Tuomas Nikoskelainen KalPaan

  • 3 616
  • 4

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllä tässä tapauksessa on varmaankin ajateltu pidemmälle tulevaisuuteen. Jos mies onnistuu KalPassa. . . jos ei niin ei!
Tuskin mikään kallis kokeilu, eli hyötyä tod näk enemmän kuin mennyt euromäärä.
Ylivoimaan kaivataan koko ajan tulivoimaa, Sonni ja Dadvison kykenevät ronkkimaan riparit sisään jos "hönkäys" tulee maalille asti. Pisteiden valossa potentiaalia, mestis ja liiga ovat kuitenkin eri sarjat.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jaahas. Kummallista on KalPan pelaajapolitiikka. Ukkoja tulee jatkuvasti lisää, mutta kukaan ei lähde.

Jos oletetaan ketjukoostumuksten olevan:

Davidson - Sonni - Koskela
Kisu - Kauvosaari - Tuppurainen
Kurka - Hämäläinen - Kaartinen

Niin ihan kiitettävästi löytyy nyt pelaajia neloskenttään:

Qvist, Kenig, Huohvanainen, Salonen, A Hämäläinen, Ahosilta, Ahtonen, Vidgren, Nikoskelainen. Ukkoja on nyt kuuteen hyökkäysketjuun, pikkuisen liikaa ehkä? Etenkin kaikki nämä ovat (Huohvanaista, Qvistiä ja Hämäläistä lukuunottamatta) jo nähtyjä ja turhiksi todettuja miehiä liigajoukkueen neloskentässä.


Jos ei pian ala liikenne käymään pois päin niin joukkuhenki kärsii. Ei ole kenenkään etu, että katsomossa istuu kaksi kentällistä pelaajia.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Organisaatio on ilmeisesti tehnyt alkukaudesta niin kovaa tulosta rahallisesti, että on varaa ostella penkinlämmittäjillekin varamiehiä. Kaikki vaan savoon!
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Nikoskelainen kotiin

Eli Nikoskelainen ei jatka KalPassa enää. Palannut Kajaaniin. Näin kertoo KalPan nettisivut. Ei tule ikävä hirveästi vaikka eka peli olikin kohtuullinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös