Harjoitusottelut 2006

  • 5 352
  • 12

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Tässä HeKin tähän asti varmistuneet harjoitusottelut.
Ottelu pussileukoja vastaan kiihottaa varmasti niin paikallista, kuin lahtelaistakin kiekkoväestöä.


5.8.2006 Kotkan turnaus

klo. 11:00-12:15 Titaanit - HeKi
klo. 12:30-13:45 Salamat - KooKoo
klo. 14:30-15:45 Titaanit - Salamat
klo. 16:00-17:15 KooKoo - HeKi
klo. 18:00-19:15 HeKi - Salamat
klo. 19:30-20:45 Titaanit - KooKoo


16.8.2006 Heinola
HeKi - Pelicans

25.8.2006 Heinola
HeKi - K-Vantaa

8.9.2006 Vantaa
K-Vantaa - HeKi
 

Seppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat ja JYP
Kotkan turnaus näyttää varmasti suuntaa ensi kauden tuloksille, ja tärkein harjoitusottelu on mielestäni tuo Pelicansia vastaan taisteltava kotimatsi. Toivottavasti HeKin ryhmästä löytyy tarpeeksi taistelutahtoa ensi kaudelle, eikä hyydyttäisi pitämään Mestiksen peräpaikkaa.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Täydellinen harjoitusotteluohjelma löytyy www.heki.net sivustolta
Samaisella sivulla pääpiiskuri Plumperi kertoo Kotkan turneeseen valmistautumisesta, ynnä muusta...
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Kotkan turnee.

Tuloksellisesti HeKin turnaus männä viikonloppuna meni nappiin. Isäntäjoukkue kaatui ja Salamat rökitettiin, joskin Salamat oli liikkeellä sangen kokeiluluontoisella revohkalla. Ainoa tappio tuli väkivahvalle KooKoolle. Moni HeKin tryoutilla oleva pelaaja esiintyi turnauksessa edukseen. Eräänlainen huolenaihe oli HeKin tottuminen uuteen tiukentuneeseen tuomarilinjaan. Tuomarit pitivät kuria kuin kansakoulussa konsanaan ja rikkeistä lyötiin armotta karttakepillä sormille. Tuomarilinja on omaksuttava nopeasti, tai ollaan jatkossa vaikeuksissa.
Paluun kaukaloihin tehnyt, Janne Sinkkonen, osoitti olevansa edelleen melkoinen pelimies. Toivottavasti mies ehtii pysyä muiden toimiensa ohella myös kaukalossa...
Maalivahtiosastolla kaikki tuntuu olevan vähintäänkin loistavasti. Janne Kurikka todisti heti taitonsa ja Mikko Kapanen oli totutun hyvä.
Puolustuksen osalta parasta kokoonpanoa ei vielä päästy kokeilemaan.

Seuraava koitos olisikin sitten reilun viikon päästä Pelicansia vastaan. Siihen mennessä joukkueen kokoonpano alkaa olla joulutähteä vaille valmiiksi koristeltu.
 

Tanhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, Ilves
Vorsa

Forssasta tuli lisää lunta tupaan.. HeKin kotisivuilta löytyneessä raportissa ei hirveästi ilonaiheita löytynyt. Tähänastisten otteiden perusteella taitaa olla melko haasteellinen kausi tulossa.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Eipä vielä (kai) syytä huoleen. Kolme tärkeää pakkia edelleen sairaslomalla. Perjantaina oli K-Vantaata vastaan pakkiapuja Lahdesta, mutta miehet eivät olleet Forssassa mukana.
Pakeista Haipus ja Mielonen ehtivät onneksi toipua ennen sarja-avausta.
 

Tanhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, Ilves
Toivotaan näin. Kaikesta päätellen tämänhetkinen puolustus ei ole Mestikseen ihan riittävä.

Olisi tarkoitus tulla perjantaina Heinolaan omin silmin tarkistamaan joukkueen iskukyky. Toivottavasti joukkue ymmärtää pelata silloin hyvin :)
 

hermelin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
hei! Kyllä perjantainkin peli Kiekko-Vantaata vastaan näytti todella Hekin
puolustuksen haavoittuvuuden ja anemisuuden. Tarvitaan todella ja toivottavsti saadaan Tölli, Haipus ja Mielonen kehiin mahdollisimman pian. Toisaalta kyllä Heiskasen Mikko ja Jani Forsström lainamiehinä Pelicansista pelasivat lupauksia antavasti ja heistä varmastikkin voisi olla apua
myös Hekissä isommissakin rooleissa. Toisaalta kasausvaiheessa testataan
ja syyskuussa sitten jo hitsataan! Kokonaisuus kuitenkin jo nyt sutkoot hyvin
paketissa.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
HeKi pelaa lauantaina 2.9.2006 kotonaan ylimääräisen harjoitusottelun, Sveitsin kolmanneksi korkeimman sarjaporsaan joukkue Wetzikoa vastaan.

Mielenkiintoinen vastus, joskin HeKi lienee ottelun ylivoimainen suosikki.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Wetzikonin pelaajat valmistautuivat peliin edellisiltana ravintola Night Lifessa... Liekö kadonnut liike sitten siihen? Poppoo oli Sveitsin kolmanneksi korkeimmalta sarjatasolta ja sielläkin keskikastia. Taidollisesti olivat yllättävänkin hyviä, siis heidän sarjatasoonsa nähden. Liikkeessä jäivät valovuoden HeKiä jälkeen. Vasenkäpäläinen maalivahti oli Sveitsin joukkueen paras pelaaja. Torjuntatyyli oli jotain Dominik Hasekin ja Harri Kohvakan väliltä, mutta niin vain mies sai aina jollain elimellään kiekot torjuttua.
 

Tanhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, Ilves
Ehkä tuo Night Life painoi sitten sveitsipoikien kintereissä, koska edellisenä iltana näkemässäni taistossa Heki-FPS suurin bongaamani HeKin heikkous liittyi juuri liikkeeseen - tai juuri sen puutteeseen. Alkoi vähän hirvittämään se skenaario, että kärkiporukoiden liukkaat hyökkääjät luistelevat HeKin kankean puolustuksen ympärillä kasia.

Toivottavasti olen yössä ja tosipelien alkaessa vauhtia on toiseen malliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös