Valmentajan vaihto

  • 56 162
  • 252
Tila
Viestiketju on suljettu.

IHaD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No en nyt sitä tarkoittanutkaan, mutta moni on ja kaikenlaista soopaa liikkuu. Tähän siis uskotaan ja hyvillä mielin voidaan mennä nukkumaan.

YEEEESSSS!!!!
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

tulppaani kirjoitti:
Huomaa kyllä tästäkin ketjusta mikä on Porin henki, loistavaa ja toinen kiitos Internetille että mahdollistaa tämän yhteenkuuluvuuden tunteen. Jos nyt jostain syystä kävisi niin että Pajuoja olisi vielä seuraavassa kotipelissä Ässien valmenetajana, niin seisomakatsomon pitää ottaa ohjat käsiin. Katsojat ja heidän läsnäolonsa maksaa koko lystin, joten jos se "pirullisuuden" lanseeraaja kävelee vielä meidän vaihtoaitioon, niin eiköhän nosteta läpi pelin jatkuva meteli jottei tosiaan tule enää toiseen erään. Pori on tunteikkain paikka jääkiekon suhteen koko Suomessa ja tämä ei ehkä olisi mahdollista missään muualla, mutta jos tarve vaatii niin siinä onnistutaan varmasti. Toinen vaihtoehto olisi lyhyt ulosmarssi jolla näytetään että pelleily saa riittää. Liput ja kausikortit ei ole halpoja ja joukkue on meille tärkeä, näin ei haluta asioiden jatkuvan, joten tämä on sitä niin sanottua barrikaadeille nousemista, fiksusti, niinkuin Porissa on tapana ;)

Öitä.

Enpä lähde kiistämään mitään, mitä nimimerkki 'tulppaani' kirjoitti, mutta saanen mainita, että 'tulppaani'n peräänkuuluttama henki oli vallalla 50 kilometriä etelämpänä Ismo Lehkosen koutsatessa viimeistä otteluaan Lukon ruorissa Äijänsuolla vuosia sitten.

Jonsen ole väärässä, niin peli oli Lukko - HIFK.
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jos huhu Pajuojan eroamisesta pitää paikkansa, niin Juha ansaitsee kyllä suuren tunnustuksen suoraselkäisyydestään. Moni ei tekisi tuollaista liikettä ja siten vapaaehtoisesti luopuisi kauden loppuun saakka turvatuista palkkaeduistaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös