Yön tulokset....

  • 1 587
  • 8
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
On se hyvä, etten pelaa tulosvetoa kuin kerran vuodessa....no emmä ees tiedä, oliko noita viime yön otteluita kohteina, todnäk ei, mutta silti...

Dallas-Anaheim 8-0, LA-Oilers 0-7, Minnesota-Nashvillepeltoset 0-0

Yleisöllä on ollut hauskaa.

Tiesittekö muuten, että itse Mauri "Moose" Meisseli johtaa koko liigan miinustilastoa! Way to go, Marky Mark!
 

Riz

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
Vanha ei enää jaksa

Marky Mark ei enää jaksa paljoa puolustaa ja vaikka jaksaisi niin ei enää kykene kampeamaan vastustajia luistimiltaan. Ja ne kiekonmenetykset hyökkäyssinisellä tuottavat vastustajalle mukavia vastaiskuja. Onneksi tajusivat siirtää Kamenskyn pois Messierin siitä ketjusta. Malhotra tilalle ja johan saa junnu vähän oppia konkarilta. Toivottavasti ei opi pahoille kiekonmenetystavoille ja omii vain Messierin hyvät puolet. Messier muuten johtaa Rangersin giveaway/takeaway tilastoa lukemalla -58 (113/55). Eli paljon tullut annettua kiekkoa vastustajalle. Näistä menetyksistä 68 on tasakentällisin, 3 alivoimalla (veteraanin pitäisi tietää että alivoimall kiekko puretaan..) ja parhaana palana 42 kiekonmenetystä ylivoimalla !!! 42 !!! Ei ole Markilla paras mahdollinen kausi.
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Mauri "Hirvi" Meisseli edelleen aiheena

-42......toi on korutonta kertomaa. Mistä muuten tommosia tilastoja...? NHL.comista varmaan, suuntaan sinne piakkoin. 42 kiekonmenetystä ylivoimalla....ei hemmetti. Leetchkin keikkuu muuten siellä miinustilaston kärkipäässä. On Rangers ollut melkoinen hurlumheiporukka. Yhdessä vaiheessahan ne tosissaan yritti päästä historiankirjoihin (muistaakseni) kolmantena jenginä, jolla oli eniten tehtyjä JA päästettyjä maaleja. No, eiköhän Messiaalla ole jo 5-vuoden soppari taskussaan :).
 

Riz

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
Messier

Messierillä on vielä vuosi jäljellä 2-vuotista sopimustaan eli pelannee ensi kaudella vielä Rangersissa ja yrittää tutoroida Malhotraa, Brendliä ja Lundmarkia. Toivottavasti keskittyy tutorointiin ja unohtaa tuon kiekonmenettämisen :)

Itseasiassa Brian Leetchillä vastaavat giveaway/takeaway tilastot olivat -29 (123/94). Leetch pelaa PALJON, joka selittää suuret luvut. Tärkeintä on kuitenkin huomata että kiekonriistoja Leetchillä oli Rangersista eniten. Paras +/- suhde tässä kategoriassa oli Mike Yorkilla.

Nämä tiedot on kerätty erään ystävällisen Rangers-fanin kirjoituksesta nyrangers.rivals.com foorumista ja hän mitä ilmeisimmin on kerännyt ne NHL.comista.
 

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
New York Oilers on koko ajan enemmän ja enemmän Oilers. Voisi verrata kotimaan liigasta vaikka HPK:n ja Jokereiden suhteeseen, jossa iso kuppaa pientä aina joka vuosi. NYR voitti mestaruutensa 94 vanhoilla Öljyn sotaratsuilla. Nyt sillä on jopa Edmontonin ex-GM ja ex-koutsi, ja se pelaa juuri edmontonilaista hurlumhei-peliä - siinä osasyy mm. Mesiein hirvittäviin +/--lukuihin. Oilers-kiekko ei välttämättä pure yhtä hyvin sumppuisemmassa Idässä, kun taas väljemmässä Lännessä se yhä puree.
 

Riz

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
Muutoksen tuulet

Itseasiassa Rangers on nyt oikealla polulla. Glen Sather ei ole vielä tehnyt yhtään kauppaa jossa olisi hankittu veteraaneja nuoruuden kustannuksella (lukuunottamatta Gusarovin hankinta pickiä vastaan). Itseasiassa päinvastoin. Eric Lacroix (28) lähti Colin Forbesiin (25) ja Alexei Gusarov lähti St.Louisiin kun vaihdossa tuli Petr Smrek. Tästä 22-vuotiaasta slovakipakista ovat viime aikoina höyrynneet mm. Sather, Low, Messier ja Leetch. Mies pääsi kylkivamman jälkeen kentille ja on vakuuttanut kaikki loistavalla pelillään viime aikoina Rangersin muuten rämpiessä. Deadlinen aikaan kaikki huhut kertoivat että Lundmark ja Brendl ovat menossa milloin minnekin jotain vanhaa veteraania vastaan mutta niinhän se kaava on viime vuosina aina mennyt. Jos Rangersilla on ollut jotain lupaavia junnuja niin helppohan niitä oli tulla varastamaan kun Neil Smith avuliaasti tarjosi yrittäessään ostaa menestystä nyt ja heti. On tullut Nykin fanien aika katsoa rauhassa kun joukkue kehittyy sisältä päin eikä vain uusien pelaajakauppojen kautta. Sather toimi järkevästi kun piti Lundmarkin ja Brendlin sillä kesällä Rangers voi taas tuhlata nipun dollareita jos tarvitsevat veteraanivahvistuksia (why trade for them when you can sign the for money in the summer ?).

Tällä hetkellä tulevaisuus näyttää jo suht hyvältä.
Maalivahtiosastolla on lupaavia prospecteja enemmänkin:
Vitali Yeremeyev (ei onnistunut debyyttikaudellaan Rangersin jättäessä miehen omilleen, toinen mahdollisuus?)
Johan Holmqvist (nopea ja luotettava maalivahti, läpilyönti ensi kaudella)
Jason Labarbera (hyvät lukemat farmisarjassa, mahdollisuudet vielä olemassa)
Henrik Lundqvist (Ruotsissa pelaava lupaava nuori maalivahti)

Puolustuksessa luutivat jatkossa ehkä seuraavat nuoret nimet:
Tomas Kloucek (iso ja fyysinen pakki, kiekollisessa pelissä vielä kehittämistä, tappelee tarvittaessa)
Mike Mottau (hyvä kiekollinen pakki, tarvitsee vielä tasaisemman suoritustason ja voi nousta eliittiin)
Petr Smrek (puolustaja joka hoitaa rauhassa tilanteen kuin tilanteen eikä hätäile turhia)
Filip Novak (viime keväänä draftattu hyökkäävä puolustaja meinasi varastaa pelipaikan jo ensimmäisellä trainingcampillaan, kaipaa lisää kokoa)
Pat Aufiero (collegepakki, joka saattaa lyödä itsensä läpi Mike Yorkin tyyliin)

Hyökkäyksessä:
Manny Malhotra (kehittyy Messierin laidalla hyväksi puolustavaksi power forwardiksi)
Jamie Lundmark (tuleva ykkössentteri kaipaa kokoa mutta ei juuri muuta, tähtipotentiaalia)
Pavel Brendl (näyttää hitaalta mutta on erittäin vaarallinen kiekon kanssa, puolustaa itseään, isokokoinen, hyvä laukaus, ainoa kysymysmerkki on asenne)
ja tietysti jo enemmän kokemusta omaava tsekkivitja Hlavac-Nedved-Dvorak, jolla on vielä vuosia jäljellä.

Hyökkäykseen kaivattaisiin vielä muutamaa power forwardia ja maalintekijää mutta sanoisin että tulevaisuus näyttää paljon paremmalta Rangersille kuin nykyinen tilanne. Aika näyttää mihin rahan vallalla pyörinyt koneisto pystyy nuorten kehittämisessä.

Olisikohan tälle Rangers-keskustelulle pitänyt laittaa jo oma threadi... ? :)
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Kyllä Sather tuosta porukasta joukkueen tekee. Mutta kuka valmentaa? Saattaa silti olla, että Rangers jää pleijareista ensi kaudellakin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Eiköhän Moosen aika ole jo siirtyä valmennuspuolelle. Hänellä sitä karismaa ja auktoriteettia varmaan riittää. Kokemuksesta puhumattakaan.
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Mooze

Eikö Marky voisi vaikka vähän käyristää lapaa tai tehdä jotain muita modifikaatioita peliinsä, jotta hän saisi kultivoitua poikkeuksellisen kiekonmenetystaitonsa sellaiseksi, että giveaway tapahtuisi aina oman puolen pelaajalle! Saisi Rangersinkin yv uusia ulottuvuuksia ja vastustajan alivoimanelikko olisi helisemässä omaperäisten powerplaykuvioiden myötä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös