Suomi-sarjan pudotuspelit 2002

  • 2 662
  • 24

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
K-Oulu - EPS 5 - 2
Koovee - Hokki 2-3 75min

ei voi sanoa ku ohhoh.. olen aliarvioinut pohjoisen tai yliarvioinu etelän hmm.... onko kellään parempaa tietoa miten pelit on menneet? hienoahan se ois jos koulu mestikseen nousis!
 

Jantsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Hokki
Näkikö kukaan KOO-VEE - Hokki peliä? Tuliko voitto Hokille kilpikonnapuolustuksen kautta, vai oliko Hokki todellakin kenttätapahtumiin nähden parempi?

Tiukkaa on KV:llä ollut pleijareissa, ja yhä tiukempaa tulee olemaan, Kajaani ei meinaan aivan vieressä kuitenkaan ole....

Tsemppiä Hokille! Mestis-karsinnat olis tosi kova juttu!
 

kohottaja

Jäsen
Ei pidä aliarvioida vastustajaa

Vaikka olen toisen etelän joukkueen kannattaja tällä tasolla, niin tämä päivä osoitti, että minkäänlaiseen ylimielisyyteen ei ole varaa. Kyllä pohjoisessakin osataan pelata ja siellä on nykyisin luontaiset olosuhteetkin (ulkojäät) paremmat kuin täällä etelämpänä. Eipä luonnonjäille ole monena päivänä ollut asiaa.

Ottelusarja Pohjoinen-Etelä on nyt vaiheessa 1-0 Pohjoiselle. Onko tänä vuonna Pohjoisen vuoro? Vai ryhtyvätkä KooVee ja EPS pelaamaan (jälkimmäinen lentomatkailun asemasta) tosiaan Mestikseen pääsemiseksi?
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Viestin lähetti Jantsa
Näkikö kukaan KOO-VEE - Hokki peliä? Tuliko voitto Hokille kilpikonnapuolustuksen kautta, vai oliko Hokki todellakin kenttätapahtumiin nähden parempi?

Liiton tulospalvelu kertoo ottelun torjuntalukemiksi 44-45, eli ilmeisesti peli oli aika tasainen. Hokilla oli onnea, kun jatkoajalle vienyt tasoitusmaali syntyi 5 sekuntia ennen loppua... Siisti peli (tai sokea tuomari): KOO-VEElle 3 kakkosta, Hokille ei yhtään.

Kaiken kaikkiaan kyllä aikamoinen jättiyllätys tuo pohjoisen seurojen erävoitto. Viikonlopun peleissä on nyt sellaista jännitystä, jota voi tarjota vain aladivarikiekko...
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Ei voi muuta kuin yhtyä edelliseen mielipiteeseen! Vaikka pinttyneenä etelän (lounaan) miehenä minulla on tiettyjä samastumisvaikeuksia kaikkeen Toijalaa itäisempään ja pohjoisempaan, sympatiani ovat nyt ehdottomasti yllättäjien puolella!

Erityisesti kun toteaa, millaisen säväyksen jo ennestään haaleaan mestikseen tekisivät KooVee ja EPS, eli olisivat vain todennäköisiä liigaseurojen talutusnuorassa olevia farmiseuroja. Toki tilanne olisi toinen, jos KooVee lähtisi tietoisesti "vaihtoehtoseurana" haastamaan valtaseurojen hegemoniaa...

Toisaalta asiassa on sellainenkin puoli, että Jää-Kotkien säilymistä saattaisi helpottaa, jos vastaan tulisi jotain yllätyksestä jo kylläisiä pohjoisia seuroja.

Mutta ei nyt nuolaista vielä, eiköhän etelä näytä vielä kaapin paikan ainakin jommassakummassa otteluparissa. Kajaanissa syntynee nyt kyllä pikku yleisöbuumi, veikkaisin!

Tämä on urheilua, jees!
 

Jantsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Hokki
Hokin sivuilla on pientä raportin tynkää eilisillan pelistä. Raportti on kirjoitettu ilmeisen voimakkain sinisin ajatuksin , mutta kyllä se kohtuu hyvän kuvan pelin kulusta antaa.

Laskujeni mukaan KOO-VEE:llä olisi ollut pelissä mm. 8 läpiajoa, joista se onnistui tekemään kaksi maalia. Ei oo tainnu Hokin puolustuspää olla aivan valveilla liukkaitten tamperelaishyökkäjien kanssa... :(
 
hyvältä tuntuu

Eilisen jälkeen tuntuu todella hyvältä, silla pohjoisen joukkeet näyttivät, että ne pystyvät voittamaan etelän jengit. Voi olla, että etelän jengit menee jatkoon kaikesta huolimatta, mutta silti hyvän olon tunne säilyy. Olishan tuo kiva, jos edes toinen pääsis...
 

hermano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
Mtäähh!

Todellinen kiekkoyllätys, enpä muuta sano! Vaikka sekä KOulu että Hokki tästä vielä tipahtaisivatkin niin siltikin. Siksi ylivoimaisempana kaikki, mukaanlukien minä itse, ovat etelälohkoa pitäneet. Hieno homma.

Vaikka toodella kaukainen ajatus onkin, olisipa hienoa jos jompikumpi pohjoislohkon joukkue nousisi mestikseen. Sillä ei ole hirveästi väliä kumpi, Kärppiäkin hyödyttäisi kumman vaan nousu.

No ehkä sen verran KOulun kannalla että joskus voisi olla ihan hauska vähän verestellä divarimuistoja, ja käydä katsomassa Sportia, Tutoa, Hermestä tahi vaikkapa vanhaa kunnon Kalpaa.
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Nimimerkki Pelimies heittää hauskasti KooVeen keskustelusivuilla Hokista: "Nuori joukkue, jolla ei pitänyt olla mitään mahdollisuuksia menestyä Suomi-sarjassa, nousutavoitetta ei ole".

Näinkö on ankeasti asiat "nälkämailla" vai kasvaneeko KooVee-voitosta ruokahalu ja nälkä?
 
huoh

Höpöhöpöä.

Hokissa on tehty suht. määrätietoista työtä eteenpäin menemiseksi jo jonkin aikaa, sekä joukkue että organisaatio ovat menneet pikku hiljaa eteenpäin. Mestikseen nousua on pidetty seuraavan 1-3 vuoden tavoitteena. Eiköhän tänä vuonna liene tavoite ollut lähinnä karsintasarjaan pääsy? Jotta, kyllä tavoitteita löytyy.

Semmoinen tuntuma minulla kuitenkin on, että ehkä Mestikseen ei vielä Hokilla ole valmiuksia. Sydämmessäni silti toivon, että Hokki menee niin pitkälle kuin mahdollista... järkipuolta pelottaa, jos Hokki pelaa karsintasarjassa.
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
K-Oulu

Toivoisin K-Oulun nousevan Mestikseen ihan Oululaisten nuorten ei Kärppiin mahtuvien pelaajien kannalta.

Tsemppiä kisen jätkille.
 

Jantsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Hokki
On tainneet sävelet Tampereella olleen samat kuin muutama vuosi sitten Raksilassa Kärppien ja TuTon välisessä surullisen kuuluisassa kamppailusarjassa pääsystä liigakarsintaan. Minkäs sille teet, kun joukkue kipsaa, niin sitten kipsaa. Ei auta, vaikka olis kuin vauhdikasta ja mukiinmenevää peliä aiemmin esittänyt. Pleijarimaailma on henkien taistoa enemmän kuin taitolätkää.

Mukava kerrankin seurata tätä kamppailua "daavidin" kannattajana... :D
 
JES!

Olipa iloinen yllätys tämä eilinen. Enpä tosiaan olisi uskonut, että pohjoisen joukkueista olisi vastusta saati sitten mahdollisuuksia voittoon. Vaikka en Hokista enkä K-Oulusta erityisemmin välitäkkään niin "pohjoisen" miehenä toivon että he pääsisivät Mestis-karsintaan, vaikka pahaa pelkään, että seuraavassa pelissä Etelän joukkueet näyttävät kaapin paikan.
 

cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tervetuloa vaan Hokki ja K-Oulu mestiskarsintaan.
Varsinkin Hokin näkisin maakuntansa ykkösjoukkueena mieluummin Mestiksessä kuin vaikkapa taas yhden joukkueen pääkaupunkiseudulta lisää sarjassa = EPS.
Tosin useiden mestisjoukkueiden talouspuolen pomot varmaan istuvat kädet ristissä toivoen etteivät Hokki ja K-Oulu sarjaan nousisi. Kyllähän KooKoonkin matkakulut nousisivat huikeasti, jos pari kertaa kaudessa pitäisi Kajaaniin ja Ouluun matkustaa ;)
 

keskikatsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit, HIFK, sympatiat aina SaiPalle
Jess Kyllä nämä etelän puolifarmiseurat saavat minun puolesta jäädä rannalle. Siis kun joukkue on syyskaudella täynä harjoittelumotivaatiotaan ylläpitäviä ulkomaille/muihin rahakkaisiin houkutuksiin pyrkiviä entisiä liigassa pelanneita hidalgoja, on oiken että maakunnan porukat jotka ovat tehneet koko kauden tavoitteelista työtä saavat mahdollisuuden.
Poikkeavana esimerkkinä näistä kiertolaisista haluan mainita Kooveen Juha Jokiharjun. Vaikka lähti ulkomaille niin muutamat asiat muuttivat minun käsityksen hänestä. Ei mussuttanut jäähyistä (sai kolme kakkosta Kotkassa ekaan 14 minuuttiin,
eikä vaikka yleisöstä huudeltiin(minä mukaanlukien) sukellellut toisin kuin muut EX-liigapelurit mm petro koivunen. Ja huomatkaa MINULLE JOKIHARJU ON OLLUT TSEKKILÄISEN DEEP SEE DIVING kiekon perikuva. Siis anteeksi JK!
 

Jantsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Hokki
Yllätykset(?) jatkuvat...

Eipä voi muuta sanoa, kuin että HIENO HOMMA! Molemmat pohjoisen joukkueet puhtaasti Mestis-karsintaan otteluvoitoin 2-0. Ei jätä paljon selittelyille sijaa, vai jättääkö sittenkin..?

Ei mene enää hetkellisen notkahduksen piikkiin mielestäni, jos KOOVEE:llekin uppoaa 10 omiin... Tamperelaisnäkökulmasta voisi sanoa, että Hokki pääsi lyömään "puun takaa". Toivottavasti yllätystahti jatkuu myös sarjamuotoisessa karsinnassa. Kyllä Kajaaniin aina yksi Mestisjengi sopii - ja miksei Ouluunkin. Kärppiä auttaa melkoisesti, jos edes jompikumpi onnistuu siinä. Lykkyä pyttyyn pojat - ja jäitä kypärän alle!
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olipahan temppu molemmilta joukkueilta, tuskinpa kovin moni uskoi etukäteen, että molemmat joukkeet jatkoon menisivät! Jäitä tosiaankin kypärän alle jokaiselle pelurille, niin kentällä kuin kotikatsomoissakin!
 

TTTTT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Perkele. Ja silti sylillinen onnea pohjoisen pojille. Olen oman suosikkini SaPKon sivuilla (vaikka ne itse nimensä väärin kirjoittavatkin) jo kysellyt että onko menneisyys noussut päähän. Siis ei oletettu menestys jota on joskus ollut.

Pohjoisen joukkueet ovat tänä vuonna upeasti näyttäneet mistä KIEKOSSA on kysymys. Meille perinteisille on jäänyt vikisijän osa. Toivonkin että ainakin toinen (K-Oulu/Hokki) selvittäisi tiensä etiäpäin. Itsekin sitä mieltä olleena että Suomi -sarjan pohjoiset joukkueet ovat heittopusseja myönnän olleeni täysin väärässä.

Mikä sitten etelän kiekossa on vikana? Luulisin että Suomisarja etelässä on liikaa jäähdyttelijöiden sarja. Ei haluta oikeasti menestystä. Menestyksellä en tarkoita liigapaikkaa vaan sitä että olisi hyvän kasvattajaseuran maine. Olen tätä aiemminkin kysellyt mutta kuinka esim. Amerikoissa juttu menee, kuka ja miten määrittelee farmi/kasvattajaseuran tehtävän. Mikasi meillä ei voitaisi hommaa ohjata siihen suuntaan jos se tuntuu hyvältä.

No, oma joukkue tippui vaan niin tippui EPSikin. Onnea pohjoisen joukueille jatkoon. Mieluummin niitä kuin pääkaupunkiseudun jäähdyttelijöitä ...
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Erinäisiltä tahoilta on kuultu juoruja, ettei K-Oulua seurana juuri nappaisi nousta. Hokista en tiedä. Tervetuloa kuitenkin vaan Kajjjaanin ja Oulun pojat vääntämään sarjapaikasta..
 

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Tervetuloa minunkin puolesta kajjjaanilaiset Jyväskylään pelireissulle. Mukava nähdä entisen kotikaupungin kehittynyt joukkue. Toivottavasti nousette mestikseen. Tämä täkäläinen joukkue ei taida hääppöistä vastusta antaa. Vois pudottaa tervehdyttämään talouttaan harjoitushallisarjoihin.
 

hermano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
hurjaa menoo

Mahtava homma. Näin nähdään siis divarikarsintoja Oulussa.

Itseä mietityttää myös nuo Kiekko-Oulun rahkeet divariin, mutta sitä en epäile yhtään etteivätkö pelaajat halua näyttää nousukarsinnoissa kykynsä. Varsinkin jos Kärpät päättää pleijarinsa lyhyen kaavan mukaan, täytyy käydä karsintoja vilkaisemassa. Ja jos nousukin alkaa näyttää mahdolliselta niin sitten ainakin.
 

Jantsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Hokki
Hokki on ainakin ilmaissut tavoitteensa 1-3 vuoden sisällä Mestikseen, joten paha sanoa miten siellä suhtaudutaan, jos nousu tapahtuisikin ennen aikojaan. Itse karsintasarjaan pääsystä tuskin on haittaa tulevaisuuden suunnitelmia silmällä pitäen.... ja tokkopa nuo Kainuun poijjaat paljoa toppuuttelee näissä peleissä enää. Kaikkensa yrittävät, joten todella mielenkiinnolla odotan mihin se riittää.
 
otollista nousta?

joo. tuskinpa Hokin pojat peesaileevat. tuntuu, että nyt voisi olla otollinen aika nousta mestikseen, Dise on ennalta ajateltuna heikohko Mestiksen joukkueeksi. K-Oulu on voitettavissa sekä vieraissa, että kotona. Ja sarjaohjelman mukaan, UJK tulee kajjaaniin torstaina, päivä sen jälkeen, kun ovat pelanneet kotipelin, joten tuskinpa ovat parhaimmillaan.

Kuten olen jo jossain aiemmin todennut, kuitenkin kajaanilaisen kiekon jatkuvuuden kannalta pelottaa seurata karsintasarjaa...
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös