Ässät – Avangard Omsk 21.2.2002

  • 2 102
  • 7

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onko tänään peli Ässät-Avangard OMSK.

Kuulemma ei ollut mitään satakunnankansassa? KIITOS ÄSSÄT mahtavasti tiedotettu. Jatkakaa samaan malliin vaan. Itse ottelua ei varmaan moni kiinnosta mutta olisi siitä edes jotain voinut kertoa satkarissa.
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Ei mainostettu ei...mutta kuulemma vielä kuitenkin olisi peli tiedossa...ehkä... Pitää varmaan vaan mennä hengailemaan hallille siinä kuuden jälkeen.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mikä ihmeen vaikeus siinä oikeen on TIEDOTTAA niistä asioista !!!!!! On se nyt kumma jos sellaistakaan ei osata. Ei se linja siitä taaskaan vissiin miksikään muutu. hmph:mad:
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Olipa muuten viihdyttävä peli. Ekassa erässä lensi venäläisten kapteeni pihalle ja näytteli Ringbomille miten sitä mailalla vedetään kaula poikki. Toisessa erässä lensi Willman. Tällä kertaa oli Timo valmis kunnon tappeluun. Ensin lensi hanskat ja vielä kypärä perässä. Kolmannessa erässä Nielikäinen pisti shown pystyyn ja lähti venäläisen perään vielä pukuhuoneen käytävällä (molemmat kun lensivät nyrkkeilytuokion jälkeen ulos). Onneksi tuomari saattoi... Venäläiset kävivät aika kuumina, mutta oli siis tosi viihdyttävää. Kyllä hesalaiset oli oikeassa, että Pasista on meille vielä paljon hupia. Taputti "runsaslukuiselle" yleisölle pukuhuoneeseen lähtiessään ja mehän taputettiin takaisin.

Niin, no, tulos... se taisi olla 2 - 3...
 
Suosikkijoukkue
Hifk,Toronto Maple Leafs!
Pasi...

Miten tässä Nielikäisen tappelussa kävi??
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Noo se oli sellaista päähän/kypäriin lyönti kilpailua jossa Nielikäinen aluksi selvästi aktiivisempi sitten tilanne rauhoittui ja ja Omskin mies sai pari iskua,jonka jälkeen Nielikäinen pääsi jälleen niskan päälle.

Siis ei mitään tyrmäyksiä tullut,mutta kyllä Nielikäinen enemmän iskuja jakoi.Eikä kyllä ollut Venäjän pojatkaan mitään pieniä miehiä.

Wilmannin tilanne oli hauskempi molemmat pudottivat hanskat ja Venäläinen jäi odottamaan Wilmannin päälle tuloa,mutta Timo kohteliaana otti kypärän pois päästä ja sen jälkeen Venäläinen ei ollutkaan enää halukas myllyttämään ja alkoi pieni ajojahti Timolta.Hänen luistellessaan tuomarien saattelemana pois kaukalosta Wilmannin sanat olivat:"Vittu mä haluun hakata ton!"
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tiedottaminen

Tästä on tämän pelin kohdalla täälläkin polemoitu, joten "tiedotanpa" jotain...;)

Eli nuo Ässien liigamainokset SK:n sivuillahan ovat sponsoroituja tuon lehden taholta. SK:n intressit mainostaa tätä harjoitusottelua ovat luultavasti olleet kovin kyseenalaiset ja tapansa mukaan Ässätkään ei ole asiassa juuri herännyt painostamaan tai sanotaanko motivoimaan lehteä.

Sen verran on tiedossa, että SK:ta kyllä informoitiin pelistä ja sitä kautta tieto olisi pitänyt löytyä "Tänään" palstalta kaiken muun sälän joukosta. Mutta eipä ole ensimmäinen kerta ao. lehden kohdalla, kun tieto katoaa matkalle eikä mitään löydy lehdestä. Ässät olisi toki omalla aktiivisuudellaan voinut varmistaa asian.

No, itse en näihin "harjoituksiin" ole enää vaivautunut. Eikä seuran tilanne juuri niin hyvältä näytä että jatkossa olisi enää tarvettakaan.

Voi suru.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös