Kevin Cooper – mies, jota on odotettu?

  • 4 442
  • 5

Jankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi, TPS, Pelicans.
Avataanpas ketju tämänkin herran kunniaksi vaikka se olisi pitänyt tehdä jo aikaa sitten. Alla on loistava debyytti HeKin paidassa ja toivotaan, että lisää on luvassa!

Ainakin ensikautsauksella Cooper tuntuu olevan juuri se mitä HeKiin on kaivattu jo pidemmän aikaa, eli puhdasta maalinteko voimaa. Paikkoja tulee peleissä kiitettävästi, mutta niitä ei ole pystytty hyödyntämään tarvittavalla prosentilla jonka seurauksena on ollut monta maalin tappiota. Cooperin tultua kurssi saattaa olla kohoamaan päin. Mies muodostaa Kiiskisen ja J.Sinkkosen kanssa HeKin vaarallisimman kentän ja hän tuo ylivoimalle uusia mahdollisuuksia! Nähtäväksi jää mitenpaljon Blomberg saa miehestä irti.
 

Rud1us

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi
Kuten Jankka mainitsi, ketjun olisi voinut avata jo aikaisemmin, mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Cooper totta tosiaan nousi illan sankariksi TuToa vastaan. Jos Mestiksessä ketjukavereina häärää Kiiskinen ja J. Sinkkonen, niin tulosta on odotettavissa, sen verran hyvin tuo kentällinen on pitkin kautta pelannut, ainakin näin Heinolalaisen silmin.

Yhden ottelun perusteella ei vielä kannata vetää suuria johtopäätöksiä, mutta hyvä alku tuo aina hyvän mielen. Joukkue totisesti tarvitsee lisäpisteitä saavuttaakseen tavoitteen, eli 1piste/ottelu.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Olisikohan Cooper HeKissä yhtä suuressa roolissa kuin Mc Donaldsi 80-luvulla Peliitoissa... Tuolloinhan Veikko "veksi" Kilpilampi taisi rahoittaa Donaldsin ja kumppaneiden pelaamisen Heinolassa.

Mies on varmasti kova luu ja siitä kertovat hänen pisteensä ameriikan sarjoissa ja Sportissa kivat 3+1 tehot yhdeksässä pelissä kun ottaa huomioon miehen vähäisen peliajan Vaasassa. Sunnuntaina mies sitten tosiaan nähdään ensimmäistä kertaa tositoimissa kotikentällä.
 

Rud1us

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi
Ihan kelvollinen alku Cooperilla, kun kahdesta ottelusta on saalistettu tehot 2+1. KooKoo - HeKi ottelussa huomasi, että Cooper ei ole pitkään pelannut uusien ketjukavereiden kanssa, mutta uskon, että ajallaan Cooperin peli paranee.

Peliaikaa tuli mukavasti, niin tasakentällisin, kuin ylivoimalla. Jos mies jatkaa samaa tahtia, niin kyseessä on kyllä selkeä vahvistus HeKille. Nopea luistelija, ja hyvä laukaus. Ehkä mies syttyy vielä entisestään perjantain tv-ottelussa HeKi - SaPKo.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Cooperia ei enää sitten nähdä. Potentiaalia kyllä oli, mutta yhteispeli ei jostain syystä kenttätoverusten kanssa pelittänyt. Teemu Selännemäisesti kärkkyvä Cooper olisi tarvinnut jonkun ruokkijan tuekseen. Alaskan vahvistus oli kehno itse hakemaan kiekkoja.

Nyt vaan kalaverkkoja venäjän vesille ja rahat johonki mailataiturisergeihin tai muuhun gulakkiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös