Uudet nettisivut

  • 3 241
  • 12

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Kaanien uudet nettisivut ovat näköjään auenneet.
www.pelicans.fi

Ihan hyvältä näyttää. Vielä kun saadaan cheerleadereista kuvat.
Ovat taas vuoden vanhempia...

Ike
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Joo, ihan hyvältä näyttää, mutta olen kuullut huhua, että joku Toni Koivunen vai mikä se nyt oli, kuuluisi myös Pelicansin joukkueeseen. En tosin ole ihan varma.
 

Reipas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Fc Kuusysi
Uudet sivut

Huomasin myös sivujen uudistuneen. Toni Koivunen näemmä myyty illankuluessa, vielähän tuo pelasi Bluesia vastaan..

Pienenä sivuhuomiona ihmettelin, että osion "kausikortit" alta löytyy tieto ottelulippujen ennakkomyyntipisteista ja kertalippujen hinnoista. Näin toki oli jo vanhoissa sivuissa. Ei välttämättä loogisin paikka kertalippua hankkivaa ajatellen.

"Aran palsta" on uusi mielenkiintoinen tuttavuus. Odotan siinä olevan kaudenmittaan mielenkiintoisia kirjoituksia joukkueen kuulumisista.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Uudet kääreet lahjan päälle

Sivut ovat kuulemma vielä, luojan kiitos, keskeneräiset, joten arvioiminen on vähän niin ja näin, mutta olkoon.

Ulkoasuhan on tuttuun tyyliin hieno, sen puolesta tilanne on jo pitkään ollut harvinaisen hyvä monien päivitysten yhteydessä. Harmi vain että pelkällä ulkoasulla ei pitkälle pötkitä. Sivujen uudistaminenkin tiettävästi aloitettiin vasta kaksi viikkoa ennen kauden alkua, ja nyt sitten väkisin avattiin keskeneräisenä. Strategia sekin, mutta itse näkisin mieluummin vaikka myöhempään mutta täysin valmiina.

Aran palsta on sivujen parasta antia, toivottavasti kirjoittelu jatkuu aktiivisena läpi kauden. Tuon tyyppiset kirjoitukset ovat juuri sellaista vuorovaikutusta lukijoiden kanssa jota sivuilta pitäisi löytyä paljon enemmän. Kuivat otteluennakot/raportit ja numerolitaniat tilastoista eivät pitkässä juoksussa jaksa kiinnostaa.

Joukkueen esittely, otteluohjelma, lipunmyynti, fanituotteet, cheerleaderit ja linkit taas ovat itsestäänselvää peruskamaa joka kuuluukin löytyä, ja siihen sivuston sisältö loppuukin. Viimekautiset pelaajahaastattelutkin lempiruokakysymyksineen olivat lähinnä tyhjänpäiväistä höttöä ja lukijoiden aliarvioimista. Isku Areena voisi olla paremminkin esitelty ja pääsyliput ovat hölmösti kausikortit-otsakkeen alla.

Vaikeaahan sivujen ylläpitäminen tietenkin on jos edes varsinaista toimittajaa ei ole/onnistuttu hankkimaan. Liigakin taitaa vaatia otteluraportit ja -ennakot, mikä vie voimavaroja muulta sisällöltä. Siinä tapauksessa yksi keino onkin nakittaa joukkueen arjesta kertominen päätähdille itselleen. Miksei esimerkiksi Kaarna, Aravirta ja vaikkapa joku kirjoitustaitoinen pelaaja voisi vuoroviikoin joka kolmas viikko kirjoittaa vaikka edes A4:n verran jotain, jokaisen kolmen työnkuvasta luulisi riittävän asiaa paljon. Onhan noita muita aiheitakin junioritoiminnasta yhteistyökumppaneihin ja henkilöitä Kolusta Viljasen kautta Varmavuohon. Pelaajista harvemmin saa mitään huikaisevaa irti, vaikka ovatkin toki näkyvimmät henkilöt, mutta myös muu elämä seuran ympärillä voisi taatusti kiinnostaa. Jääkiekkoseura on muutakin kuin maaliin kilahtava kiekko ja kassaan putoavat eurot, mutta nettisivuilta se ei kyllä juuri käy ilmi. Kausikirja sen sijaan tuntuu olevan jotenkin jalustalla, mutta senkin lukaisee korkeintaan tunnissa tai kahdessa, oli juttua sitten paljon tai vähän.
 
Viimeksi muokattu:

gusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Reipas, Reipas-Lahti, Pelicans
Minun mielestäni esimerkiksi jonkun pelaajan treenipäiväkirja olisi erittäin mielenkiintoinen. Muutamalla lauseella kertoisi päivän treeneistä ja fiiliksestä joukkueessa. Ei luulisi olevan liian vaativa homma ja tuohonhan voisi "nakittaa" vaikkapa jonkun junnun? Fanina ainakin kaipaan sitä, että pääsisin enemmän joukkueen sisälle ja oppisin tuntemaan jengiä pelaajien näkökulmasta.

Sivut ovat muuten mielestäni todella hienot. Ainoa asia mikä itseäni vaivaa on se, että sivut näyttävät "kaatuvan" oikealle. Kuulostaa varmaan hölmöltä, mutta siltä se tuntui kun niitä ensimmäisen kerran katsoin.

Sisältöä kun saadaan lisää niin hyvä tulee.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viitisen vuotta sittenhän Pelicansin sivuilla oli mahdollisuus katsoa kotiotteluiden kaikki maalit ja otteluraportit olivat erittäin kattavat sisältäen mm. laukaisukartat. Tuollaiset palvalut olisivat edelleen huippu juttu.

Vieläkään eivät ole muuten saaneet Bobia sivuille, mikä on kyllä hiukan noloa.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Huippusurkea jokerit.com nostaa kyllä tämän meidän tekeleen arvoa kummasti, samoin kuin Isku Areena verrattuna näihin uusiin hirviöihin Lännen Puhelin Areena ja Oulun Energia Areena.

Molemmilla sivustoilla se jää loppuviimeeksi kiinni sisällön puutteesta. Käsittämätöntä miten joskus aikaisemmin on voinut olla videoita ja laukaisukarttoja, tänä päivänä olisivat hunajaa sivujen kiinnostavuudelle. Joskus Elorannan aikoihin pelaajille sai myös heittää kysymyksiä joihin vastasivat, mikä idea! Seulotut parhaat kysymykset faneilta olisivat taatusti parempia kuin ainakin nämä juosten kustut haastattelut, ja lisäisivät vuorovaikutusta. Joskus aikaisemmin haikailtiin täälläkin historia-osion perään, eipä ole sitäkään kuulunut, mutta ulkoasu on muuttunut kai neljään-viiteen kertaan samana aikana.

Kattava historia-osio, fanien kysymykset, toimitusjohtaja-valmentaja-pelaaja-viikkokirjoitukset, vanhoilta legendoiltakin (+Varmavuo) varmasti löytyisi jos jonkinlaista tarinaa ja kiinnostus sivuja kohtaan toiseen potenssiin. Eikä mikään noista vaadi esim. yhtä henkilöä nakitetuksi miltei koko päiväksi vääntämään otteluennakkoa, vahtaamaan pelin ajaksi tapahtumia ja kuvaamaan siinä sivussa, ja illan päätteeksi tuskan hikeä valuen otteluraporttia.
 

Anubis

Jäsen
Suosikkijoukkue
n/a
Iso miinus pelicanssin sivuille on, että se on raskas. Jos sivua ei ole aiemmin katsonut, sivuston latautuminen kestää todella kauan.

Tosin ulkoasu näyttää, että sitä käytetään jonkun sivustonhallintaskriptin läpi, tyyliin phpnuke tms. Sivuston ulkoasu on taitettu taulukoilla, ei se mikään paha juttu ole, mutta jos haluaa viilata pilkkua, niin tuohon voi silloin takertua. :P

Muokkaus
Sivulla on vieläkin avoin äänestys, voittaako Pelicans avausottelunsa ja sarjataulukkoa ei ole päivitetty. Olisi sentään voineet tehdä sellasen sarjataulukon, joka hakee tietonsa reaaliajassa sm-liiga.fistä.
 

Favor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Edmonton Oilers.
Pidän entistä sivuja tyylikkäämpänä, mutta enpä vielä keskeneräisiä sivuja mene teilaamaan. Mielestäni entiset sivut olivat myös selkeämmät mutta ehkäpä tuohonkin tottuu ja parin viikon päästä ajattelen, että onneksi muuttuivat. Toivon totisesti, että Aran palstaa päivitellään uusia juttuja useammin kuin pari kertaa kaudessa ja muutenkin sivuille toivoisi ulkomuodon lisäksi myös sisällöllisiä muutoksia kuten esim. jo mainitut laukaisukartat ja vaikkapa jotain maalikimaroita. RV16 mainitsema jokerit.com sivusto on näköjään myös uusittu, mutta kyllä kaanien saitti voittaa edelleen kyseisen tekeleen ainakin ulkoasun perusteella, kuten monen muunkin joukkuueen sivuston.

Bobi Koivunen on näemmä taas otettu mukaan joukkueeseen.
 

miklo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Johtuu mahdollisesti sivuilla siitä että pojat on merkitty jo ukkojen listaan. Sopimushan heillä on, mutta eiköhän nuo pelaa a-junnuissa kun vain mahdollista.
 

raisu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicäns
miklo kirjoitti:
Johtuu mahdollisesti sivuilla siitä että pojat on merkitty jo ukkojen listaan. Sopimushan heillä on, mutta eiköhän nuo pelaa a-junnuissa kun vain mahdollista.
No, niinpäs näkyy olevankin. Äijissä ei varmaankaan ole peliaikaa luvassa kuin mahdollisten loukkaantuneiden tuuraajina
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös