkähänlainen logo on tulossa?


Käykö ne noin tiiviisti lukemassa Mehtistä? :) Aloitin sinne joku aika sitten ketjun tuosta logosta ja toivon, että se on esim. irvistävä susi. Joku heitti jostain fanilipusta kuvaakin, jossa komeili susi. Oli meinaan tyypeillä siisti lippu.

-Jones-
 

Viljuri

Jäsen
Toivotaan, että tuo uusi logo onnistuisi tuomaan samaan joensuulaisen kiekkoilun perinteitä esille, että olemaan myös moderni ja jopa luoda uskoa tulevaisuuteen (siis eihän niitä konkursseissa kannata loputtomasti elää). Joskus pienetkin - ja joidenkin mielestä toissijaiset - asiat ovat merkityksellisiä.

Muutoin olisin sitä mieltä, että koskaan tälläisiä asioita ei pidä hoitaa enää yleisöäänestyksillä (vrt. JIPPO), koska se mikä on lyhyen aikaa hauskaa, ei välttämättä ole sitä pidempään.
 
Edelliset viestit on jaoteltu omaksi otsikokseen Jokipoikien kausiketjusta. Uusista tulevaan joukkueeseen sinällään liittymättömistä aiheista kannattaa rohkeasti avata tarvittaessa omia ketjujaan.

- Moderaattorit -
 

Warre

Jäsen
"Hää on Sus" Sanoi Rokka aikoinaan.

Ja samainen peto on nyt sitten ikuistettuna Jokipoikien uuteen logoon.

Mehtimäkeläisestä voi lukea tiedotustilaisuuden annista ja samalla nähdä tämän uuden ilmeen. Uhkuu sopivasti stestosteronia.
 
Viimeksi muokattu:

Rocco

Jäsen
Hieno luomus. Voisi sanoa että Sportin logon jälkeen Mestiksen toiseksi hienoin ;)
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
On kyllä todella hieno logo! Monesti näissä uudistuksissa mennään ihan puihin ja vanha logo vaihdetaan nopeasti takaisin. Tässä logossa on kuitenkin sen verran munaa, että se saattaa jäädä katukuvaan pidemmäksikin aikaa. Vanhan logon voi laittaa nostalgiasyistä sitten vaikka paidan olkapäähän ja hallin jäähän tms.

Pitääpä taas raahautua ensi kaudeksi entiselle opiskelupaikkakunnalle katsomaan peli tai pari.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
PunaMusta kirjoitti:
Ja Komeahan on se uusi logo!!! Susi rules!! Ensi kaudella syödään pässejä...

Ihan siistin näköinen logohan se on nyt Jokipojilla, onnea vaan siitä. Täytyy sanoa että heti jopa kakkonen SaPKon Pässilogon jälkeen. Siitä pässinsyönnistä olen kyllä erimieltä mutta onnea yritykseen!
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Minun silmin tuo on koira. Vai kuinka monta sutta Joensuun lähistöllä elää, joilla on kaulapanta ja pulleat posket? Logon muuttaminen vie osan identiteetistä ja tilalle tulee muovia, näin se vain on. Perinteet kunniaan mielummin.

Nyt on tehty uusi logo, ilman perinteitä. Logo, joka vielä matkii yleistä trendiä, erilaisia viritelmiä tuontyylisistä on pilvinpimein. Logo, joka vielä on epäonnistunut ja näyttää suden sijaan sekarotuiselta vihaiselta koiralta, jolla on nahkainen "homokaulapanta".

Ei näin!

Saisiko sen vanhan Joensuun Kiekkopoikien "kulta-aikojen" logon takaisin?
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Tuo logo olisi kiva irtiotto vanhasta JoKP-ajasta, jonka jatkumoksi uusi seura ei ole asettunut kyllä sitten mitenkään, mutta miksi ihmeessä sudella on panta? Onko se sittenkin koira?
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
On kyllä todella hieno logo! Monesti näissä uudistuksissa mennään ihan puihin ja vanha logo vaihdetaan nopeasti takaisin. Tässä logossa on kuitenkin sen verran munaa, että se saattaa jäädä katukuvaan pidemmäksikin aikaa. Vanhan logon voi laittaa nostalgiasyistä sitten vaikka paidan olkapäähän ja hallin jäähän tms.

Pitääpä taas raahautua ensi kaudeksi entiselle opiskelupaikkakunnalle katsomaan peli tai pari.


Tervetuloa vaan!

Itselleni tämmöiset uudistukset luo todella positiivisiä fiiliksiä muutenkin. Jokipojissa on ollut nyt muutaman vuoden kunnon tekemisen meininki ja halu kehittää seuraa eteenpäin mm. ottelutapahtumia ollaan hinkkaamassa kokoajan parempaan suuntaan.
Viimekaudella tuli uutta peliasua, screeniä, äänentoistolaitteet, nyt logoa ja varmaan jotain muutakin on tulossa. Jussi Jormakka on ottanut seuraa hyviin käsiin ja toivottavasti virta riittää jatkossakin.
Joensuulaisyleisö tulee kiittämään seuran panostusta tulemalla paikalle entistä suuremmin määrin.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Todella suuri parannus on logossa tullut entiseen verrattuna ja tossa on sitä oikeaa ärhäkkyyttä. Toi kaulapanta ei kyllä oikein sudelle sovi ja jos ei sen tietäisi olevan susi niin sitä luulisi vihaiseksi koiraksi. Komean näköinen logo kaikenkaikkiaan.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Tuo ns.susi, joka logossa on, näyttää enemmänkin narussa kiinniolevalta sekarotuiselta. Ei se ruma ole, mutta ei susikaan. Perinteitä pitäisi kunnioittaa edes jonkun verran, esim. jos Sport ottaisi alkuperäisen vaakuna-logon käyttöön niin kusisin viikon ajan hunajaa.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Logoa on pukattu on, ei oo huono ei. Ollaampa sitten vaikka rakkeja, mutta on tuo ainakin ilmeikkäämpi kuin entinen.
 

Dave S

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, Sport, Wa1ld Royals
Komia logo, koirahan se taitaa olla, ennen wanhaanhan noita piikkipantoja koirilla käytettiin ettei susihukkanen saanut purtua koiraa hengiltä.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jatkoajan jutussa ilmenee, ettei logon ole ilmeisesti tarkoitus muistuttaa pelkästään sutta. Joku susikoira "otus". Eikä logo ole jäämässä ainoaksi asiaksi, vaan uusiksi menee nettisivut ja ilmeisesti jotain muutakin. Toivottavasti peliasua eivät kauheasti muuta, kun tämä viimekaudella tullut on jo jees. Tosin kun tulee uusi logo, niin siinä samallahan ne paidatkin saavat vielä uutta päivitystä.

Vielä kun saadaan halliin PunaMustat värit, niin jo on kotoinen tunnelma!

Jokipo Rock´s !

http://www.jatkoaika.com/mestis.php?sivu=kolumnit&id=6381
 

Rocco

Jäsen
Nyt voisi Jokipojatkin harkita tekevänsä fanipaitoja, joissa on pelkkä logo edessä ja nimi + numero selässä. Tai sitten ilman numeroa. Noin hienolla logolla varustettu paita varmasti menisi kaupaksi.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Onhan tuo uusi logo hienompi kuin se vanha vessanpöntön pyörrettä muistuttanut tekele. Värit ovat todella hyvät. Susi vai ei? Jaa-a. Olisikohan tuo sitten hiukan pyöreäposkinen pantasusi =)?
 

Viljuri

Jäsen
Ensimmäinen reaktioni tuohon logoon oli hieman kielteinen.

Nyt mitä enemmän sitä tuijottaa, sitä enemmän se iskevältä ja tuoreelta alkaa vaikuttaa.

Sehän vetoaa ikään kuin kyseessä olisi sarjakuvista tuttu piirroshahmo, superhukka tjms.... Tai ainakin moniulotteinen city-hukka, jolla on panta ilmeisesti sitä varten, etteivät perheen pienemmät pelkäisi sen syövän lemmikkikoiria ja -kissoja. Susi jolla on tunteet, uusimpien hämisleffojen tyyliin. Kuitenkin ei ehkä sentään niin kaupallinen, toivottavasti.

Uskoisin, että tuo saattaa jopa vedota nuorempiin, potentiaalisiin katsojiin. Ja onhan se visuaalisesti parempi kuin entinen. Huomattavasti parempi.

Tiedä sitten onko logon värikieli jo se perinne, mitä perinteestä olikin ammennettava, ja tietysti tämä susiteema susirajalla (vaikka joku Hämeenlinnakin onkin jo nykyään täynnä susia, Apparalta alkaen), niin toisiko mahdollisesti sellainen "jippo" perinnettä lisää, että kaulapantaan lisättäisiin tyylitelty killutin, jossa näkyisi tämä perinteinen kaupungin vaakuna, JoKP-aikojen tyyliin? Ei siis mielellään mitenkään "hip hop hipeti hop" tyylisenä, vaan sarjakuvamaisesti? Tiedä sitten toisiko se mitään lisää, mutta kuitenkin...
 

Warre

Jäsen
Sehän vetoaa ikään kuin kyseessä olisi sarjakuvista tuttu piirroshahmo, superhukka tjms.... Tai ainakin moniulotteinen city-hukka, jolla on panta ilmeisesti sitä varten, etteivät perheen pienemmät pelkäisi sen syövän lemmikkikoiria ja -kissoja. ,

Tämän päivän olen otusta tuijottanut silmästä silmään, ja sudesta on alkanut karvat pudota siihen malliin että sehän on lähempänä erästä animeklassikoksikin tituleerattua karhukoiran poikaa, Hopeanuolta.

Edelleen tykkään, rahaa laitettava sivuun tulevia fanituotteita varten.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
No, niin. Korjataas nyt alku innostuksen laantumisen jälkeen, että logon eläin ei ole SUSI, kuten alussa luulin sen yrittävän sitä esittää. Enpähän muuten ollut ainoa:) Taiteilijan mallina on ennemmin terrieri, joten nyt sen piikkipannan ymmärtää paremmin.
Joensuun Hurtat? hmmmh :(
Mitä enemmän logoa tuijottaa, niin kyllähän tuohon jo tottuu. Hieno se edelleen on, vaikkei susi olekaan.
Alla olevassa selitetään lisää, miksi logoa muutettiin.
http://www.jokipojat.com/uutiset.php?id=07053119045376DA
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Joensuun Hurtat? hmmmh :(

Komea on uusi logo ainakin allekirjoittaneen mielestä, tylsästä ja värittömästä kerta heitolla mielenkiintoiseksi ja värikkääksi. On ymmärrettävää, että perinteitä kunnioittavat ja vaalivat fanit ovat nousseet varpailleen, mutta eiköhän hekin tuohon totu aika nopeasti. Kun vaan ei sitten vuoden välein (aivan kuten jotkut jengit änärin puolella...) säädellä uudistuksia, että tuolle uudelle luotaisiin uskottavuutta. Hieno logo on ja antaa varmasti fanituotteiden suunnittelulle / myynnille uutta pohjaa myös Joensuussa!

Rakkaalla lapsella on monta nimeä...

Mehtimäen Murre! : )
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös