Jukureiden harjoitusottelut 2006

  • 15 956
  • 62

jamofon

Jäsen
Suosikkijoukkue
jukurit
Jukurit Kajaanissa

Nyt näyttäisi tuomari linja olevan kohdallaan.Peli puolessa välissä ja vasts 7 pikku kakkosta per joukkue. Tilanne 1-2 Jukuri maalit Tikkanen ja Kettunen joka tuuraa näköjään Sundinia.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
5-5.

Jukurit näemmä unohti, että kiekko-ottelu kestää 60min. Viis minuuttia ennen loppua oli vielä kolmen maalin johto. No hyvää harjoitusta ja opetusta tuokin. Tuomas Tikkanen alkaa päästä vireeseen, tänään 1+3. Kinokselle näköjään kaksi maalia.
Miten Hokin Nikoskelainen on voinut saada 3. erässä kaksi kertaa 10 min käytösrangaistuksen n. 4 minuutin välein? Onko alkanut riehumaan boxissa..?
 

Gianfranco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jape kirjoitti:
5-5.
Jukurit näemmä unohti, että kiekko-ottelu kestää 60min. Viis minuuttia ennen loppua oli vielä kolmen maalin johto. No hyvää harjoitusta ja opetusta tuokin. Tuomas Tikkanen alkaa päästä vireeseen, tänään 1+3. Kinokselle näköjään kaksi maalia.

Voihan helvatan helvata... Niin meni maukas vierasvoitto ohi suun, ja jos en ihan väärin paikan päältä kuultuja huhuja kuullut, niin viimenen olis voinu olla menemättäkin... No, näitä sattuu!

Mutta loistava homma, että Tikkanen alkaa ottamaan isoa roolia, sitä mieheltä varmasti odotetaankin. Ja ennen kuin kausi edes alkaa, korjaan julkisesti ennakkoluuloisen mieleni tuottamia perusteettomia ennakkokäsityksiä Jypin A-junnuista tulleista kavereista. Varsinkin T. Asplund on pelannut loistavia harkkamatseja, tänäänkin tehoja kuin liukuhihnalta. Allekirjoittaneella ei juurikaan odotuksia herraa kohtaan ollut, mutta jälleen kerran sai asiantuntemattomuuden kärsiä nahoissaan! Hyvä Turo!

Tämän iltaisesta lopun uinahduksesta huolimatta nyt täytyy sanoa, että hyvältä näyttää Jukureiden meno. Maalinteko tuntuu toimivan ja se on pääasia. Puolustusta voidaan tilkkiä sitten tarpeen tullen; tai vaihtoehtosesti lyödään vaan pitempiä halkoja uuniin hyökkäyksessä =)!!
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Gianfranco kirjoitti:
tai vaihtoehtosesti lyödään vaan pitempiä halkoja uuniin hyökkäyksessä =)!!
..ja niitä halkojahan riittää, kun saadaan sairastuvalta lisää materiaalia käyttöön! Tänäänkin olivat sivussa Sundin, Laakso, Jormakka ja Kovanen. Eli laituriosasto oli Kajaanissa kovin junioripainotteinen. No tästä on hyvä jatkaa ja kuten G. mainitsikin, niin hyvältä näyttää jukurijunan puksutus. Asplund iski tosiaan 1+2 ja mies on ollut todella positiivinen yllätys myös allekirjoittaneelle.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit oli JYPiä tehokkaampi erikoistilannepelissä tänään Hippoksella. Molemmat joukkueet pelasivat yhteensä n. 35 min ylivoimaa ja Jukurit voitti maalein 7-5.
Tarkemmat tilastot ja kuvat tapahtumasta JYPin sivuilla www.jypht.fi.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Tänään vastassa siis Thurgau ja vapaa pääsy, jokohan porukkaa tulisi hallille?
Takana pelattuja otteluja nyt seitsemän ja saldona kolme voittoa yksi tasapeli ja kolme tappiota, maalisuhde 22-21. Kajaanissa kuumeen vuoksi huilannut Andreas Sundin on taas mukana, mutta Kovanen, Laakso ja Jormakka jatkavat sairastuvalla.

Pörssikärki.

1. Turo Asplund 4+3=7
2. Lauri Kinos 5+1=6
3. Tuomas Tikkanen 2+4=6
4. Ossi Pellinen 2+3=5
5. Lasse Kanerva 2+2=4
6. Simo Mälkiä 1+2=3
7. Janne Jaakkola 1+2=3
8. Andreas Sundin 0+3=3
9. Esa Hämäläinen 1+1=2
9. Tero Kettunen 1+1=2
11. Ilkka Kallioinen 0+2=2
11. Tuomo Kortelainen 0+2=2
11. Tomi Lindfors 0+2=2
14. Anssi Laitinen 1+0=1
14. Jesse Kiukas 1+0=1
16. Kaj Öhberg 0+1=1
16. Petri Lehtonen 0+1=1
16. Antti Laakso 0+1=1
16. Eero Hyvärinen 0+1=1

Ilman tehomerkintöjä vielä Taneli Hiltunen, Petteri Naumanen, Janne Voutilainen ja Joni Avikainen. Asplund ja Kinos ovat oleet yllättävän tehokkaita ja mainitaan vielä että Mälkiä teki kaikki pisteensä SaiPaa vastaan ja myös Kanerva on tehnyt tehonsa yhdessä ( Vantaa) pelissä.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jukureiden pitäisi tänään pätkiä Thurgau selvin numeroin. Sveitsiläiset olivat Kouvolassa huonoja, vaikka KooKoo onnistuikin olemaan vielä huonompi. YV:tä harjoitellaan varmasti vähintään yhtä paljon kuin JYPiä vastaan. Veikkaan, että Jukurit tekee 8 maalia, joten kannattaa mennä katsomaan ehdottomasti.
 

Camembert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit - HC Thurgau 5 - 2

Thurgau oli tosiaan aika kevyt. Jukurit pelasivat ensimmäisen erän ja siihen homma sitten lopahti. Erät 3-0, 0-0, 2-2. 3 - 0 lukemat ensimmäisen erän jälkeen ja tasoero tuli selväksi, sen jälkeen ei pelaaminen enää jaksanut ihan kaikkia Jukureita kiinnostaa.

Thurgau yritti vielä kolmannessa erässä hieman pistää kampoihin kun Jukurien peli meni ihan kävelyksi, mutta epäselvyyttä voittajasta ei ollut silloinkaan. Tillanen imaisi muuten aika herkullisesti Sveitsin poikien toisen maalin. Tosin kaveri sai kiertää maalia aika rauhassa. Vastaavasti torjui myös pari kertaa hienosti kun muita ei oikein pelaaminen kiinnostanut. Kaitsu antoikin siitä hieman palautetta.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Turo Asplund jatkaa edelleen pörssikärjessä ennen KooKoo peliä. Parhaat maalintekijät ovat Asplund ja Lauri Kinos viidellä maalilla. Maalisuhde 27-23.

1.Turo Asplund 5+3=8
2. Lauri Kinos 5+1=6
3. Lasse Kanerva 3+3=6
4. Ossi Pellinen 2+4=6
4. Tuomas Tikkanen 2+4=6
6. Janne Jaakkola 2+3=5

Pisteille päässyt yhteensä 20 pelaajaa. Maalitili avaamatta mm Petri Lehtosella (0+2) ja Andreas Sundinilla (0+3).
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Tilanne KooKoo - Jukurit ottelussa ensimmäisen erän jälkeen vierasjoukkueen 1-3 johto. Jukureiden maalit Lindfors, Kinos ja Öhberg.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Yhdeksän harjoitusmatsia takana ja jäljellä enää KalPa perjantaina. Saldona viisi voittoa, yksi tasuri ja kolme tappiota, maalisuhde 32-25. Tuomas Tikkanen nousi pörssikärkeen ja Kinos on paras maalintekijä.

1. Tuomas Tikkanen 2+7=9
2. Lauri Kinos 6+2=8
3. Turo Asplund 5+3=8
4. Ossi Pellinen 2+5=7
5. Lasse Kanerva 3+3=6
6. Janne Jaakkola 2+4=6
7. Tomi Lindfors 2+3=5
8. Tero Kettunen 1+3=4
8. Simo Mälkiä 1+3=4
8. Andreas Sundin 1+3=4
11. Esa Hämäläinen 2+1=3
12. Kaj Öhberg 1+2=3
13. Petri Lehtonen 0+3=3
13. Ilkka Kallioinen 0+3=3
15. Eero Hyvärinen 1+1=2
16. Tuomo Kortelainen 0+2=2
17. Anssi Laitinen 1+0=1
17. Jesse Kiukas 1+0=1
19. Antti Laakso 0+1=1
19. Kai Tillanen 0+1=1

Eilen sivussa Laakso, Kovanen ja Jormakka joiden pelaaminen myös sarja-avauksessa on epätodennäköistä, myös Taneli Hiltunen oli pois kokoonpanosta eilen. Jukurit pelasi lähes koko pelin kolmella ketjulla ja junnuvitja Kiukas-Laitinen-Voutilainen pelasi vain muutaman vaihdon, liekkö Ruotsalainen antanut pojille lepoa sillä kaikki pelasivat viikonloppuna kaksi A-junnujen harjoitusmatsia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös