Titaanit, HIFK, sympatiat aina SaiPalle
NO JOO, The Rockin raporttia odotellessa minun näkökuvia ottelusta.
Latinkia illan kohtaamiseen oli, kumi-globeniin oli tullut kauden ennätysyleisö.
1.erä
Titaanit veivät ensimmäiset viisi minuuttia Kooveeta, sitten astui esiin päätuomari Vepsäläinen. Kaksi suht kyseenalaista kakkosta titskuille ottaen huomioon että ensimmäisen kuusiminuuttisen aikana tuntui että dumareilla oli jäänyt pilleistä herneet kotiin.
Titaanien peli hyytyi vaikka päästiin tasaviisikoihin. Erän toisella puoliskolla pääsi Koovee hyökkääjä läpi ja ampui lujaa matalan Leinosen suojusten väliin, kiekko pomppasi esiin maalin takaa. Voin tunnustaa, kiekko meni maaliin. Siihen missä seisoin näkyi kuinka kiekko meni patjojen alta maaliin ja sujahti verkon ja ala raudan välistä ulos maalista. Tuomaristo ei reikää löytänyt joten maalia ei hyväksytty. Pian sen jälkeen Kooveen no 19 tarjosi titaanipakistolle kauniit kahvit ja teki 0-1
2.erä
heti erän alkuun kahvin tarjoustuulella ollut no 19 vei titaani pakit cappucinolle ja tilanne oli 0-2. Sitten taas tuomari löysi herneen ja alkoi viheltää jäähyjä Kooveelle. Onnelan esityöstä Vuorinen kavensi 1-2. no 21 tekee kuitenkin 1-3.
3.erä
erän kaunein maali tulee 46 minuutilla. Aloitusvoitto satanolla kiekko pakille ja PAM. 1-4 Kooveelle. Loppu on kurjositeetti titaanit yrittää mutta Koovee tekee tyhjiin 1-5.

Titskut puristi mailaa koko matsin. Oliko paikka liian tiukka, kun vielä lähes 80% sama nuorisojoukkue joka karsi sarjapaikasta viimekaudella olisi voinut voittaa jotakin? Ehkä, mutta ainoat onnistujat keskikatsomon silmissä olivat no 94 Niemi(Höylä raatoi koko matsin ja otti harvat aloitusvoitot), 71 Horto(olisi ansainnut ennemmän peliaikaa) sekä 2 Hasko ja 6 Onnela jotka raatoivat puolustuksessa. Olikohan jussin viimeinen matsi Globenissa, nuorella miehellä on varmasti hakusessa tasokkaampi sarja ensi kauteen. Vaisuja oli Rouvisen vitja joka kyllä yritti ilman tulosta sekä jotenkin väsyneen oloiset Keppo ja Kaksonen. Puolustuksessa Sateentekijä Pietilä oli pihalla kuin lumiukko.
No joka tapauksessa Titaanit ovat pelanneet kauden yläkanttiin eli Tampereelle.

DAF

se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Onpa huiman tiukka peli tuo tämänpäiväinen. 120 min ja 3-3..

The Rock

Keskikatsomon raportti oli varsin tyhjentävä, joten en jaksa omaa raporttia tähän laittaa.

KOOVEE - Titaanit 3-3 128min pelattu... ja taistelu jatkuu!

The Rock

Kiitos Titaanit!

Kiitos tästä kaudesta ja ensi kaudella yhtä vaihdetta isompi draivi päälle! KOOVEE oli tänä vuonna liian kova pala, mutta ensi kaudella uusiksi.

KOOVEE - Titaanit 4-3ja.

132.58 Kimmo Lisko 4-3.

LOISTAVAA TITAANIT!
Hienoa että myitte nahkanne kalliisti. 132 minuuttia osoittaa että kotitappion jälkeen joukkue on kasannut itsensä. Viime kauden karsinnoista kasvaminen tämän kauden play off suoritukseen on huima. Se että etelässä lohkon kolmonen ja nelonen haastoi kärkiparin niin että lohkovoittaja selviää jatkoon 2-1 kahden jatkoajan jälkeen ja kakkonen häviää kolmoselle 2-1 osoittaa vain kuinka paljon leveämpi taso suomisarjan etelässä on. Siis kun runkosarjan vitonen ja kutonenkin ovat samaa haastajakastia.

Vielä kerran Kumigloobenin Samurait, nöyrä kiitos täältä keskikatsomosta. Vaikka skeptisyys ja epäusko välillä lyö kättä faktan kanssa elää jossain pääkopan syrjäreunalla se fiktio joka saa minut aina vaeltamaan siihen tippukiviluolaan. Miksikö, SIKSI että sydämmeni toivoo aina parasta Titaaneille!

Kiitos pojat kaudesta 2001-2002, tapaamme ensikaudella mutta pahoin pelkään että muutama lupaus piirteli viimeiset piirrot pakastealtaan jäähän.:) :)

Jos jollaa raporttia koovee-titskut, kertokaa:cool:

Vili#16

EI!!! Olipas kirvelevä tappio Koo-Veelle! Mutta hyvä että titskut taisteli, eikä tullut murskalukemia, joita kyllä vähän pelkäsin lauantaisen kotitappion jälkeen. Mutta kiitos kaudesta Titaanit, ja ensi kaudella taistellaan jälleen!:)